Şimdi Ara

peniste kist

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
79.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun farkettim penis başının penis sapıyla birleştiği yerde bilye gibi bi yuvarlak kitle var.elleyince farkettim ağrım felan yok... psikolojikmi anlamadım sizdede varmı çok korkuyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcolik
    arkadaşlar bugun farkettim penis başının penis sapıyla birleştiği yerde bilye gibi bi yuvarlak kitle var.elleyince farkettim ağrım felan yok... psikolojikmi anlamadım sizdede varmı çok korkuyorum ...

korkma bendede var 2 3 yıl önce oluştu sert sert duruyor orda zararı yok kafamada takmıyorum takma kafana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: örümcek

quote:

arkadaşlar bugun farkettim penis başının penis sapıyla birleştiği yerde bilye gibi bi yuvarlak kitle var.elleyince farkettim ağrım felan yok... psikolojikmi anlamadım sizdede varmı çok korkuyorum ...

korkma bendede var 2 3 yıl önce oluştu sert sert duruyor orda zararı yok kafamada takmıyorum takma kafana

çok saol ya ufaktanda olsa içimi rahatlattın biraz .. umarım geçer
  • kardeşim bu bahsettiğin yer penisin arka kısmında bu idrar yolu çıkıntısı var kalın damar gibi kökten dikiş yerine kadar uzanıyor orda mı?Bendede var bu tarz bişey orası normalden hafif sert ve çıkıntı.Peniste kist mi oluyormuş ya?
  • ALCOLİK benımde aynı sorunum var sag tarafta penısın hemen yanında elımle fark edebılıyorum fındık buyuklugunde bı cıkıntı kafam takılıyo benımde agrısı falan yok...sendede sag taraftamı bulunuyo ??
  • pyronie plağı değil değil mi bahsettiğiniz? şekil bozukluu veriyor mu sertleştiğinde?
  • Dikiş yüzündendir.yağ bezeside olabilir korkulcak birşey değişdir kısacası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basur(Hemoroid)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendeki durumdan bahsedeyim isterseniz.Benimde kafama takılan bir durum.

Penisin arkasında kökten başının oraya kadar uzanan bir çıkıntı var.İdrar yolu bunun içinden geçiyor.Bu çıkıntının en üst kısmı 0.5 cm lik falan ereksiyonda yandan bakınca çok hafif çıkıntı gibi duruyor.Parmağımla bastırdığımda içi biraz sert.Yine onun hemen üzerinde deri altında susam kadar 2 tane fazla sert olmayan birşeyler var.Bunlar dikiş olabilir diye düşünüyorum ama bu çıkıtnı nedir bilmiyorum.Arada kafama takılıyor.Doktora gitsem ereksiyon olmadan birşey anlaşılmıyıor.En az bir senedir var.İnş geçer.Sizce ne olabilir var mı tahmininiz?(Bu bölge mastarbasyonda tutulan bölge.Yani işaret parmağı oranın üzerinden geçiyor ).Belki onla ilgilidir diyorum.Eskiden abartırdım biraz.Şimdi ara versemde geçmiyor maalsef.
  • aynı sorun benim penisimdede var.bende üç adet böyle sert şişlik var.penisim sertleşince bariz bir şekilde görülüyor.birden bire çıktı.üçüde tam sünnet derisinin dikişlerinin bulunduğu bölgede.cildiye ve genel cerrahi doktoruna gittim.ikiside ameliyatla alınması gerekli veya bu şekilde yaşamaya devam edebilirsin dedi.bende ilerde ameliyat düşünüyorum şu an bekliyorum.büyümede küçülmede yok.sıkınca acıma yapıyor.geçmiş olsun arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinav

aynı sorun benim penisimdede var.bende üç adet böyle sert şişlik var.penisim sertleşince bariz bir şekilde görülüyor.birden bire çıktı.üçüde tam sünnet derisinin dikişlerinin bulunduğu bölgede.cildiye ve genel cerrahi doktoruna gittim.ikiside ameliyatla alınması gerekli veya bu şekilde yaşamaya devam edebilirsin dedi.bende ilerde ameliyat düşünüyorum şu an bekliyorum.büyümede küçülmede yok.sıkınca acıma yapıyor.geçmiş olsun arkadaşım.

peki neymiş bunlar kist miymiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drQuark

"pearly penil papules", zararsızdır, çıkarılabilir

bunla alakası yok kardeş yazdıklarımızın.En azından benimkinin.Benim deri altında sivilce gibi yani çıkıntı şeklinde durmuyor.
  • arkadaslar bendede aynı sorun vr penısımın ucunda su bezesı gıbı bır sey var tam olarak ne bılmıyorum sızdedemı aynı sey var ne yapmalıyım acaba cınsel yolla bulasan bır hastalıkmıdır bılgılendırırsenınz sevınırım
  • quote:

quote:

quote:

valla 10 dk once bende fark ettim hocam bendeki de sanirim Pearly Penile Papules bu

ilk once peniste herpet sandim yani ucuk ama degil

bendeki penis basinin altinda bulunuyor 4 tane sayabiliyorum yani cok cok kucuk ve 4 tane

sorun yok dimi onemsiz bisey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

quote:

quote:

valla 10 dk once bende fark ettim hocam bendeki de sanirim Pearly Penile Papules bu

ilk once peniste herpet sandim yani ucuk ama degil

bendeki penis basinin altinda bulunuyor 4 tane sayabiliyorum yani cok cok kucuk ve 4 tane

sorun yok dimi onemsiz bisey?

Hocam ben de dün farkettim tam skotrumun üs tarafında penisin dibinde mercimek büyüklüğünde bir şişkinlik var hiçbir şekilde açımıyor korkuyorum açıkçası bir de nedense varikosel olabilirim diye düşünüyorum bunun elle nasıl testi yapılabilir yazan olursa sevinirim.

not: testislerin üst kısmını yoklayınca elime damar toplulukları geliyor.
  • alcolik A kullanıcısına yanıt
    4 yıl geçti bi sorun varmı düzeldimi çoğaldımı
  • Benim sorun kendiliğinden kayboldu 5-6 ay gibi bir zaman içinde küçülerek gitti.Büyük ihtimalle virüs kaynaklı bir şeydi ve o şekilde birden ortaya çıktı deri altında...

• Arkadaslar bendede birden sert damar cikti .damar tas gibi duruyor ..neden olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.