Şimdi Ara

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.031
Cevap
7
Favori
312.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pentax

quote:

Orijinalden alıntı: healtyhead

Bugün manuel istemiştim k-r için, ben buldum ve paylaşayım dedim :) Link burada arkadaşlar, isteyen olursa bir yere yükleyip oradan da paylaşabilirim.
    http://pentax.ca/pdf/o_manuals/om_K-r_e.pdf

burada Türkçesi var....

pentax k-r Türkçe...

Teşekkür ederim hocam :)

• arkadaşlar fotoğrafçılığı öğrenmek için siteleri karıştırırken. enstante konusunu okudum. giriş seviyesi dslrlerde 1/4 olur sadece pentaxda 1/6 mış
    sonra panasonic lumix kompakt makineyi kurcalarken enstante değeri ayarlarına baktım. 1 ile 1/8 e kadar seçenekler var
    yani benim kompakt makine pantaxdan hızlı mı çekiyor anlamadım?
  • 1/4000 ve 1/6000 demek istediniz herhalde. bunlar saniyenin 4000'de biri ve 6000'^de biri demek. 1/8 ise saniyenin 8'de biri demek. yani daha yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

1/4000 ve 1/6000 demek istediniz herhalde. bunlar saniyenin 4000'de biri ve 6000'^de biri demek. 1/8 ise saniyenin 8'de biri demek. yani daha yavaş.

evet haklısınız. yanlış görmüşüm ben
  •  @ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @

Canon EOS 5D + Tamron 17-35mm f/2.8-4
  • Biraz renk verelim değişiklik olsun..
    (netten alıntıdır)

K5
     @ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @

645D

KR

• !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Arkadaşlar çok önemli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu gün itibariyle dolandırıldığımı düşünüyorum. Siz sakın ola bu adresle "buggyblaast@yahoo.com" yada şu skype adresiyle "mickcole001" ya da başka bir özellikle rus adresiyle irtibata geçmeyin. Diğer tüm fotğrafçı arkadaşlarımıza da duyurun. Çok fena tongaya geldim. Ne kadar fotoğraf makinası ya da türevleri şeylerle ilgilenenler varsa iletin lütfen!!! Türkiye'de coğu sitede ilanları var. Bir tanesi örnek :http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/Canon_EOS_5D_Mark_II_Digital_SLR_Camera_with_len/585817.htm

Dikkatli olun arkadaşlar!

• quote:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Arkadaşlar çok önemli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu gün itibariyle dolandırıldığımı düşünüyorum. Siz sakın ola bu adresle "buggyblaast@yahoo.com" yada şu skype adresiyle "mickcole001" ya da başka bir özellikle rus adresiyle irtibata geçmeyin. Diğer tüm fotğrafçı arkadaşlarımıza da duyurun. Çok fena tongaya geldim. Ne kadar fotoğraf makinası ya da türevleri şeylerle ilgilenenler varsa iletin lütfen!!! Türkiye'de coğu sitede ilanları var. Bir tanesi örnek :http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/Canon_EOS_5D_Mark_II_Digital_SLR_Camera_with_len/585817.htm

Üzgünüm ama cok büyük ihtimalle dolandirilmissiniz. 790 liraya 5dm2 cok fazla güzel bir hayal.
    Bu ilani neredeyse her foto forumunda görebilirsiniz. Ve ilan birebir ayni.

Umarim parayi Western Union transferi falan yapmadiniz. Suc duyurusunda bulunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 145tr -- 29 Ekim 2011; 18:35:44 >

• malesef öyle yaptım hocam!
  • Western Union transferde paranin takibi cok zayif. O yüzden kisinin izini sürmek cok zor.
  • Varsa bir fikriniz paylaşırsanız cok sevinirm. Ama bana mustahak olsu yani. Ucuza kaçayım dedm; artık derdim diğer arkadaşların başı yanmasın. elemanın ilanlarına bakan çok kişi var, dikkatli olmak lazım.
  • quote:

Varsa bir fikriniz paylaşırsanız cok sevinirm. Ama bana mustahak olsu yani. Ucuza kaçayım dedm; artık derdim diğer arkadaşların başı yanmasın. elemanın ilanlarına bakan çok kişi var, dikkatli olmak lazım.

