Şimdi Ara

Pentium D 820 Isınma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    RAM: 2x512 Twinmos Dual DDR2
    Benim işlemcim Pentium D 820 2.8 GHz bilgisayar yeni açıldığında bile şilemci ısısı 50 derecenin üstünde Biraz daha kasarsam 70 dereceyi zorluyor. Buna rağmen 50-65 derece arasında fan 1800 devirde dönüyor. 70 dreceye dayayınca 2500-3000 devire çıkıyor. Bu ısı normalmi yoksa bir problemmi var. Tavsiyeniz varsa paylaşır mısınız. Teşekkürler.

• 70 derece baya fazla , 50 derece civarinda fan deviri yaklaşık2700 3000 cpu 45derece civarı olması lazım, benim sistemde öyle olduğundan söylüyorum pentium d işlemciler zaten sıcak çalışır da okadarı fazla ,kasanın hava kanallarını bi kontrol et hava akışı nasıliyimi ,bu aldığından beri öylemi yoksa yenimi oldu
  • fanın tam oturmuş mu ve klipsleri sıkışmış mı bi kontrol et+macununu da bi kontrol et bence
  • Walla benim eski 820 hiç bu dereceleri görmedim hemde 3500Mhz de kullansamda,bence ya macun görevini yapmıyor yada fan dönmüyor yada @zeus'un dediği gibi fan oturmamış olabilir.
  • eğer fanların stock fan ise yetersiz kalıyor bu durumu yaşaman doğal.bunun önüne geçmek istiyorsan stock fanını değiştirmen gerekir.zalman veya coolermaster fan takıp sorununu giderebilirsin.
  • pentium d 820 nin o kadar ısınması ya kasa içi havalandırma yetersiz yada termal macun yeterli degil + fan ın klips leri oturmamıştır... pentium d 830 işlemciyi 3975 mhz de kullanıyorum ısı 55 c yük altında fan intel stock fan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 16 Mart 2007; 23:34:58 >
  • sağolun arkadaşlar.
    Kasanın hava sirkülasyonu iyi. Ben bilgisayarı toplarken fanı zor takmıştım işlemcinin ondan sanırım. Macun alayım yada fanı deiştireyim en iyisi. Tavsiye ettiğiniz fiyatı orta düzey olan fan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fazla param olmadığı için ucuza kaçtım ve bugün 20 YTl ye Cooler Master diye bir fan aldım ve şu anda işlemcim 45-50 derece arasında geziyor.
    Görüşlerini yazan arkadaşlara teşekkürler.
  • gene 20 milyonla ucuz almışsın d işlemciye yetmez o fan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.