Şimdi Ara

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.031
Cevap
7
Favori
312.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MacGyver.

şimdi sizin söylediğiniz genel bir problem...

isterseniz 1 tane tamron 18-270 alıp, bu sorunu kökten çözebilirsiniz ama bu durumda geniş diyafram açıklıklarını, keskinliği vs. yi de unutacaksınız. yani ya şiş yanacak ya kebap, yapacak bir şey yok. dikkat ettiyseniz ben size sadece 2 tane lens almanızı önerdim, yani olayı abartmadım. yoksa normalde 50-200 le geniş açı gerektirecek manzara çekilmez elbette...

sen nasıl yapıyorsun derseniz, o gün ne çekeceğim belli oluyor, bir amacım oluyor, ona göre lens takıp dışarı çıkıyorum.

keşke şöyle 14-300 f1,8 macro-tele-wide kaliteli bi lens olsa. fiyatıda 249,95$ olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melyyh -- 20 Mart 2011; 13:16:40 >

• 55-200mm detay için full örnekler

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Full fotoğraflarımız birden fazlaysa mümkünse link olarak vermeye çalışalım. 1 hadi neyse ama 3-5 fotoğraf olunca forumda konunun

yavaş açılmasına dolayısıyla takibini zorlaştırıyor. Lütfen bu konuya dikkat etmeye çalışalım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 22 Mart 2011; 1:54:59 >
  •  @ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @
  • Rmert , MacGyver güzel kareler..

• Arkadaşlar k-x için en iyi ve uygun tele objektif hangisi olur sizce??? 50-200 ve 55-300 var bunun yanında 70-300 ler var bunların kalitesi hakkında tecrübe sahibi olanlar yardımcı olursa memnun oluruz.
  • "yildiz" hocam fotolar cok güzel, bu konunun müdavimi yaptın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crumpler

Arkadaşlar k-x için en iyi ve uygun tele objektif hangisi olur sizce??? 50-200 ve 55-300 var bunun yanında 70-300 ler var bunların kalitesi hakkında tecrübe sahibi olanlar yardımcı olursa memnun oluruz.

henüz alıp kullanmadım ama çok araştrdım ve sonunda 50-200 e karar verdim. biryerde karşılaştırmalı kulanıcı testini de buldum. aynı kare 50-200 ve 70-300 ile çekilmişti. foto kalitesi 50-200 ün çok daha iyi 70-300 den. 55-300 ü ise hiç bilmiyorum...

http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-slr-lens-discussion/4768-lens-comparison-p-50-200-vs-s-18-50-s-70-300-a.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melyyh -- 25 Mart 2011; 9:55:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

"yildiz" hocam fotolar cok güzel, bu konunun müdavimi yaptın beni

Estağfurullah, tüm arkadaşların fotoğrafları ile katılımını bekliyoruz,

Lütfen bu güzel değildir vs gibi öz eleştiri yapmadan burada paylaşım yapalım

eksiklerimizi daha çabuk gidereceğimizden eminim.

Arkadaşlar Sıfır kapalı kutusunda Pentax K bayonet (Diyaframı gövdeden yönetilebilen)

Samyang (Rokinon) 14mm f/2.8 lensler satılıktır. (2 adet bulunmaktadır)

İLAN ayrıntıları için >>>
    http://www.fotokritik.com/forum/143706

Lens ile çekilmiş örnek (alıntıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 25 Mart 2011; 11:41:48 >

• quote:

yildiz

fotoğrafları işte böyle [simage]........[/simage] şeklinde eklersek , kullanım çok daha pratik oluyo, diğer türlü hem sayfa geç aaçılıyo , hemde yüksek çözünürlük fotoğralardan ötürü , sayfayı birde sağa-sola oynatmak gerekiyo.

• Bende öyle ekli zaten yukarıda ''yildizel'' nickli arkadaşın eklediği [simage][/simage] arasında olmayan

devasa fotoğraflar yüzünden sayfa kayıyor bende farkındayım benin eklediğim fotoğraf zaten 1024x683 pixel
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

Bende öyle ekli zaten yukarıda ''yildizel'' nickli arkadaşın eklediği [simage][/simage] arasında olmayan

devasa fotoğraflar yüzünden sayfa kayıyor bende farkındayım benin eklediğim fotoğraf zaten 1024x683 pixel

Bende doğru örnek olarak sizi göstermiştim zaten.

Bu arada , daha evvel söz ettiğim Sigma 28-200 mm lensin fiyatı 215 TL ye düşmüş. Yine de 50-200 alıcam

sekizbeşbirnoktadört
  • K-r elime dün ulaştı. Evvela farkettiğim 2 noktayı belirtmek isterim ; Herkesin o eleştirdiği K-x vizördeki AF noktalarının belirtilmemesi , K-r de var ama olmasa da olur bence. K-x alacaklar kafasına takmasınlar bence. Birde o nasıl bir iso performansıdır ya. 12800 de bile saklanmaya değer fotoğraflar çıkıyo. Karanlıkta 3200 de kullanmaktan çekinmeye hiç gerek yok. Gerçekten çok net fotoğrafları var yüksek iso da.
    Tavsiye edilir...
  • arkadaşlar k-x için 200$ a kadar dar açı ir lens almak istiyorum, galiba bu 50-200 olabilir. ya da tavsie edebileceğiniz başka bir marka modelde olabilir. dhleasyshop ile de getirtebilirim türkiye içide fark etmez ama en uyguna nereden albileceğmi merak ediyorum? siz bu ekipmanları alırken nerelerden alıyorsunuz?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

K-r elime dün ulaştı. Evvela farkettiğim 2 noktayı belirtmek isterim ; Herkesin o eleştirdiği K-x vizördeki AF noktalarının belirtilmemesi , K-r de var ama olmasa da olur bence. K-x alacaklar kafasına takmasınlar bence. Birde o nasıl bir iso performansıdır ya. 12800 de bile saklanmaya değer fotoğraflar çıkıyo. Karanlıkta 3200 de kullanmaktan çekinmeye hiç gerek yok. Gerçekten çok net fotoğrafları var yüksek iso da.
    Tavsiye edilir...

Merhaba,
    Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: e-eyup

arkadaşlar k-x için 200$ a kadar dar açı ir lens almak istiyorum, galiba bu 50-200 olabilir. ya da tavsie edebileceğiniz başka bir marka modelde olabilir. dhleasyshop ile de getirtebilirim türkiye içide fark etmez ama en uyguna nereden albileceğmi merak ediyorum? siz bu ekipmanları alırken nerelerden alıyorsunuz?
    teşekkürler.

o fiyat aralığında en iyi seçenek 50-200 görünüyor. ama yinede mümkünse 55-300 alın derim.
  • K-X ile birlikte MF (manuel focus) lens kullanan arkadaşlara bir sorum var:

K-X'te AF noktalarını göremiyoruz. Peki MF lens kullanırken odaklandığında merkezdeki kırmızı nokta yanıp sönüyor ve 'odak uyarı sesi' geliyormu? (bip) yoksa yalnızca MF Lock uyarısı (şu alltaki petek gibi simge) mı yanıyor?
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.