Şimdi Ara

Performans artışı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar makinamda bir adet HD4850 512MB var da kafamda GTX460 1GB almak gibi bi düşünce var, sizce o parayı vermeye değer mi yani sağlam bi performans artışı olur mu? sistemimden memnunum çünkü ama bazen sorun çıkartabiliyor ekran kartı böyle oyunlarda ilginç ilginç çizgiler, ekranda genel bir kırmızı buğu vs. Okuduğunuz için teşekkür ederim, cevap yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonoluminescence

Arkadaşlar makinamda bir adet HD4850 512MB var da kafamda GTX460 1GB almak gibi bi düşünce var, sizce o parayı vermeye değer mi yani sağlam bi performans artışı olur mu? sistemimden memnunum çünkü ama bazen sorun çıkartabiliyor ekran kartı böyle oyunlarda ilginç ilginç çizgiler, ekranda genel bir kırmızı buğu vs. Okuduğunuz için teşekkür ederim, cevap yazacağım.

az daha beklersen 2. el oalrak değerlendirebilirsin 460 ı
  • Oyuna ve çözünürlüğe göre değişir performans. İşlemci hızı vs. gibi faktörler de var. Testlerde çok iyi sistemler kullanılıyor. Herkesde o kadar iyi sistem yok. Daha düşük sistemlerle sonuçlar daha yakın olur ama 460 da çok iyi bir kart. Hızaştırma ile fark daha da açılıyor.
  • quote:

Arkadaşlar makinamda bir adet HD4850 512MB var da kafamda GTX460 1GB almak gibi bi düşünce var, sizce o parayı vermeye değer mi yani sağlam bi performans artışı olur mu? sistemimden memnunum çünkü ama bazen sorun çıkartabiliyor ekran kartı böyle oyunlarda ilginç ilginç çizgiler, ekranda genel bir kırmızı buğu vs. Okuduğunuz için teşekkür ederim, cevap yazacağım.

performans artışından kastın oyun içinse diğer bileşenler nedir?
    sadece ekran kartını alıp performans beklyirosan pcden genel anlamada yanılılyorsun

4850 için son atinin driverini indirdin mi?
    artifact vermesi ilginç?
    fanı sağlam mı? saat hızları ile oynamışmydın?

• CrySystem evet performans artışından kastım oyun ve diğer bileşenlerim sistem panelinde yazıyor ama ben yinede yazıym:

E8400 @3,5GHz,
    Kingston 2x2 4GB 800Mhz RAM,
    MSI P43T-C51 Anakart,
    Xilence 580W PSU

driver ı sormuşsun indirmedim ama zaten yakındıım şey fps düşüklüğü değil. artifact nedir bilmiyorum özür diliyerek sölüyorum :( fan sağlam akasa vortexx neo, ve saat hızlarında da birazcık bi oynama var çok zorlıycak cinsten değil.
  • quote:

CrySystem evet performans artışından kastım oyun ve diğer bileşenlerim sistem panelinde yazıyor ama ben yinede yazıym:

E8400 @3,5GHz,
    Kingston 2x2 4GB 800Mhz RAM,
    MSI P43T-C51 Anakart,
    Xilence 580W PSU

driver ı sormuşsun indirmedim ama zaten yakındıım şey fps düşüklüğü değil. artifact nedir bilmiyorum özür diliyerek sölüyorum :( fan sağlam akasa vortexx neo, ve saat hızlarında da birazcık bi oynama var çok zorlıycak cinsten değil.

http://www.techpowerup.com/downloads/172/ artifact testing tools
    artifact nedir:http://forum.donanimhaber.com/m_915390/tm.htm

• 1-2 ay sonra 2. elini al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart Performansı etkiler mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 gb 256bitlik gtx 460 ile fazlasıyla fark olacaktır o.c'da yaparsan zaten 5970 hariç high end tüm standart single gpuları geçersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.