Şimdi Ara

PELLET yakıtlı soba vs. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.082
Cevap
28
Favori
312.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 Kw PELET SOBASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ISITMA ALANI: 80 m2

ELEKTİRİK SARFİYATI: 1SAATTE 60 WAAT

YAKIT DEPO KAPASİTESİ : 20 LİTRE

BACA CAPI :80-130 MM

YAKITSARFİYATI 24 SAATTE 16 KĞ

ATEŞLEME SİSTEMİ: OTOMATİK ATEŞLEME

NET AĞARLIK :80 KĞ

YAKTIĞI YAKITLAR: 6-8-10-12 mm PELET , FINDIK KÖMÜR , BİO

KATI YAKITLAR( pirina , çekirdek , fındıkkabugu, fıstık kabugu )

PELLET yakıtlı soba vs.
  • 12 Kw PELET SOBASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ISITMA ALANI: 100 m2

ELEKTİRİK SARFİYATI: 1SAATTE 65 WAAT

YAKITSARFİYATI 24 SAATTE 18 KĞ

YAKTIĞI YAKITLAR: PELET , FINDIK KÖMÜR , BİO

KATI YAKITLAR

PELLET yakıtlı soba vs.
  • 12 Kw PELET SOBASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ISITMA ALANI: 100 m2

ELEKTİRİK SARFİYATI: 1SAATTE 65 WAAT

YAKITSARFİYATI 24 SAATTE 18 KĞ

YAKTIĞI YAKITLAR: PELET , FINDIK KÖMÜR , BİO

KATI YAKITLAR

SİPARİŞ TELEFON : BİYOPEL
    0542 644 28 22 - 0533 088 91 40
    SERKAN KURTÇU

SOBALARIMIZ SİPARİŞ VERİLDİKTEN SONRA 7 GÜN İÇİNDE TARAFINIZA ULAŞTIRILACAKTIR KARGO VE NAKLİYE BEDELİ ALICIYA AİTTİR. SOBAMIZ FİRMAMIZ TARAFINDAN 2 YIL GARANTİLİDİR.
    KREDİ KARTINA TAKSİT İMKANI VARDIR.

PELLET yakıtlı soba vs.

• HAYAL DEGİL GERÇEK

PELLET yakıtlı soba vs.
  • HAYELDİ GERÇEK OLDU
    GEREKLİ OLAN TÜM EMNİYETLER SOBALARIMIZDA MEVCUTTUR .
    1-EN ÖNEMLİ EMNİYET SİSTEMİMİZ DEPO GERİ DÖNÜŞ KİLİDİDİR BU SİSTEM TAMAMEN KENDİ TASARIMIMIZ OLUP TÜM MODELLERİMİZE UYGULANMAKTADIR.(YAKIT DEPOSU)
    2-KOKU VE BACA GERİ TEPME EMNİYETİ(YAKIT DEPOSU)
    3-YAKIT BİTİŞ EMNİYETİ YAKIT BİTTİĞİNDE SESLİ UYARI VE STOP ÖZELLİĞİ(YAKIT DEPOSU)
    4-HAVA PROSTATI HAVA SÜRKÜLASYONUNDAKİ SORUNLARDA DEVREYİ KESER(BLOWER FANI)
    5-KAPAK ACMA SİVİCİ KAPAK ACILDIĞINDA DEVREYE GİRER(ÖN KAPAK)
    6-ÇOCUK KİLİDİ ÖN KAPAK AÇMA KOLU SEYYARDIR COCUKLARIN KURCALAMAMASI İÇİN(ÖN KAPAK)
    8-İÇ KAZAN YÜKSEK SICAKLI SİVİÇİ SICAKLIK ARTIŞLARINDA DEVREYİ KESER(İÇ ANA GÖVDE)
    9-DEVRİLME EMNİYET SİVİCİ DEVRİLME ANINDA DEVREYİ KESER(ANA GÖVDE)

DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU

PELLET yakıtlı soba vs.

