Şimdi Ara

Performans düşüklüğü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kısa anlatmak gerekirse bugün bilgisayarım birdenbire normalden cok daha düsük bir performansla çalışmaya başladı. İnternetten video bile izleyemez oldum. Bu problem icin önerebilceginiz bir program falan ya da başka bişi var mı ? Büyük ihtimal virüs girdi pcme

• Eğer yavaşlık sadece internetinde ise belli bir kotayı aşınca hız düşümü olabiliyor ben superonline kullanıyorum bende 15gb aşınca 8mbit hızım 1mbit e düşüyor eğer sorunun internette değilse bilgisayarına virüs girdiğini düşünüyorsan panda kullanmanı tavsiye ederim diğer virüs programlarının bulamadığı virüsleri bulup silmek konusunda üstüne yok ancak sistemine güvenmiyorsan kullandıktan sonra sil çünkü sistemi çok zorlayan bir program bu arada bilgisayarındaki fan bozulmuş olabilir işlemcin ısınıyor olabilir sıcaklığı kontrol et kasanın içini uzun süredir temizlemiyorsan temizle yüklediğin bir program fazla cpu kullanıyor olabilir görev yöneticisinden işlemlerden kontrol edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliora1

O internete kaç para veriyorsunuz ki ?
    superonlinein amacı zaten hızlı olması sizin ki 8 mbps ve 15 gb akk si var ?
  • quote:

Eğer yavaşlık sadece internetinde ise belli bir kotayı aşınca hız düşümü olabiliyor ben superonline kullanıyorum bende 15gb aşınca 8mbit hızım 1mbit e düşüyor eğer sorunun internette değilse bilgisayarına virüs girdiğini düşünüyorsan panda kullanmanı tavsiye ederim diğer virüs programlarının bulamadığı virüsleri bulup silmek konusunda üstüne yok ancak sistemine güvenmiyorsan kullandıktan sonra sil çünkü sistemi çok zorlayan bir program bu arada bilgisayarındaki fan bozulmuş olabilir işlemcin ısınıyor olabilir sıcaklığı kontrol et kasanın içini uzun süredir temizlemiyorsan temizle yüklediğin bir program fazla cpu kullanıyor olabilir görev yöneticisinden işlemlerden kontrol edebilirsin

tamam bi dediklerini yapiyim ben. Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

quote:

aylık 50 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

aylık 50 tl

Artık ttnet yalın internet 50 gb akkden sonra 3 mbps e düşüyor 59 tl
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aylık 50 tl

Artık ttnet yalın internet 50 gb akkden sonra 3 mbps e düşüyor 59 tl

ttnet kullanmam ben superonline da 1mbps hız ile ttnetin 4mbps hızında indiriyorum ttnet sorunlu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.