Şimdi Ara

Pepe'nin Gomis'ten ucuza gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklım almıyor,Gs yönetimi bunu açıklasın.

Pepe imza parası ile birlikte yıllık 4.3'e gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri defans öteki forvet,

Biri 2 yaş daha genç
  • Hücum oyuncuları savunmacılara kıyasla daha masraflı olur.
  • Konu Galatasaray bölümünde, konuyu açan fake üye, konudaki ilk 2 yorum bjk taraftarı...

Hazımsızlıktan mı yoksa yanlış tıklamaktan mı burdasınız bilemiyorum ama Galatasaray taraftarı olarak ben transferden çok memnunum.Derbilerde 10 kişi mücadele etmenizi, sakat adama olmayan paranızı bayılmanızı kim istemez ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Konu Galatasaray bölümünde, konuyu açan fake üye, konudaki ilk 2 yorum bjk taraftarı...

Hazımsızlıktan mı yoksa yanlış tıklamaktan mı burdasınız bilemiyorum ama Galatasaray taraftarı olarak ben transferden çok memnunum.Derbilerde 10 kişi mücadele etmenizi, sakat adama olmayan paranızı bayılmanızı kim istemez ki

Yalnız üstteki iki arkadaş da GS'nin verdiği parayı savunmuş,amblemlerE dikkat etmektense yazılanlara bakmanız daha doğru olur.Ayrıca konuya gelen diğer arkadaşlara sesleniyorum.Konuyu açan eleman TROLLDÜR.Açtığı konu için birbirimizi yemeyelim.TROLLERİ BESLEMEYELİM,BLOKLAYIN GEÇİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CE4039CB -- 5 Temmuz 2017; 0:7:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bameyac

quote:

Konu Galatasaray bölümünde, konuyu açan fake üye, konudaki ilk 2 yorum bjk taraftarı...

Yalnız üstteki iki arkadaş da GS'nin verdiği parayı savunmuş,amblemlerE dikkat etmektense yazılanlara bakmanız daha doğru olur.Ayrıca konuya gelen diğer arkadaşlara sesleniyorum.Konuyu açan eleman TROLLDÜR.Açtığı konu için birbirimizi yemeyelim.TROLLERİ BESLEMEYELİM,BLOKLAYIN GEÇİN.

Birbirimizi tabiki yemeyelim, ancak sürekli olarak Galatasaray bölümünde olmanız çok ilginç.

• Belhanda transferi daha saçma sapan bir transfer 9 milyon euro bonservis ödedik pepe'nin toplam maliyeti belhanda'nın sadece bonservisine denk geliyor yazıklar olsun böyle yönetime kulübün parasını çarçur ediyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pepe nin maliyeti açıklandı mı?
  • nerdeyse bedava be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

quote:

Hayır ben genel futbol linkine tıklıyorum, Pepe ile ilgili bir konu olunca da ilgilendim girdim.

Ne rezil adamsınız ya gerçekten, blokladım blokladım halen arada yırtık don gibi yeni modeliniz fırlıyor. Adam gibi geçtik troll dahi olsa niye pahalı olabileceği ile ilgili açıklama yaptık neden 1 iqun ile anlamadan bambaşka yorumlar yapıyorsun ki?

Birazcık okuyun ya millet ne yazmış ne demiş.

Kardeş boşver sen ciddiye alma bence. Kendi bildikleri hariç herkese çok rahat "troll" diyip her konuyu kapattırırlar. Hep iyi yönlerine vurgu yapman gerekiyor bu bölümde.. Muslerayı beğenmiyorum dediğim için uzaklaştırma almıştım..

Bu konuda Sizin taraf daha iyi.

• şerefli bi transfer hakkaten.
  • Troll arkadas pahaliya geldi demek istemis ama yanlis hatirlamiyorsam R.Carlos gibi bir adam 3.5 liraya gelmisti. Pepe pahali bence. Dikkat: kotu demiyorum ama pahali.
  • Pardon Pepe ucuza geldi demek istemis Gomis ile karsilastirip, ama pahali.
  • Matematiğine sıçayım.net

• 5 milyon alacak pepee
  • Bırak Gomis'i Serdar Azizden bile ucuz.. Orada takımın parasını kendi parası gören yöneticler var bizim burada gavurun parası deyip harcayanlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.