Şimdi Ara

pejeout 206 rolant carlos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ıkıncı el 206 rolant carlos 2000 model araba aldım arabam ılk calısmadan sonra dıreksıyon yumusak donuyo ama bır sure sonra sertlesme oluyo fazla degıl ama fark edıyorum bırde dıreksıyonu son ana kadar kırdıgım zaman her ıkı taraf da dahıl dıreksıyında az tıtreme ve bır zırıltı cıkıyo neden olabılır acaba sonuna kadar dıreksıyonu cevırmedıgım zamn sorun yok gıbı acele yardımcı olurmusunuzz .....bırde sormustum ama yınede bırdaha sorayım kontahı ılk cevrmemde araba calısmadan ekranda 130000 ve yanında anhtat yanı servıs ısaretı gıbı bır goruntu cıkıyo ve gıderek bu km 129000 a sonra 1280000 e ve 1270000 e dusuyo ama daha ortalama 500 km gıttım aracımda aldıgımda 131000 deydı aldıgım kısı serfıs tamam dedı ama acele yardımda bulunsanızz sımdıden tesekkurler....

• direksiyonu sonuna kadar çevirince ses gelmesi normaldir bi sorun yok , direksiyonun sertleşmesi derken hızlandıkça sertleşiyorsa normaldir
  • o işaretin çıkması araç servise gittiğinde biligsayara bağlanarak bakım kmsinin girilmemiş olmasındandır ya da bakım zaten yapılmadı...
    Ses çıkması da doğal hidroliği zorluyorsunuz sonuçta... sona dayalı şekilde direksiyonu zorlamak rekorlara ve hidrolik pompasına zarar verebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 10 Mart 2009; 8:01:03 >
  • direksiyonu sonuna kadar çevirince tüm hidrolik direksiyonlu raçlarda ses gelir. Bildiğim kadarıyla direksiyonun sona dayanmaması lazım. Bunu bi oto teknisyeni söylemişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dexter48

direksiyonu sonuna kadar çevirince tüm hidrolik direksiyonlu raçlarda ses gelir. Bildiğim kadarıyla direksiyonun sona dayanmaması lazım. Bunu bi oto teknisyeni söylemişti.

hayır yeni araçlarda gelmiyor...
    98 model vs. Accentte direksiyonu farkında olmadan hızlı şekilde sona dayarsanız tak diye bir vurma sesi geliyor...
    Jettada vurma sesi yok ve accentteki gibi sona dayadığını sert şekilde belli etmiyor direksiyon esniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 5 Nisan 2009; 23:09:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: isaa34

selam arkadaslar ıkıncı el 206 rolant carlos 2000 model araba aldım arabam ılk calısmadan sonra dıreksıyon yumusak donuyo ama bır sure sonra sertlesme oluyo fazla degıl ama fark edıyorum bırde dıreksıyonu son ana kadar kırdıgım zaman her ıkı taraf da dahıl dıreksıyında az tıtreme ve bır zırıltı cıkıyo neden olabılır acaba sonuna kadar dıreksıyonu cevırmedıgım zamn sorun yok gıbı acele yardımcı olurmusunuzz .....bırde sormustum ama yınede bırdaha sorayım kontahı ılk cevrmemde araba calısmadan ekranda 130000 ve yanında anhtat yanı servıs ısaretı gıbı bır goruntu cıkıyo ve gıderek bu km 129000 a sonra 1280000 e ve 1270000 e dusuyo ama daha ortalama 500 km gıttım aracımda aldıgımda 131000 deydı aldıgım kısı serfıs tamam dedı ama acele yardımda bulunsanızz sımdıden tesekkurler....

hocam Roland Garros, yani unlu Fransiz tenis yildizi ile Roberto Carlosu birlestirip peugeot modeli yapmissin:)))

modelin adı roland Garros olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT MAREA ABS ARIZASI
    17 yıl önce açıldı
    fiat marea hareret sorunu??
    16 yıl önce açıldı
    1999 Honda Civic rölanti ayarı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.