Sahibindende gördüm ilanı da sizle de paylaşmak istedim. Şimdiye kadar pembesini hiç görmemiştim. Fiyatı da rengi kadar tatlı ayrıca. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-clio-hb-1-5-dci-extreme-edition-71590004/detay/?source=promotion_hpva
araç folyo kaplama sanırım. orjinali siyah olmalı... sis farı yuvaları aynalar ve tavanı kaplatmamışlar =D
quote:Orijinalden alıntı: subserooo Folyo kaplama olduğu ilanda yazıyor ama sıfır bir aracı folyo kaplatıp satmaları da garip tırdan düşürüp boya masrafına girmemek için yapmış olabilirler
quote:Orijinalden alıntı: sharkemre şu adi fransızların adi renolarını paylaşmaktan vazgeçin artık Gidip de bu arabayı alın diye paylaşmıyoruz heralde..
quote:Orijinalden alıntı: altunay2 quote:Orijinalden alıntı: subserooo Folyo kaplama olduğu ilanda yazıyor ama sıfır bir aracı folyo kaplatıp satmaları da garip tırdan düşürüp boya masrafına girmemek için yapmış olabilirler Düşününce insanın aklına yatmıyor değil :D
quote:Orijinalden alıntı: Utku Sahibinden de dün tesadüfen gördüm. Bakalım kim forumda paylaşacak diye bekliyordum. Ödülüm ?
quote:Orijinalden alıntı: Subat ciciş kardeşler alır bunu Bunu yazmak için girmiştim.Benden önce davrandın