Şimdi Ara

Perfect xp driver problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler eğer konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın.. işyerindeyim bi arkadaşım bilgisayarını yapmam içn bana getirdi bugün bende yardım olsun diye yapıyorum önceden perfect xp kullanıp 1 kere format atmıştm fakat driver yükleyememiştim.. şimdi bu pcnin ne bir driver cd si var nede başka bişey.. internetten driver indirme şansm yok ne yazıkki.. entegre oldugu söyleniyor bu cd de driverların fakat ben yükleyemedim.. nasıl oluyor bana yardım ederseniz çok sevinirim.. en başında Full sata/raid destekli ve Normal sata/raid desteksiz var.. Sata raid destekliyi seçiyorum C: de D adlı bi klasörde driver setupları gibi şeyler var ama setup yapamıyorum.. Sata raid desteksiz olarakta format attım bu sefer driverların oldugu klasörde yok..
    Teşekkür ederim..

Edit: Ocak 2010 V.1 diye geçiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Putaza -- 14 Temmuz 2010; 14:05:28 >

• Driver indirme şansın neden yok ? driver indiremessen anakartın cd si olmadan driverları yükliyemessin benim bildigim Cd si olmasa bişeyde indiremessen driverları yükliyemessin.
    indiriceksen everest prgoramından anakartı bulup driverlarını indirmen gerek.
    benim bildigim... başka yoluvarmı bilmem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.