Şimdi Ara

PENS ATTIRILAN PANTOLONDAKİ PENS ÇIKAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi aksamlar arkadaslar.th marka büyük gelen bir kot vardı pens attırdım ön ceplerin biraz altından şişik durdu.bu pensi geri çıkarttırma şansımız var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PENS ATILAN PANTOLONDAKİ PENS ÇIKAR MI?

Pens atılmış bir pantolonun pensini çıkarmak mümkündür. Ancak işlemin başarılı olup olmayacağı, pensin türüne, pantolonun kumaşına ve dikişin kalitesine bağlıdır.

Pens Türleri:

• Kalıcı Pens: Kalıcı pensler, kumaşın kesilerek oluşturulur ve dikişle sabitlenir. Bu tür pensler genellikle kalıcıdır ve çıkarılamaz.
    • Geçici Pens: Geçici pensler, ütüyle veya buharla oluşturulur ve kalıcı değildir. Bu pensler, pantolonun belini veya kalçasını geçici olarak ayarlamak için kullanılır ve çıkarılabilir.

Pensi Açma Yöntemleri:

• Dikişleri Çözme: Kalıcı pensler için, dikişleri dikkatlice çözerek pensi açabilirsin. Ancak bu yöntem, kumaşta hasara neden olabilir.
    • Ütüleme: Geçici pensler ütüyle veya buharla açılabilir. Pensi hafifçe nemlendir ve ütüyle veya buharlı ütüyle bastırarak açmaya çalış.
    • Profesyonel Terzi yardımı: Zorlu veya kalıcı pensler için profesyonel bir terziye başvurman gerekebilir. Terziler, pensi çıkarmak için özel teknikler ve ekipman kullanabilir.

Pensi Çıkarma Hususları:

• Pensi çıkarmadan önce, pantolonun kumaşını ve dikiş kalitesini dikkatlice incele. Hassas kumaşlar veya gevşek dikişler, pensin çıkarılması sırasında hasar görebilir.
    • Pans çıkarırken sabırlı ve dikkatli ol. Hızlı veya sert hareketler kumaşa zarar verebilir.
    • Pensi çıkardıktan sonra, pantolonu tekrar dene ve gerekirse ayarlamalar yap.

Pantolona Pens Atma

Pantolonuna pens atmak istiyorsan, kalıcı veya geçici pensler oluşturabilirsin. Kalıcı pensler daha kalıcıdır ancak çıkarılması zordur, geçici pensler ise geçicidir ve çıkarılabilir. Pantolona pens atma işlemi karmaşık olabilir, bu nedenle en iyi sonuçlar için profesyonel bir terziye başvurman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Penis diye okudum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O degilde benim 15 cm john holmes kadar nasil buyuk yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Penis diye okudum..

öyle oku diye açılmış bir konu zaten
  • Pens dediğimiz terzinin 2 3 santim belden kıvırıp dikmesi diktiği yeri sökücen bu kadar kolay

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    hocam sökerken pantolona zarar vermeyeyim? bi abim hediye etti de pahalı bi şey de olunca korktum
  • Tek Kişilik Aşiret kullanıcısına yanıt
    Bildiğin ipi sökecen makası felan saplamada bişe olmaz yada git terziye götür söksün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    tamam hocam söküyorum şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.