• hayırlı olsun Serkan bey.Umarım verdiginiz emeklerin karşılıgını alırsınız.Soba fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  • teşekürler alacagımıza inanıyoruz pes etmiyoruz uzun vadeli bir iş yaptıgımız sobaya güveniyoruz fiyatlarına gelince satış rakamımız 12 kw sobada 2000 tl +kdv olacak seri imalatta adet cogaldıkca fiyatlarda biraz daha gerileme olur diye tahmin ediyorum şimdilik fiyatımız bu iyi aşamlar.
  • çalışmalarınız çok güzel ve öncelikle tebrik etmek isterim bir süredir bu konuyla ilgilenmekteyim özellikle pellet sobası ürünleriniz hakkında detaylı bilgi alabilirsem avrupaya ihrac edip bunları satışa sunabilirim yeterki oranın standartlarına uygun olsun
  • Arkadaşlar merhaba, foruma yeni katıldım , kömüre alternatif bir yakıt olduğu söylenen pelet yakıtını bir süredir netten araştırıyorum... merkezi kömür kazanı ile ısınmanın sağlandığı 20-30 konutlu binalarda , kömür kazanında pelet yakıtı kullanılarak konutların kömür kalitesınde ısıtmak mümkünmüdür? kömür yakan kazanında pelet yakmak için değişiklik yapmak gerekir mi? gerekirse, nasıl bir değişiklik yapmak gerekir ve ortalama maliyeti ne olur? pelet yakılırsa kömüre göre ekonomik mi olur? uygulayan arkadaşlar ve örnekleri varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kybele79

Arkadaşlar merhaba, foruma yeni katıldım , kömüre alternatif bir yakıt olduğu söylenen pelet yakıtını bir süredir netten araştırıyorum... merkezi kömür kazanı ile ısınmanın sağlandığı 20-30 konutlu binalarda , kömür kazanında pelet yakıtı kullanılarak konutların kömür kalitesınde ısıtmak mümkünmüdür? kömür yakan kazanında pelet yakmak için değişiklik yapmak gerekir mi? gerekirse, nasıl bir değişiklik yapmak gerekir ve ortalama maliyeti ne olur? pelet yakılırsa kömüre göre ekonomik mi olur? uygulayan arkadaşlar ve örnekleri varmıdır?

Arkadaşım öncelikle Pellet yakmak kömüre göre daha ekonomik olacak olarak yola çıkamk sizi aldatır.Zaten pelletinde böyle bir iddası yok. Size pellet kazanı ile ilgili canlı bir örnek vereyim.Çınarlı doğum hastanesinde 130 kw lık Kozlusan Pellet kazanımız çalışmakta.Öncelikle kömürle arasında ısıtabilme açısından hiçbir fark yok.Önemli olan doğru ayar.Hastahane toplamını 20 daire gibi görebiliriz.24 saatlik tüketim ortalama 250-300 kg.Kazan ısısını 55-60 ları geçemiyoruz ,son derece yeterli.Bunun yanında 800 litrelik kullanım sıcak su boileride var devrede. Önceki yıllarda kullandığımız odun pelleti yerine (şu anki İzmir depo teslim 600 TL/ton) bu sene Prina pellet kullanıyorlar(350-400 TL adrese teslim maliyet)Aynı ısıtma başarısına sahip,prina pelletinin dezavantajı yüksek kül miktarı,kazan temizliğinin daha sık yapılması ve baca isi(tabi kömürden daha iyi yinede.

Yine bir özel anaokulunda 60 kw lık Kozlusan pellet kazanımız var,burada da günlük 12 saatlik kullanımda yıllık yaklaşık olarak 7-8 ton harcama var.Bu müşterimiz kesinlikle odun pelleti tercih ediyor temizlik açısından.

Mevcut kazanınızda Pellet kullanacaksanız ayarları oynamalısınız.Ekonomik derseniz bana göre Prina pellet veya çekirdek kullanın.Çevreye saygı,temiz yakıt vs. diyorsanız pellet kazanı ve odun pelleti..

• PELET SOBALARIMIZ KULLANILMAYA BAŞLANDI
    SOBAMIZ DIŞ ORTAM SICAKLIGI 10 DERECE DE 25 M2 ALANI (50 M3)24 SAATTE 22 DERECEDE SABİT SICAKLIKTA 15 KG PELLET YAKITI YAKMIŞTIR.

