Bildirim
PENTIM 3.0 HT ISINMA SORUNU
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selamlar (ilk mesajım size kısmetmiş.. )
İşlemci fanınız çalışmıyor veya iyi çalışmıyor olabilir. Zamanla fan ve heat sink üzerinde biriken tozlar iyi soğutmayı engelleyebilir. Bu durumda sökebiliyorsanız fanınızı ve soğutucunuzu söküp iyice temizledikten sonra yerine takabilirsiniz. Bu temizliği yapmadan önce thermal macun edinmenizi öneririm heat sink in cpu ya temas ettiği yüzeyine bun macunun sürülmesi ısınınhomojenize emilmesi açısındanbüyük yarar sağlar.
Ayrıca kasa içerisinde hava sirkülasyonunuzun iyi olduğundan emin olunuz..
Kolay gelsin.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Piperman
İşlemci fanınız çalışmıyor veya iyi çalışmıyor olabilir. Zamanla fan ve heat sink üzerinde biriken tozlar iyi soğutmayı engelleyebilir. Bu durumda sökebiliyorsanız fanınızı ve soğutucunuzu söküp iyice temizledikten sonra yerine takabilirsiniz. Bu temizliği yapmadan önce thermal macun edinmenizi öneririm heat sink in cpu ya temas ettiği yüzeyine bun macunun sürülmesi ısınınhomojenize emilmesi açısındanbüyük yarar sağlar.
Kolay gelsin..
+1 ..arkadaş tek kelime ile güzel açıklamış..birde fanın dönmüyor da olabilir .yani bir kabloya ya da başka bir şeye de sürtünüyor olabilir..
-
sağolasın hocam ilk msjın hayırlı olsun dediklerini uygulayacağım iyi geceler -
quote:
Orjinalden alıntı: lpark
quote:
Orjinalden alıntı: Piperman
Kolay gelsin..
+1 ..arkadaş tek kelime ile güzel açıklamış..birde fanın dönmüyor da olabilir .yani bir kabloya ya da başka bir şeye de sürtünüyor olabilir..
Arkadaşlara katılıyorumBende de benzer bi sorun olmuştu işlemci çabuk ve aşırı ısınıyordu kasayı açtım tozları temizledim fanı söküp temizledim iyice yerine oturttum sıcaklık ve dolayısıyla gürültü azaldı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X