Şimdi Ara

Pendik Kurtköy nasıl bir yer (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
39.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wind06

quote:

Orijinalden alıntı: BerkCan1988

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Evora tuzla var yakin yerde sanirim ama hic icime sinmedi orasi ..zeminde catlaklar falan gordum..

Evora Aydınlı'dadır. Havalimanı tepeden görür. Yenişehir mah.'ne uzak bir yer ama çok prim yaptı. Çok tanıdık 1+1 aldı oradan. Tepede olduğu için ve yeni konutlar deprem yönetmeliğine göre yapıldığı için bir sorun olacağını sanmıyorum.

Usta sence aydinlidan mi almak yoksa yenisehirden mi almak daha iyi daireyi aydinlida tuzla emlak konutlari icin ne diyorsun usta

Tuzla emlak konutlarının avantajı, emlak konuttan borcunu devir alabiliyorsun. Yani uzun vade de kira öder gibi bir ödeme istiyorsan gayet mantıklı. Bu siteler de doldu bu arada. Yani kiralama sorunun olmaz. Kendin oturacaksan etrafında marketi, okulu her şeyi var.
    İleriye dönük yatırım olacaksa Yenişehir'de marka bir proje daha mantıklı gibi.

Ustam vallaha cok kararsizim yenisehirde ayni emlak konutlari gibi bir daire almak butceyi cok zorlar gibime geliyor.. ama emlak konutlarinda ihtiyacini karsilayacak hersey var.. iki mahalleninde nufusu birbirine yakin orhanliya megakent kurulmicakmi usta orasi prim daha mi az yapar yenisehire gore ustam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Evora tuzla var yakin yerde sanirim ama hic icime sinmedi orasi ..zeminde catlaklar falan gordum..

Evora Aydınlı'dadır. Havalimanı tepeden görür. Yenişehir mah.'ne uzak bir yer ama çok prim yaptı. Çok tanıdık 1+1 aldı oradan. Tepede olduğu için ve yeni konutlar deprem yönetmeliğine göre yapıldığı için bir sorun olacağını sanmıyorum.

Usta sence aydinlidan mi almak yoksa yenisehirden mi almak daha iyi daireyi aydinlida tuzla emlak konutlari icin ne diyorsun usta

Tuzla emlak konutlarının avantajı, emlak konuttan borcunu devir alabiliyorsun. Yani uzun vade de kira öder gibi bir ödeme istiyorsan gayet mantıklı. Bu siteler de doldu bu arada. Yani kiralama sorunun olmaz. Kendin oturacaksan etrafında marketi, okulu her şeyi var.
    İleriye dönük yatırım olacaksa Yenişehir'de marka bir proje daha mantıklı gibi.

Ustam vallaha cok kararsizim yenisehirde ayni emlak konutlari gibi bir daire almak butceyi cok zorlar gibime geliyor.. ama emlak konutlarinda ihtiyacini karsilayacak hersey var.. iki mahalleninde nufusu birbirine yakin orhanliya megakent kurulmicakmi usta orasi prim daha mi az yapar yenisehire gore ustam

Estağfurullah! Bi ustalığımız filan yok, şimdi herkes emlak danışmanı sanmasın bizi
    Bence Tuzla emlak konuttan daire alınır. Ama hangi site ne kadar prim yapar bilemem. Emlak konut kendi primini yaptı. Bundan sonraki primler etrafındaki gelişmelerle ilgili olacaktır. Orhanlı projesi uzun soluklu, büyük bir proje, biraz da seçimlere bağlı. Benim sana söyleyebileceğim en kötü karar, karasızlıktan iyidir.

• Yenişehir adamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.