FİYAT OLARAK PELETİMİZİN TONU 300 TL OLUP VATANDAŞ GÜNLÜK 4.5 (DÖRT BUÇUK TÜRK LİRASI) TL YE DAİRESİN ŞÖMÜNE KEYFİNİ YAPIP DOYA DOYA ISINMAKTADIR

TANITIM VE PELET SATIŞ NOKTALARIMIZ
    MANİSA / SALİHLİ
    SERPELLET-BİYOPEL
    BEŞEYLÜL MAH 521 SOK NO:3 SALİHLİ/MANİSA
    TELEFON:0236 714 76 77
    CEP: 0542 644 28 22 -0533 088 91 40

DENİZLİ
    GÜRÇAN MADENCİLİK
    GÜMÜŞÇAY MAH. FABRİKALAR CAD NO:68 -DENİZLİ
    CEP : 0532 266 36 48 0533 088 91 40

İZMİR
    DESAN
    419/5 SOK NO:46 5. SANAYİ SİTESİ PINARBAŞI İZMİR
    0232 479 74 57
    0536 400 75 94

AYDIN NAZİLLİ
    ALEV TİCARET BOSH SİEMENS SERVİSİ
    0530 036 20 07

SAKARYA
    HIZEL ENERJİ SİSTEMLERİ
    MERKEZ :KARAMAN MAH.121 NOLU İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO 11 KARAMAN /ADAPAZARI
    ŞUBE:ŞEKER MAHALLESİ AK SOKAK NO 65 / B ADAPAZARI
    TEL:0264 281 22 08
    CEP:0535 485 85 09

PELET SOBALARIMIZIN TÜRKİYE GENELİNDE SATIŞ NOKTALARI VE BAYİLİKLERİ VERİLECEKTİR .

• PELET SOBALARIMIZ KULLANILMAYA BAŞLANDI
    SOBAMIZ DIŞ ORTAM SICAKLIGI 10 DERECE DE 25 M2 ALANI (50 M3)24 SAATTE 22 DERECEDE SABİT SICAKLIKTA 15 KG PELLET YAKITI YAKMIŞTIR.

FİYAT OLARAK PELETİMİZİN TONU 300 TL OLUP VATANDAŞ GÜNLÜK 4.5 (DÖRT BUÇUK TÜRK LİRASI) TL YE DAİRESİN ŞÖMÜNE KEYFİNİ YAPIP DOYA DOYA ISINMAKTADIR

TANITIM VE PELET SATIŞ NOKTALARIMIZ
    MANİSA / SALİHLİ
    SERPELLET-BİYOPEL
    BEŞEYLÜL MAH 521 SOK NO:3 SALİHLİ/MANİSA
    TELEFON:0236 714 76 77
    CEP: 0542 644 28 22 -0533 088 91 40

DENİZLİ
    GÜRÇAN MADENCİLİK
    GÜMÜŞÇAY MAH. FABRİKALAR CAD NO:68 -DENİZLİ
    CEP : 0532 266 36 48 0533 088 91 40

İZMİR
    DESAN
    419/5 SOK NO:46 5. SANAYİ SİTESİ PINARBAŞI İZMİR
    0232 479 74 57
    0536 400 75 94

AYDIN NAZİLLİ
    ALEV TİCARET BOSH SİEMENS SERVİSİ
    0530 036 20 07

SAKARYA
    HIZEL ENERJİ SİSTEMLERİ
    MERKEZ :KARAMAN MAH.121 NOLU İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO 11 KARAMAN /ADAPAZARI
    ŞUBE:ŞEKER MAHALLESİ AK SOKAK NO 65 / B ADAPAZARI
    TEL:0264 281 22 08
    CEP:0535 485 85 09

PELET SOBALARIMIZIN TÜRKİYE GENELİNDE SATIŞ NOKTALARI VE BAYİLİKLERİ VERİLECEKTİR .

• sobalarımzı kullanılmaya başlanmıştır

• sobalarımız kullanılmaya başlanmıştır
     PELLET yakıtlı soba vs. PELLET yakıtlı soba vs. PELLET yakıtlı soba vs. PELLET yakıtlı soba vs.

• sobamızı detaylı olak youtube http://youtu.be/KT11TFpao_4 görebilirsiniz
  • BİYOPEL ÜRETİM TESİSİMİZ TAM KAPASİTE ÇALIŞMAYA DEVAM ETMEKTEDİR TÜRKİYE GENELİ PELLET SOBALARI VE PELET SATIŞ NOKTALARI VE BAYİLİKLER VERİLECEKTİR.
    İRTİBAT TEL: 0542 644 28 22 -0533 088 91 40 SERKAN KURTÇU

sobamız tam kapasitede 105 derece çıkış sıcaklıgına ulaşmıştır
     PELLET yakıtlı soba vs. PELLET yakıtlı soba vs. PELLET yakıtlı soba vs. PELLET yakıtlı soba vs. PELLET yakıtlı soba vs. PELLET yakıtlı soba vs. PELLET yakıtlı soba vs. PELLET yakıtlı soba vs.

