Şimdi Ara

Pendik Kurtköy nasıl bir yer (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
39.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurtkoyde ve tuzlada dumankaya siteleri cok elit severim kurtkoyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dumankaya sitelerinde yalitim pek iyi degilmis bu gibi bir sorun varmis .

• pendik güzel yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Evora tuzla var yakin yerde sanirim ama hic icime sinmedi orasi ..zeminde catlaklar falan gordum..

Evora Aydınlı'dadır. Havalimanı tepeden görür. Yenişehir mah.'ne uzak bir yer ama çok prim yaptı. Çok tanıdık 1+1 aldı oradan. Tepede olduğu için ve yeni konutlar deprem yönetmeliğine göre yapıldığı için bir sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 21 Kasım 2014; 16:44:37 >
  • quote:

Dumankaya sitelerinde yalitim pek iyi degilmis bu gibi bir sorun varmis .

Dumankaya'nın inşaat kalitesini beğenmiyorum ben de ama zamanında güzel konumda yerler almışlar. Bir de aidat ücreti yüksek olmakla birlikte yönetimi iyi oluyor sitelerinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wind06

quote:

Evora tuzla var yakin yerde sanirim ama hic icime sinmedi orasi ..zeminde catlaklar falan gordum..

Evora Aydınlı'dadır. Havalimanı tepeden görür. Yenişehir mah.'ne uzak bir yer ama çok prim yaptı. Çok tanıdık 1+1 aldı oradan. Tepede olduğu için ve yeni konutlar deprem yönetmeliğine göre yapıldığı için bir sorun olacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Aydıntepe diye biliyordum ? Aydınlı Aydıntepe aynı yer mi

Evet henüz bitmemiş olmasına rağmen fiyatları ilk çıktığına göre artmış durumda.

Bilemiyorum gerçekten.Yenişehir Pendik hiç aklımda yokken Kentplus Newport da aklıma girdi.

• quote:

Evet henüz bitmemiş olmasına rağmen fiyatları ilk çıktığına göre artmış durumda.

Bilemiyorum gerçekten.Yenişehir Pendik hiç aklımda yokken Kentplus Newport da aklıma girdi.

Hocam Kentplus Newport'a gücünüz yetiyorsa hiç düşünme al
    Yalnız 1+1 alacaksanız 3 çeşit 1+1 var o sitede. Kıyaslama yaparken dikkatli olun!

• quote:

quote:

Hocam Kentplus Newport'a gücünüz yetiyorsa hiç düşünme al
    Yalnız 1+1 alacaksanız 3 çeşit 1+1 var o sitede. Kıyaslama yaparken dikkatli olun!

Alıntıları Göster
    Çamlık mahallesindeyim ben de, 10 yıldır uydukentte oturuyoruz.Allaha şükür şu ana kadar gasp,hırsızlık vb. gibi olaylarla karşılaşmadım.
    Ama sana tavsiyem kurtköy merkez,şeyhli ve sultanbeyli tarafından uzak dur.Uydukent ve Çamlık iyidir

• wind06 kullanıcısına yanıt
    anlıyorum..
    Teşekkürler.
    Metro Evora nin hemen yanından geçecek deniyor.İçmeler de ..Ama eğer Newport da yakını olacaksa gidip bakarım ,araştırırım.

3 çeşit derken ? Güney taraf kuzey taraf falan o şekilde mi yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

Söylediğiniz herşeye katılıyorum , özellikle 20 sene zeytinburnu gibi biryerde oturup buraya gelince insan rahatlıyor.1.5 senedir burdayım biraz asosyallik oldu arkadaş ortamı olmadığından ama olsun :)
    kurtköy iyi ya bende buralarda oturuyorum ifşalama konusu ho :d
  • aydınlı yolu cadddesinde oturuyorum gayet iyidir insanıda iyidir cok atraksiyon yoktur öneririm

• quote:

anlıyorum..
    Teşekkürler.
    Metro Evora nin hemen yanından geçecek deniyor.İçmeler de ..Ama eğer Newport da yakını olacaksa gidip bakarım ,araştırırım.

