Şimdi Ara

Pentium D 805 OC Sonuçlarım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
10.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de tam vakit ayırıp 3,8 de stabil kalmasını diliyorum ama şu an evde pc başında değilim, bu arada gözümden kaçtı mı bilmiyorum sanırım burada bahsedilmemiş ama stabilliği sağlamlaştırması açısından chipset vcore değerini maksimuma aldım(bende 1,5 volt ama 1,65 e kadar yolu var), 3,8 de stabil kalamayan arkadaşlar bir de bu paratmetre ile oynarsa belki benzer sonuçlar elde ederiz..En kısa zamanda ne varsa test için kullanıp koymaya çalışıcam..
     Pentium D 805 OC Sonuçlarım

Pentium D 805 OC Sonuçlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 26 Nisan 2006; 13:52:52 >

• Intel D805 2,66-GigaByte GA-8vt880p Combo- Kingston 1x1024 mb DDR2 533Mhz- 80 GB 8MB SATA2 oc hakkında bilgi verimisiniz
  • Kardes Aynı Chipset Bende De Vardı.Asus P5VD1-X Via 880 Ben 155*20:3100 Yapmıstım Son Cunku Voltaj Vermiyodu Anakart
    Saygılar
  • Merhabalar;

Arkadaşlar, Asus P5LD2-VM SE anakart ile D805'i 3,3Ghz'de çok rahat O/C ettim. Vcore arttırmaya gerek kalmadı. Çok tutarlı, süper stabil çalışıyor. FSB=166Mhz PCIEX Clk:118Mhz

Oyun oynamaya niyeti olmayan, ofis uygulamalarını çalıştıracak ofis PC'si arayanlar için şiddetle tavsiye ediyorum....
  • 4.20 mi yok canım 4.1 den sonra kilitleniyor olması lazım baya iyi gitmiş iyi bir su soğutma kur hayrını gör mis gibi işlemci Pentium E 955 ten daha güçlü bir işlemciye sahipsin.
  • İntel in genel anlamda daha iyi işlemciler ürettiği kesin
    ayrıca AMD giderek fiyt avantajını da kaybediyor bu da benden söylemesi yani.

Isınma sorunu bir zamanlarda AMD nin başına belaydı.

İntel bu ısınma olayını saat hızlarıı düşerek gideriyor artık hemde daha fazla performans verecek bir biçimde
  • haklısın dostum ben ucuz olsun diye amd kasa yapmıştım sonra bi baktım ki çok daha iyi kalitede parçalarla intel kasa yaptım daha ucuza geldi... özellikle d805 işlemci harika bir işlemci
  • Arkadaşlar ben imzamda olan sistemle 166 mhz fsb geçemiyorum ne yapmam lazım acaba?
  • bord farkı ben ASUS p5ld2 ile şuan 195fsb deyim 3.9 1.4v la def voltaj ile 3.7 sorunsuz
  • Tebrikler kardeşim ben daha yukarısını yapamadım

Helal olsun güle güle kullan beim yapabildiğim imzamdaki şekilde günlük kullanım ısı değerlerinde değişme yok..resim koymayı beceremedim bi yardımcı olursanız resimde atarım
  • d805 2.66ghz ın verı yolu 533mhz olarak gecıyor.... acaba bu durumda ddr2 667 yada ddr2 800 mhz ram kullanmanın bır mantıgı yok mu?
  • bazı kaliteli bordlarda mesela asusun p5ld2 si vardı o zaman 1/1 in üzerinde ram hızı secerseniz sanırım igp daha hızlı calıştırır rami yada sistemi oc ederseniz zaten mhz den ötürü ramde oc olur
  • Selamlar :-)

Bendede bu işlemci var pcimin donanımları şunlar...

Pentium D 805 2,6 Titan Vanessa S Soğutuculu, Gigabyte Nforce 4 SLI , 2 Gb DDR2 Twinmos 800 Mhz. bakır ve Altın kaplama soğutuculu, Sapphire x800Gto 512mb 256 bit Revoltec VGA Cooler Graphic Freezer Pro soğutuculu, Western Diğital Sata2 250gb...

Pc şu an stabil sizce bu kadar soğutucu takmışken artık OC yapmam gereklimi :-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

75c Mübarek İnteller Cayır Vayır! 2.99Ghz de 3000 Venicem! full yükde 45 i geçmez 3.2 Ghz Opteron 146 m da full yükde 43 c geçmedi!

Ayrıca denemeler yapdığım dün 3700SD 3.1 Ghz de 47c geçmedi full yükde!

Allah intelcilere önce sabır sonrada bol bol soğuk hava versin Kyoto Protokolünü yoksa Intel mi imzalamk istemedi!

NOT: Bu değerlerimin hepsi Big typhoon + açık kasa + Hafifden Klimyaı çalışdırdığım 15c l,k oda sıcaklığı bulunan odamda elde ettim!

Muratremix kardeşin şartları düşündüğümde ve aynı sartlarda Bendeki işlemcileri OC yapsam bile olsa olsa en fazla 50 yi görürdü bendeki AMD ler

Ayrıca INTEL 805 de bir adet edinicem sonucunda iyi fiyata masaüstü uygumalarda iyi iş yapan bir dualcore cpu!

abii senin de kaç tane sisteminvar yavv

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.