Şimdi Ara

Pendik Kurtköy nasıl bir yer (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
39.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki arkadaslar umraniye serifali mi kurtkoy mu sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serifaliden de iyidir kurtkoy

• valla bence en iyisi pendik altkaynarca taraflarıdır.
  • Ben seyhlideyim. Var bizim burda evler. Guvenlik de var. Minibus yoluna da yakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kodanaliz

Arkadaşlar sonunda evi bulduk ve almaya karar verdik yarın kapora için gidicem.
    UGETAM ile Emsey hastanesinin oralarda Şehir Almila sitesi. 155000 fiyat. 3+1 ve brüt 125 M2 civarında. Ev gayet geniş ve ferah.
    Sizce nasıl fiyat ve oraları biliyor musunuz. Yanında By Venessa sitesi var. 2 tane market vs. Bana fiyat/performans mantıklı geldi.

Merhaba,
    eviniz hayırlı olsun. Oraları bilmediğim için soruyorum,ne taraf oluyor bu bahsettiğiniz yerler, içinize sinmesi açısından neler etkili oldu? Tam ihtiyacımız olan zamanda bu konu hemen biraz fikir sahibi olmamızı sağladı, teşekkürler. Yatırım için 100 bin tl civarı uygun bir ev arıyoruz, ancak semt seçiminde çok kararsız kaldık. İnternetten arama yapınca Pendik-Yenişehir/ Uydukent ilanlarına rastlıyoruz. 2+1 olarak tabii ki, ancak oldukça yeni binalar var.

Semtin önemi kirada değerlendirmek istediğimiz için sonuçta semte göre kiracımız olacaktır, kira tutarından çok semt ve oturacak kiracıların profili önemli şu anda bizim için.

Şeyhli ve Sultanbeyli'yi listemizden çıkardık biz de, Kurtköy merkez ve Yenişehir hakkında görüşleriniz genel olarak nedir?

• Evi aldık ama Henüz oturmaya başlamadık içinde kiracı var 430 TL gibi komik bir rakama anlaşmış eski ev sahibiyle biz de sözleşme yenilemedik 4-5 ay sonra taşınacağız diyerekten.
    Yatırım için kesinlikle iyi bir yer Teknopark ve metro açıldığında çehresi değişecek diye düşünüyorum. Yaşayıp göreceğiz. Ama şu evin borcunu bitireyim topraktan 2. evi almayı düşünüyorum. Beylikdüzü metrobüsün gelmesiyle nasıl çehresi değiştiyse Kurtköy de öyle olacak ki Beylikdüzü hem zemini kötü hem de iş merkezlerine uzak. Kurtköy 2-3 sene içerisinde orayı geçer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

evet oraları biraz pahalı

Pendik'te batı mahallesine de bakabilirsin. genelde o kesimde elit kesim ve yaşlılar emekliler oturur sessiz ve sakin yerlerdir. Pendik lisesi yakınları da olabilir sahil tarafında pendik çıkışına doğru

Pendik Kurtköy nasıl bir yer

Sokakta ön kesme, kapkaç vs. olayları olmaz. En azından benim hiç başıma gelmedi ya da duymadım ama Kurtköy'den Gebze'ye geçmen zor olur. Arkadaşın dediği gibi biraz daha aşağı taraflara yoğunlaş derim.

• Kurtköy malum hızla gelişmekte..Yatırım amacı ile ufaktan düşünmeye başladım ,araştırıyorum..Flex Kurtköy projesi var,inşaatı devam eden..Yapılan yer ulaşım açısından sorun yaratabilecek bir yer mi ? İleride metro yapılacak falan filan.Kurtköy çevresi ne durumda ? Projeden ev alıp satmayı düşünüyorum.Yani uzun zamanda 200-300 al 500-600 sat ...Satılabileceğini tahmin ediyorum çünkü Ataşehir'de artık bitti tükendi şimdi sıra Kurtköy taraflarına geldi oralarda 3-5 yılda rahat alıcı bulur düşüncesindeyim

• Peki Tuzla / Aydınlı bölgesi nasıldır ? Kurtköy ile karşılaştırınca hangisi daha mantıklı ? Hem oturma hem yatırım açısından.
  • bu konu eskiden varmış burada oturanlar yardım edebilir mi haritada maviyle işaretlediğim yer okulumun yeni kampüsü ve sadece 132 kartal tepeören otobüsü geçiyor araştırdığım kadarıyla. buradan geçen minibüslerde var mı ? okul yeni açılıyo diye koyarlar mı ? ayrıca aynı soruyu bende soruyorum güvenlik benim içinde önemli nerelerden sakınmalıyım ? şimdiden herkese cevapları için teşekkürler.

