Şimdi Ara

Perfect xp kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar internnetten indirdihim Perfect xp yi cd ye yazdım ama malsefki nasl calıstırcahım hakkında bilgim yok BOOTFOONT diye bişey var ona tıklayınca iso acılıyor ve hata veriyor

Cd deki hali bu

Sonra BOOTFOONT tıklayınca ise bu hatayı veriyor

daemon tolls la demeyin onlarda olmuyor winwarlarda olmuyor lütfen yardım edin yapabilecek arakdas varsa

team wiewerden :S yaparsa iyi olur kolay bi sorunsa lütfen adım adım yazaRSANIz sevinirim..

• Cevap yokmu ??
  • xp ye masaüstünden format atılabiilyormi ki. normal bilgisayarı başlatırken boot edip kurmayı dene.
  • diplomatı masa üstünde attım :S kendi reset ledi sonra :S böle cok sinir bozucu yeniden basltırken bile olmadı
  • 40 yılın basında yardım istiyoruz bi allahın kulu gecip bakmıyor yazıklar olsun
  • ya arkadşaım sen daha önce hiç format attınmı. öyle masaüstünden olmaz bu iş. yanılmıyorsam sadece windows 7ye masaüsütnden daemon toolsla atılyordu. indirdiğin kalıb dosyasını önce nero benzeri bir programla cd ye yaz. sonra biosdan cd-romu 1.boot olacak şekilde ayarla. sonra baştan başlat. önyükleme için bir tuşa basın yazısı çıktığında basıp formata başla. bunları denedinmi. diplomatı masaüstünden attıp diyorsun. diplomat ne? öyle bir işletim sistemini ben hiç duymadım program olmasın o. işletim sistemi kurmakla program kurmak farklıdır.

bide öyle yazıklar olsun falanda deme. burdaki hiçkimse sana yardım etmeye mecbur değil. teknik servis değil burası, herkese yardım edilsin, herkesin sorunu çözülsün.beğenmiyorsan bu forumda işin yok. çok istiyorsan git bir bilgisayarcıya koy 20-30 tl, yükler sana perfect xpyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagokafkefkasva
    ya arkadşaım sen daha önce hiç format attınmı. öyle masaüstünden olmaz bu iş. yanılmıyorsam sadece windows 7ye masaüsütnden daemon toolsla atılyordu. indirdiğin kalıb dosyasını önce nero benzeri bir programla cd ye yaz. sonra biosdan cd-romu 1.boot olacak şekilde ayarla. sonra baştan başlat. önyükleme için bir tuşa basın yazısı çıktığında basıp formata başla. bunları denedinmi. diplomatı masaüstünden attıp diyorsun. diplomat ne? öyle bir işletim sistemini ben hiç duymadım program olmasın o. işletim sistemi kurmakla program kurmak farklıdır.

bide öyle yazıklar olsun falanda deme. burdaki hiçkimse sana yardım etmeye mecbur değil. teknik servis değil burası, herkese yardım edilsin, herkesin sorunu çözülsün.beğenmiyorsan bu forumda işin yok. çok istiyorsan git bir bilgisayarcıya koy 20-30 tl, yükler sana perfect xpyi.

tamam abicim sakin olalım biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.