Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz gibi sigara içmek için camdan atlayıp küçük balkona düşüyorum ve buranın kapısı yok lakin içeriye duman gitmemesi için pencereyi elimle tutuyorum rüzgar olduğu zaman bu iş bir eziyete dönüşüyor pencereyi dışarıdan nasıl kapatabilirim acaba Kendi cozumlerim:1- içerideki kola ip bağlayıp dışarı da çekmek (işe yaramadı 2 cmlik boşluktan rüzgar etkisiyle içerisi Duman altı oluyor) 2- dışarıya tuvalet pompası takmak (denemedim) Görüşlerinizi bekliyorum |
Penceremi dışarıdan kapatma yardım edin
-
-
Derdini seveyim.
Aile bilmiyor kaçak falan içiyorsun galiba.
Neyse konuya yardımcı olmak gerekirse en mantıklısı ip bağlamak ancak anladığım kadarıyla sen ip değil halat bağlıyorsun 2cm boşluk kalması nedir ?
Kola ince bir ip bağla öyle dene tamamen kapanacaktır.
-
Arkadaşlar bıktım bu eziyeyetten please yardım 2 yıldır böyleyim -
-
Camın önüne ağır birşey yok 1.5 litre su gibi. Açılmasını engeller.
-
Hocam kapı kolu tam olarak pencerenin ucunda olsaydı dediğiniz gibi kapanırdi lakin 3 cm sağda olduğu için içeriye girerken bir acı sorunu yaşanıyor ve boşluk kalıyor parmak kadar
-
Hocam dışarı çıktıktan sonra nasil koyabilirim onu 😂😂
-
Hocam fotoğrafta zaten dışarıdasın ve elinle tuttuğunu görüyoruz.
Tam elinle tuttuğun yerin altında camın eşiği varya oraya su ile beraber çık çıkınca oraya koy. Burdan bi 8-10cm var gibi görünüyor yani su şişesi sığar gibi.
Veya cam zaten içeri doğru kapandığı için elinle iterek duramaz mısın ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 3 Ocak 2021; 22:8:22 > -
Hocam pencere içeri doğru aciliyo dışarı doğru değil ki ben elimle kendime doğru cekiyom pencereyi o şekilde suyu koyarsam dışarıdan pencerenin önüne nasıl itcem 🙂
-
İçerde iç ne olacak . Sakın ev kokar falan deme sigara içenlerin zaten kendisi leş gibi kokuyor . O koku sen farketmesen de evin içine sinmiştir zaten . -
İtsem zaten sorun olmazki çekiyorum ve tam dönme noktasından çektiğim için tork çok azalıyor kuvvet yetmiyor
-
Sigaraya alerjisi olan kardeşim olduğu için içemiyorum hocam
-
-
İp inovatif bir fikir bekleniyor -
Sigarayı bırak. Bunun gibi saçma sapan dertlerin olmaz. Rahat edersin.
-
😂😂 eywallah hocam önerin için
-
Upp -
Hocam pardon ben fotoğrafta sağ kısımı pencere sandım sol kısım pencereymiş :d
Aklım başka fikir geldi eline bir bez alıp yarısını içeri yarısını kendine getir ve çekerek camı kapat bu şekilde bez araya sıkışır kapanmış gibi tutar. Tabi tahminimce öyle olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerHocam pardon ben fotoğrafta sağ kısımı pencere sandım sol kısım pencereymiş :d
Aklım başka fikir geldi eline bir bez alıp yarısını içeri yarısını kendine getir ve çekerek camı kapat bu şekilde bez araya sıkışır kapanmış gibi tutar. Tabi tahminimce öyle olur.
Hocam işte mesele bezi araya koyduktan sonra pencereyi nasıl kendime çekcem tutcak bir şey yokki pencerede
-
quote:
Orijinalden alıntı: ulud49Hocam işte mesele bezi araya koyduktan sonra pencereyi nasıl kendime çekcem tutcak bir şey yokki pencerede
Alıntıları GösterAnlatamadım, hocam bezi ayarlayacaksın önce, sonra camı içeriden çekeceksin kendine. O çektiğin hızla bez sıkışacak ve camı tutacak. Denemende fayda var
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sigarayı bırak. Bunun gibi saçma sapan dertlerin olmaz. Rahat edersin. |
Hocam dışarı çıktıktan sonra nasil koyabilirim onu 😂😂 |
Benzer içerikler
- pepsi zero kaç kalori
- 37 1/3 ne demek
- madame coco işe alım süreci
- sevgili olmadığı halde kıskanan erkek
- kapıya sıkışan parmak kangren olur mu
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X