Acikcasi bu tarz alisverisler yapmadan önce net'te arastirma yapmak gerekli.
    Özellikle web sitelerinin reviewlarini okumak veya fraud adi verilen donlandiriclik kayitlarina bakmak lazim.

Google'dan ufak bir sorguyla coguna ulasabilirsiniz.
  • Kaptırdığım parayı geçtim, en çok makinayla kurduğum hayallarime üzüldüm abi yaa :(:(
  • quote:

Kaptırdığım parayı geçtim, en çok makinayla kurduğum hayallarime üzüldüm abi yaa :(:(

Tekrardan gecmis olsun. Ben cogu alisverisimi internet üstünden yapiyorum ama dikkatli olmak gerekiyor.
    Evde klavye basindan yapildigi icin insan ister istemez gevsiyor. Ama dogrusu dikkatli olmak ve güvenilir firmalar ve kisiler ile calismak.

Her zaman karsidakinin hareketlerini sorgulayip, motivini anlamak gerekiyor. Unutulmamasi gereken unsurlarin basinda hic kimsenin aptal olmadigini hatirlamak gerekiyor. Kimse babasinin hayrina cok degerli bir ürünü ucuza vermez. Ya:
    - ürün bozuktur
    - paraya ihtiyaci vardir
    - dolandiricidir.

Hayallerine gelince 5dm2 kesinlikle güzel bir gövde. Ama K-r gibi makina var; güzel kareler cekerek acisini cikartin. Bunlari dedik; sonradan 790 liraya da 5dm2 eline gecerse herhalde gülmekten kendimden gecerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 145tr -- 29 Ekim 2011; 23:35:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 145tr

quote:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Arkadaşlar çok önemli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üzgünüm ama cok büyük ihtimalle dolandirilmissiniz. 790 liraya 5dm2 cok fazla güzel bir hayal.
    Bu ilani neredeyse her foto forumunda görebilirsiniz. Ve ilan birebir ayni.

Umarim parayi Western Union transferi falan yapmadiniz. Suc duyurusunda bulunun.

Valla 790 TL'ye 5d mark II 'yi rüyamda bile göremem

İlan baştan offsaytmış zaten :)

Çooooooook çok ama geçmiş olsun... Böyle ilanlardan uzak durmak lazım her daim...
    Çok ucuza bulunduğu zamanda elden deneyerek görerek alma imkanı varsa ilgilenin derim. Yoksa uzak durun her daim :)

• Cok sağolasın Jimmi. ben zaten başka bir model sipariş etmiştim ama neyse. artık olan oldu. allahtan o kdar kaptırmadık. Aman arkadaşlar dikkatli olun, ben yandım siz yanmayın!
  • Japonya'nın arka sokaklarından açık hava "Hayyamı" vari görüntüler

• Bizim hayyama lensler kesin buralardan geliyordur.
  • arkadaşlar bir süre önce tüm ekipmanımı satışa çıkarmıştım.elimde kalanların satışı devam ediyor

Tamron 90mm=650(pazarlıksız)
    sigma dg 72mm uv filtre+sigma ex wide circular polarize filtre=140(pazarlıksız)
    sigma em-140 dg macro ring flash=340(pazarlıksız)
    lowepro nova 4 aw çanta=50(pazarlıksız)
    Sandisk Extreme Pro u1 16gb sdhc hafıza kartı=125(pazarlıksız)
    pentax kumanda=25(pazarlıksız)

fotoğraflar bu adreste
    http://www.pentaxturk.com/forum/pentax-k5-silver-ve-tum-ekipman-t432.0.html;msg4308;topicseen#new

• yeni aldığım pentax k-x 50mm ile ilk fotoğrafım
    http://a1110.hizliresim.com/q/z/8477.jpg
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.