Bildirim
Pentium D 805 mi yoksa Amd 3700 mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tabiki intel D 805
hem daha ucuz, hem daha performanslı -
o zaman düşünmeden Pentium D 805 -
İNTEL yinede test sitelerindeki karşılaştırmalara bakabilirsin -
oyun oynamıcam dediğin için intel al, o işlemcinin fiyatıda uygun, -
madem oyun oynamayaksın o zaman
Pentium D 805 -
Aslında Pentium D diyecem, ama D serisine uyuz oluyorum artık. Çok ısınıyor D serisi işlemciler... -
Bethesta arkadaşıma katılıyorum d işlemci serisi cok ısınıyor -
bence amd 3700 al arada oyunda oynarsın -
quote:
Orjinalden alıntı: Bethesta
Aslında Pentium D diyecem, ama D serisine uyuz oluyorum artık. Çok ısınıyor D serisi işlemciler...
Kaç derece? Sıcaklık sorunu olmaması gerekiyor. Başka bir sorun da olabilir? -
ya oyun oynamayacak diye hemen intel dediniz amd 3700 p4 3,4 ghz performansı veriyor uygulamalarda lütfen yani
sizin amd ciliğiniz bi oyunamı bakıyor yani -
amd diyorum başka bişey demiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: asprin
quote:
Orjinalden alıntı: Bethesta
Aslında Pentium D diyecem, ama D serisine uyuz oluyorum artık. Çok ısınıyor D serisi işlemciler...
Kaç derece? Sıcaklık sorunu olmaması gerekiyor. Başka bir sorun da olabilir?
d serisinin ısı problemi olduğunu neredeyse marstan duydular ya -
@Asprin:
Çervremde yaklaşık 15-18 kişide Pentium D işlemci kullanan var. Hepsi de ısınıyor kardeşim. Tamam, kasadan kasaya, kullanılan fanlara göre dereceler değişiyor, ama hepsi de ısınıyor. Kimisi 50 derecede, kimisi 60, bazıları 70 derecede kullanıyor, ama sonuçta hepsi ısınıyor ve çoğunluk ısınmadan dolayı şikayetci. Performansına bişey demiyorum, memnunum, ama aşırı ısınması zamanla rahatsız ediyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: yattara 61
ya oyun oynamayacak diye hemen intel dediniz amd 3700 p4 3,4 ghz performansı veriyor uygulamalarda lütfen yani
sizin amd ciliğiniz bi oyunamı bakıyor yani
intel 805 çok ucuz 3700+yanında , bu yüzden önerdik oyun oynamayacağı için inteli, şimdi oldumu? -
quote:
Orjinalden alıntı: WebEX
quote:
Orjinalden alıntı: yattara 61
sizin amd ciliğiniz bi oyunamı bakıyor yani
intel 805 çok ucuz 3700+yanında , bu yüzden önerdik oyun oynamayacağı için inteli, şimdi oldumu?
yukarıdaki mesajlara bakarsan ucuz olduğu için değil oyun oynamayacaği için d 805 in önerildiğini görebilirsin.
-
Oyun oynarsan da tabii Pentium D çift çekirdek herzaman Amd 3700+ lerin önünde olur.Bu arada ısınma sorunları doğru ama thermalthake gibi zalman gibi işlemci fanı al.40C den yukarı çıkacağını sanmıyorum
of course Pentium D -
quote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
Oyun oynarsan da tabii Pentium D çift çekirdek herzaman Amd 3700+ lerin önünde olur.Bu arada ısınma sorunları doğru ama thermalthake gibi zalman gibi işlemci fanı al.40C den yukarı çıkacağını sanmıyorum
of course Pentium D
çok espiriksin
-
BENCE AMD.SENİN YAPACAĞIN İŞTE PENTİUM D DAHA FAZLA ISINACAK AMD AL ISINMA SORUNU YAŞAMAZSIN -
sen hiç düşünmeden Pentium D al.
Benzer içerikler
- ryzen ne demek
- i5 mi i7 mi
- işlemci cache nedir
- ryzen 9 9950x3d
- vt-d nedir
- cpu sıcaklığı görme
- intel core ultra 9 285k
- kirin 9010
- amd yeni işlemciler ne zaman çıkacak
- apu sistem
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X