• TEŞEKÜRLER BİROL BEY SES OLAYI TARTIŞILIR NEYE GÖRE SESLİ KLİMAYA GÖREMİ BUZ DOLABINA GÖREMİ KOMBİYE GÖREMİ BİZDE MÜMKÜN OLDUGU KADAR SESSİZ ÇALIŞMASI İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ
  • biri yada birileri yaptıgımız çalışmalardan pek memnun kalmıyor heraldeki benim yayınladıgım sobaa ve peletle ilgili bilgilerimi yayından kaldırıyor rahatsız oluyorlar heralde önemli degil bende bundan sonra kendi sitemde bilgilerimi paylaşacagım serpellet-biyopel
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Arkadaşlar merhaba, foruma yeni katıldım , kömüre alternatif bir yakıt olduğu söylenen pelet yakıtını bir süredir netten araştırıyorum... merkezi kömür kazanı ile ısınmanın sağlandığı 20-30 konutlu binalarda , kömür kazanında pelet yakıtı kullanılarak konutların kömür kalitesınde ısıtmak mümkünmüdür? kömür yakan kazanında pelet yakmak için değişiklik yapmak gerekir mi? gerekirse, nasıl bir değişiklik yapmak gerekir ve ortalama maliyeti ne olur? pelet yakılırsa kömüre göre ekonomik mi olur? uygulayan arkadaşlar ve örnekleri varmıdır?

Arkadaşım öncelikle Pellet yakmak kömüre göre daha ekonomik olacak olarak yola çıkamk sizi aldatır.Zaten pelletinde böyle bir iddası yok. Size pellet kazanı ile ilgili canlı bir örnek vereyim.Çınarlı doğum hastanesinde 130 kw lık Kozlusan Pellet kazanımız çalışmakta.Öncelikle kömürle arasında ısıtabilme açısından hiçbir fark yok.Önemli olan doğru ayar.Hastahane toplamını 20 daire gibi görebiliriz.24 saatlik tüketim ortalama 250-300 kg.Kazan ısısını 55-60 ları geçemiyoruz ,son derece yeterli.Bunun yanında 800 litrelik kullanım sıcak su boileride var devrede. Önceki yıllarda kullandığımız odun pelleti yerine (şu anki İzmir depo teslim 600 TL/ton) bu sene Prina pellet kullanıyorlar(350-400 TL adrese teslim maliyet)Aynı ısıtma başarısına sahip,prina pelletinin dezavantajı yüksek kül miktarı,kazan temizliğinin daha sık yapılması ve baca isi(tabi kömürden daha iyi yinede.

Yine bir özel anaokulunda 60 kw lık Kozlusan pellet kazanımız var,burada da günlük 12 saatlik kullanımda yıllık yaklaşık olarak 7-8 ton harcama var.Bu müşterimiz kesinlikle odun pelleti tercih ediyor temizlik açısından.

Mevcut kazanınızda Pellet kullanacaksanız ayarları oynamalısınız.Ekonomik derseniz bana göre Prina pellet veya çekirdek kullanın.Çevreye saygı,temiz yakıt vs. diyorsanız pellet kazanı ve odun pelleti..

Selamlar...

Normal ısı yalıtımlı bir dairede (120 m2 diyelim) ortalama 24 saatlik yakıt harcaması 15-20 kg diyebilir miyiz ?

Birda bu sobaların kw değerleri neye göre ,nasıl ölçülüyor bunun hakkında bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: need8$(mousegg

quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Selamlar...

Normal ısı yalıtımlı bir dairede (120 m2 diyelim) ortalama 24 saatlik yakıt harcaması 15-20 kg diyebilir miyiz ?

Birda bu sobaların kw değerleri neye göre ,nasıl ölçülüyor bunun hakkında bilginiz var mı ?

Yalıtımlı bir dairede 15-20 kg çok rahatlıkla yetecektir 24 saat için.

kapasite değerleri yakıt mikatari ile orantılı.5-7-11 kw lık seri üretimler mevcut.

Bu konuda birebir kullanıcı tüketimi verileri mevcut ,Kozlusan 11 kw.Bizim tecrübe ve müşteri verilerimiz yıllık tüketim max. 1,5 ton

http://forum.donanimhaber.com/m_71197111/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71197111

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.