Şimdi Ara

Peltier Nerden Bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir proje için Peltier lazım da acaba nerden kac paraya bulabilirim bileniniz var mı ?

• gitti gidiyorda arama bölümüne peltier yaz 90 wattlık bi sürü çıkıyor.fiyatıda 20 ile 30 ytl arasında
  • eyw sezer
  • Ben geçenlerde karaköyden almıştım fakat epey aramıştım zor buldum.kibrit kutusu kadar bişeydi benim aldığım tam olarak watt ını bilmiyorum adam 6 veya 7 voltla çalışır demişti fiyatı 20 ytl idi
    fakat ben 12 vol verince aşırı ısındı ve yandı hayrını göremedim
  • quote:

Ben geçenlerde karaköyden almıştım fakat epey aramıştım zor buldum.kibrit kutusu kadar bişeydi benim aldığım tam olarak watt ını bilmiyorum adam 6 veya 7 voltla çalışır demişti fiyatı 20 ytl idi

Tam olarak Karaköyün neresinde Dükkanı biliyormsuun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TarantuLa46

quote:

Ben geçenlerde karaköyden almıştım fakat epey aramıştım zor buldum.kibrit kutusu kadar bişeydi benim aldığım tam olarak watt ını bilmiyorum adam 6 veya 7 voltla çalışır demişti fiyatı 20 ytl idi

Tam olarak Karaköyün neresinde Dükkanı biliyormsuun?

Tam olarak tarif edemem dükkanın ismini bilmiyorum.karaköyde abed han var tramvaydan inince yolun karşı tarafına geçiyorsun orada büfe döner satan dükkanlar falan var tam onların arka tarafında kalıyor yani orada bi dükkan biraz arayarak bulabilirsin.

• E-Bay sitesine baktım da gittigidiyor'da fiyatlar pek sağlam değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.ledmar.com her türlü peltier vardı bildiğim kadarıyla.
  • Çok güzel birseye benziyor.Benim de aklima güç kanagina takmak geldi.Acaba 3 amperlik güç kaynag1ndaki 2n3055 i sogutmak için kaç w lik bir peltier gerekir?Tabi tam kapsiteye pek ihtiyacim olmuyor.
  • iyide peltier heryerde avantajlı değildir çünkü peltierin bi tarafı buz gibi soğurken diğer tarafıda ateş gibi ısınır yani ısınan tarafa kuvvetli bi soğutucu ve fan bağlamak gerekiyor böyle olunca mantıksız oluyor tabi yani soğutucuyu ve fanı direk tak devreye daha iyi.
    Ben bu peltieri arabaya buzdolabı yapmak için kullanacaktım fakat yalan oldu.
  • iyi de ısınan tarafı sogutursan bir çıkış nasıl elde edeceksin bana söylermisin
  • quote:

iyi de ısınan tarafı sogutursan bir çıkış nasıl elde edeceksin bana söylermisin

çıkış derken neyi kastettiğini tam olarak anlayamadım.benim yapacağım alette bana soğuk tarafı lazımdı dolayısı ile sıcak tarafında soğutulması gerekiyordu.
  • Fakat ben peltier avantajlımı dezavantajlı mı diye sormadım.Topic'e iyi bakarsan...ben nereden bulabilirim diye topic actım
  • quote:

Fakat ben peltier avantajlımı dezavantajlı mı diye sormadım.Topic'e iyi bakarsan...ben nereden bulabilirim diye topic actım

hocam siz pek kafaya takmayın bu forumda n zmaan peltier dense biri hemen arkasından peltier yaraamz diyor.

peltieri elektronik malzeme satan yerlerde gördüm.(ankara konya sokakta var).internet üzerindende zaten söylenmiş ama gittigidiyorda var
  • karaköyde özkul elektronikte var peltier. ama kaç para bilmiyorum.
  • Benim anlamadığım bir şey var.Diyelim peltieri soğutma için kullanacağız diğer ısınan yüzünü niye soğutmaya çalışıyoruz.Aksi taktirde bozuluyor mu ki?
  • ısıyı sıcak yüzeyden uzaklaştırıp,
    soğuk yüzeyden sıcak tarafa ısı transferini daha iyi yapabilmek için.

quote:

Orjinalden alıntı: stromkreis

Benim anlamadığım bir şey var.Diyelim peltieri soğutma için kullanacağız diğer ısınan yüzünü niye soğutmaya çalışıyoruz.Aksi taktirde bozuluyor mu ki?
  • Herkese verdiği bilgi için teşekkür ederim.
  • ben bu peltieri arabada kulanmak istiyorum acaba arabadaki voltaj zarar veririmi ?

bi arkadaş demiş ki

"" Ben geçenlerde karaköyden almıştım fakat epey aramıştım zor buldum.kibrit kutusu kadar bişeydi benim aldığım tam olarak watt ını bilmiyorum adam 6 veya 7 voltla çalışır demişti fiyatı 20 ytl idi
    fakat ben 12 vol verince aşırı ısındı ve yandı hayrını göremedim ""
  • aslında arabalar ve piknikler için ideal bir malzeme ama çay felan demlicek kadar olanı kaç paradırki..bu arada bu malzemeden geri dönüşüm yapılabilir...ama ne kadar çıkış verir bu voltajla kullanılmakat olan pelitere nekadar faydası dokunur bilmem..onu denemek gerek...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.