Şimdi Ara

Performans Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim elimde daha yeni aldığım p4 3.0 512 ddr 80gb hd intel anakart ve 128 mb ge-force fx 5200 var ama maksimum 64 mb ekran kartı isteyen oyunda bile makine kasıyor ekrana 4 kişi fln girsin sanki ekran kartı kullanmıyormusun gibi takılıyor butun uptadeleri yaptım ekran kartının fln ama hala sorunu cozemedim hatta format bile attım acaba neden kaynaklanıyor yardımcı olurmusunuz.

• sistemin ısı durumu nedir. bu işlemci biraz ısınır. bundan dolayı kilitlenme yapıyor olabilir. bir de dx9.x yüklü sistemde.
  • directX sürümü nedir
    directX 9.0 c yükledikten sonra da aynı sorun devam ederse ekran kartı değişmeli
  • tam olarak hatırlamıyrum kac tane fan oldugunu ama o kadar cok etkiliyecegini sanmam cunku neverwinter night diye bir oyun 64 mb ge-force 2 bile cok iyi calıstırıyor benimki o kadar iyi değil bile birde benimki nfts fat32 olmamasında dolayıda olabilrmi?
    evet direct x 9.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faérun -- 11 Nisan 2005, 22:30:27 >
  • o ekran kartı ile hiçbirşey oynayamazsın.çok yavaşlatıyor sistemini.ekran kartinin performansinı ram i ile ölçmek yanlış.
  • fat32 40 gb üstündeki hdd lerde yawaşlatma yapar,sen bence format at ve ntfs kur,directx9c yükle ve windowsun update lerinide yap,haa ayrıca ekran kartının son driver larınıda yükle iyi olur performans yönünden ,eğer hala geçmiyosa ekran kartını götür değiştirsinler...
  • Ekran kartının CD'sinden kendi orijinal Driverini yükle.!
    Aygıt yöneticisine bir bak Ekran kartının karşısında ( Microsoft vs..) bir şey varsa kesin yanlış Driver kullanıyorsun.!
    Kolay gelsin ve başarılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fx 5200 ekran kartı bendede var herşeyi oynuyorum. ama 128 bitlikten .doom da oyndım farcry da. su anakadr hiiçbir oyunu açmamazlık etmedi. . işimi göüyor. seninkininin markası ne kac bit fanlımı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.