Bildirim
pentium d820 darbogaz
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
dostum o işlemciyi zamanında kullanmış biri olarak söylüyorum o işlemci ile her ekran kart darboğaz yapacaktır belki bir nebze 6670 falan idare eder diyorum senin yerinde olsam ekran kartı değiştirmek yerine anakart ve işlemci alırım alırım özellikle amd tabanlı alırsan daha ekonomik olur -
Dediginiz 6670 veya gt 630 yine de darbogaz yapar mi ? Yeni pc zaten toplucam bu evde net ve film icin olucak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sistemini değiştirmen lazım anakart +işlemci+4 gb ram -
Para harcamak istemiyorum hocam anakart 4 gb ram destekliyor veya o ankarta uygun en yuksek model kaldirabilecegi islemci var mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
intel Next-Generation Core™2 Duo Processor
core serisini destekliyor ama hangi modelleri olduğunu göremedim gigabyte'ın sitesinden bakailirsin -
Baktim hocam e6600 filan taksam darbogaz gecer mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X