• Tuzla e5 e cok yakin 180 bin 2+1 100-120 meyrekare (aklimda kalmadi) evler var guzelde gebzeye gitcekmissin hem gel abi mahallede guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: cezager

bu konu eskiden varmış burada oturanlar yardım edebilir mi haritada maviyle işaretlediğim yer okulumun yeni kampüsü ve sadece 132 kartal tepeören otobüsü geçiyor araştırdığım kadarıyla. buradan geçen minibüslerde var mı ? okul yeni açılıyo diye koyarlar mı ? ayrıca aynı soruyu bende soruyorum güvenlik benim içinde önemli nerelerden sakınmalıyım ? şimdiden herkese cevapları için teşekkürler.

arkadaşlar hortlatıyorum ama en azından gösterdiğim yere giden minibüsler var mı biliyor musunuz ?

• Kurtköy'de Pendik merkezi kadar gelişmiş bir yer. Mahalle olmaktan çıktı ilçe potansiyeli olan bir yer oldu.http://www.pendikbizim.com adresinden bakabilirsin.
  • Arkadaşlar hortlatıyorum ama Kurtköy 'de site tavsiyesi verebilecek olan var mı? 1+1 satın alacağım ve açıkçası çok fazla seçenek var: Trend, Vista, Minitolia,...vs. Kalanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
  • Konuyu yukari cikaralim, ben de tuzla orhanli, aydinli, kurtkoy, pendik civarlarinda site bakiyorum. Pilot ,hostes tercih ettigi site tercih sebebidir, ne de olsa onlar tercoh ediyorsa vardir bildikleri, pilot kotu sitede kalmaz

• abi 200-300 ler al satlar
    bunları yazanların dogma büyüme istanbullu olduguna inanmıyorum
    200k aldıgın evi senden hangi akla mantıga 500k ya alacak
    insanları salak mı zannediyorlar onlar mı akıllı anlamadım

birde proje bazlı evlere bakanların aileleri yok mu anlamıyorm
    33 m2 eve 100k üstü vermek ne kadar hoşlarına gidiyor arkadaş

hemen yan apartmanda 100 m2 üstü evler 100-120k arasındayken kutu gibi eve talep olması aptallıktan baska birşey degil
    hele birde degerlenir demezler mi
  • Çekmeköy der giderim güzel 200 bine 2 + 1 bulunur 2 . 3. Kattan

• Konu hortlamışken ben de birşeyler yazayım uzun süredir burada oturan birisi olarak.
    Öncelikle Kurtköy denilen yer resmi olarak eski yerleşim yeri olan kısım, yeni konut projelerinin yapıldığı yer ise Yenişehir Mah. olarak geçiyor.
    Oturum olarak bence İstanbul'un en iyi yerlerinden birisi. Çünkü heryer site, evler dip dibe değil. Trafik sorunu yok. Çok kaliteli güzel siteler var.
    Seçimlerdeki oy dağılımına bakarsanız Türkiye ortalamasından çok farklı olduğunu görürsünüz.
    Ağırlık olarak işinde, gücünde, memur-orta üstü esnaf takımının olduğu bir yer. Ama tabi deprem öncesi binalar, göçmen konutları gibi gelir düzeyi düşük kimselerin oturduğu yerler de var.
    Havalimanı, Viaport hemen dibinizde. Hastanesinden, lüks pastanesine kadar, özel okuluna kadar her türlü olanak var.
    Eksi yönlerine gelince:
    Sokaklar köpek dolu.
    Arabanız yoksa ulaşım ciddi sıkıntı olabilir.
    Son iki yıldır muazzam bir nüfus artışı var ve halen devam eden bir sürü konut projesi var. Yani 2-3 sene sonra çok kalabalık bir yer olacak. Muhtemelen trafik sorunu da olacak.

Ben burada bir ev almıştım zamanında. Keşke 2,3 ev alsaymışım. Çok iyi prim yaptı, özellikle son iki yıldır.

1+1 soranlara tavsiyem kentplus, garden planet, trend, konsept, elit life gibi marka olmuş projelerden almaları.

Metro buraya geldiği anda uçar gider burası.

Birşeyler soran olursa seve seve yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 21 Kasım 2014; 13:32:56 >

• Evora tuzla var yakin yerde sanirim ama hic icime sinmedi orasi ..zeminde catlaklar falan gordum..

• wind06 kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz herşeye katılıyorum , özellikle 20 sene zeytinburnu gibi biryerde oturup buraya gelince insan rahatlıyor.1.5 senedir burdayım biraz asosyallik oldu arkadaş ortamı olmadığından ama olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.