Şimdi Ara

Pencereler arası donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 SENEDİR BİLGİSAYARIMI KULLANIYORUM İLK DEFA BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞTIM.
    SORUNUM PENCERELER ARASI GEÇİŞ YAPARKEN DONMA MESELA BEN ŞUAN CHROME PENCERESİNİ KULLANIRKEN BAŞLAT DÜĞMESİNE BASTIĞIMDA BANA YANIT VERMIYOR.SOL TIK SAĞ TIK A ARD ARDA BASINCA BANA YANIT VERİYOR.DURDUK YERE OLDU FORMAT ATTIM SORUN ÇÖZÜLMEDİ LÜTFEN YARDIM ÇOK SİNİR BOZUCU BİRŞEY BU BİLGİSAYARIM AÇIKKEN MASAÜSTÜNDE PROGRAM AÇAMIYORUM ÇILDIRICAM ARTIK LÜTFEN YARDIM..

BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ:HP g62 İ5 İŞLEMCİ
    WİNDOWS 7 HOME BASİC
    EKRAN KARTI ATİ RADEON
    SORUNUN YAZILIMDA OLDUĞUNU SANMIYORUM ÇÜNKÜ FORMAT ATMIŞTIM LÜTFEN YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yusuf101998 Y kullanıcısına yanıt
    ati readon ne? hocam.. bi de anti virüs programları ağırlaştırıyor pc yi.. temp klasörünü temizledin mi hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meneter

ati readon ne? hocam.. bi de anti virüs programları ağırlaştırıyor pc yi.. temp klasörünü temizledin mi hiç ?

ati radeon hd 5470 2.7 gb ekran kartı 4 gb ram eskiden olmuyordu bi gün açtım yine bilgisayarı birden oldu format attım düzelmedi temp klasörü felan ellemedim fakat arada bir geliyor takılmıyor oh allahım böyle kalsın diyorum yine bozuluyor acaba parçada mı bi sorun var anlamadım gitti offf
  • Bİos güncelle ekran kart driver güncelle....
  • arkadaş benimde bilgisayarda aynı sorun vardı. Daha on gün bile olmadı. Garantiye gönderecem hiç açılmaz oldu 3 gün içinde. Yani sorun hdd de. Sende de öyledir büyük ihtimal. Lenovonun servisi kapıdan alıyormuş. Bende şehirdışındayim. Kutuladım bi kaç gün sonra eve gidince gönderecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf101998 Y kullanıcısına yanıt
    hocam ekran kartı eski o yüzden normal.. aradaçalıştıra tıkla %temp% yaz çıkan klasördekilerin hepsini sil.. ve intrnete gezdikten sonra arada geçmişi sil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meneter

hocam ekran kartı eski o yüzden normal.. aradaçalıştıra tıkla %temp% yaz çıkan klasördekilerin hepsini sil.. ve intrnete gezdikten sonra arada geçmişi sil..

Hocam bendede buna benzer problem oluyor çalıştır ve %temp% dosyasındakileri sil demişsiniz bende bir sürü dosya var açılan klasörde hepsini silersem bir sorun olmaz dimi tereddütte kaldım neden siliyoruz o klasördek,leri acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açık pencerelerin donma sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iki temp var biri c de ona dokunma...
    %temp% teki kiler ise atık olarak düşünebilirsin bir iş yapıldıktan sonra antivirüs bilgisayarda arka fonda çalışan programlar atıklarını oluşuyor.. bu da bilgisayarın internette yavaşlamasını sağlıyor..
    geçen hafta aynı problem abim in pc de oldu söyledim sildi 3000 e yakın vardı 875 mb temizledikten sonra pc hızlandı.. tabi geçmişi de sildi..
  • ARKADAŞLAR CEVAPLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SORUN MOUSE UM DAYMIŞ. GEÇEN GÜN GAME MOUSE ALMIŞTIM.PC Yİ ONLA AÇINCA ÇILDIRIYODU.BUGÜN TAKMADAN İŞİM VARDI BAKIYIM DEDIM OLMUŞ ÖYLE FARKETTİM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.