Tek cephe, 2 cephe ve terasli daireler var. m2ler de farkli.
    Hocam Evora uçtu gitti. Ayrica iyi 1+1 de pek yok. Mezarlik manzarali alt katlar bile 165 bin tl civari. 1 sene once bizim komsu 140 bine deniz manzarali 12. kat almisti. O zaman alsak kazanirdik. ha kendin oturacaksan yine de alinir evoradan ama kira işi çok uzebilir. 5000 konut var çünkü.

• Kurtköy basli basina bi sehirdir bence pendik'ten bagimsizdir dagin basinda.. Araziler merkeze gore ucuz olunca siteler avmler dolu oluyor

• quote:

quote:

anlıyorum..
    Teşekkürler.

Hocam Evora uçtu gitti. Ayrica iyi 1+1 de pek yok. Mezarlik manzarali alt katlar bile 165 bin tl civari. 1 sene once bizim komsu 140 bine deniz manzarali 12. kat almisti. O zaman alsak kazanirdik. ha kendin oturacaksan yine de alinir evoradan ama kira işi çok uzebilir. 5000 konut var çünkü.

Hmm 5000 konut ? Vayy ...
    Artik sahaya inip arastiracagim o bolgeleri..bir an evvel almak lazim.

Tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

anlıyorum..
    Teşekkürler.

Hmm 5000 konut ? Vayy ...
    Artik sahaya inip arastiracagim o bolgeleri..bir an evvel almak lazim.

Tesekkurler

Alıntıları Göster
    Yukarı...

Ay sonu bizim şirket geçiyor. Ben yine sorayım, pilotun hostesin bol olduğu doğal olarak nezih olan bir yer bakıyorum.

Neden pilot, hostesin yoğun olduğu site bakıyorum? Çünkü onlar iyi araştırmıştır, bilirler nezih yerleri kötü yerlerde kalmazlar, kazandıkları o maaşlarla hayat sndardıyla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Yukarı...

Ay sonu bizim şirket geçiyor. Ben yine sorayım, pilotun hostesin bol olduğu doğal olarak nezih olan bir yer bakıyorum.

Neden pilot, hostesin yoğun olduğu site bakıyorum? Çünkü onlar iyi araştırmıştır, bilirler nezih yerleri kötü yerlerde kalmazlar, kazandıkları o maaşlarla hayat sndardıyla :)

Sizin sirket nereye geciyor?:)

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Yukarı...

Sizin sirket nereye geciyor?:)

Alıntıları Göster
    sabiha gökçen :)

• Selamun aleykum arkadaslar..

Pendik bolgesinden site icerisinde cocugun rahatlikla buyuyebilecegi bir site ariyorum..

Ulasim sorunu olmayan alisveris yerleri yaki olan biyer ariyorum arkadaslar..

Tuzla aydinli emlak konutlari 2 hosuma gitti aslinda ilkokul ortaokul camii var site icinde..

Ama pendikte degilde tuzla pendik kesisiminde olmasi beni dusunduruyor..

Prim yaparmi gelisimi nasil metro gelir mi vs vs diye..

250bin tl kadar pesinatla almak istiyorum arkadaslar nolur bana yardim edin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Usta sence aydinlidan mi almak yoksa yenisehirden mi almak daha iyi daireyi aydinlida tuzla emlak konutlari icin ne diyorsun usta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkCan1988

quote:

quote:

Usta sence aydinlidan mi almak yoksa yenisehirden mi almak daha iyi daireyi aydinlida tuzla emlak konutlari icin ne diyorsun usta

Tuzla emlak konutlarının avantajı, emlak konuttan borcunu devir alabiliyorsun. Yani uzun vadede kira öder gibi bir ödeme istiyorsan gayet mantıklı. Bu siteler de doldu bu arada. Yani kiralama sorunun olmaz. Kendin oturacaksan etrafında marketi, okulu her şeyi var.
    İleriye dönük yatırım olacaksa Yenişehir'de marka bir proje daha mantıklı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 25 Mayıs 2015; 10:59:49 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.