Şimdi Ara

Periyodik bakım yedek parça?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 model dizel ford focus için yetkili servis utanmadan 1700 tl istedi.

Sahte ürün satan yerler yığınla.güvenilir mümkünse orjinal yedek parça alabileceğim siteler hangileri acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi şehirdesiniz sanayideki dükkanlarda sahte olmaz direk şahıslarda sahte olur

• Mazot filtresi dahilse yetkili servise göre günümüz için çok iyi fiyat daha ne istiyorsunuz? Özel servisler bile 1000 lira oldu.

İlla dışarıda yaptırayım diyorsanız en güvenilir site filtremarketim.com

• kartalus kullanıcısına yanıt

Özel servis 1000 tl mi :D ? Bugün daha 2017 corriuer bakım yaptım mazot filtresi dahil 520 parça tuttu 150 iscilik aldım

• ford üzerine çalışan özel servise gidin yarı yarıya maliyet düşüyor.

• İstersen 300 TL'ye de bakım var. Öyle bir yazmışsınız ki sonra soru işareti ile,1000 TL mi ? Sanki çok büyük bir para artık 1000 TL . Tabi insanımız 3-4 sene kullanırım sonra alan düşünsün deyince normaldir bunlar. Sonra bir yerlerden çıkıyor ayrı konu.

Şu an sanayi piyasası, filtrelerin tanesi 100 'er TL ortalama, 3 tane değiştirsen 300 TL, mazot 200-250 TL, yağ 5W30 elle tutulur olanları 250 TL, işcilik 150 TL topla 900 -1000 TL arası toplam masraf. Eğer fatura istersen bir de %18 KDV ekle. Sanayi de şu anda düzgün diyebileceğimiz filtreler ile bakım fiyatları markadan bağımsız üç aşağı beş yukarı böyle.

Mann filtre var Bosna üretim, Mann filtre var Alman üretimi, dediğim gibi sen yeter ki iste 300 TL'ye bile bakım yaptık mı yaptık işte. En yanık yağından, kağıttan bozma filtreler ile yapılır mı yapılır, yapan da var. NGK bujilere 600 TL ödedim, sonuçta 250 TL'ye de buji var piyasada ( sahte değil)

Alışverişim olmadı ama aşağıdaki aracın orjinal Alman malı MANN filtrelerinin fiyatı doğru, bende parçacıdan bu fiyata aldım. Sanırım güvenilir bir site.

Periyodik bakım yedek parça?www.otosupermarket.com
    Volkswagen Golf 6 1.4 TSI 122 Beygir Periyodik Filtre Bakım Seti 4 Parça 2009-2012 MANN Mann Yağ Filtresi W712/93 Marka Fiyatı - otosupermarket.com
    https://www.otosupermarket.com/urun/volkswagen-golf-6-1-4-tsi-122-beygir-periyodik-filtre-bakim-seti-4-parca-2009-2012-mann-yag-filtresi-w712-93

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 26 Ekim 2021; 0:19:25 >

• Dwayne35 D kullanıcısına yanıt

Orjinal mazot filtresi 200 de. Yağı da en en kötü 200 TL de, o da en kötü yağ. Castrol, Total bile 220 civarı.Etti sana 400-420. Yağ hava ve polen filtresi toplam 100-120 TL mi? Komik olmayın allah aşkına. 2.kalite ürünlerle, dandik yağlarla bakım yapıyorsunuz sonra ucuza geldi diye seviniyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Yedek Parça
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt

Ağzın bal yesin.

Bende dizel otomatik C4 var 2012 model. Gittiğim servis sadece Peugeot-Citroen bakıyor. Ustalar iyi insanlar, ustalıkları da şahane. Geçen hafta bakım yaptırdım daha.

Mazot filtresi dahil orjinal filtre seti, Total 5w-30 yağ ve işçilik ile beraber 950 TL. Yağ 240 TL bu arada. Ben Liqui Moly yağ koyuyorum, onunla beraber 1020 TL tuttu benim bakım.

Konu sahibinin bahsettiği motorla bizim motor aynı, 1700 TL yetkili servis için iyi fiyat bence.

500 liraya bakım yapan adam da yazmış ya akıllıymış gibi. Mazot filtresi ve yağ sırf 500 TL zaten. Millet kendini akıllı zannederkem söğüşleniyor ya, çok keyif alıyorum.

• 5 litre yag alsaniz orjinal olanlari 400 lira civari. Sadece yag 400 e yakinken filtreler ile birlikte 570 lira nasil tutsun? Alayi sahte parca iste. Mazot filtresi zaten 200 lira vardir.

• Dwayne35 D kullanıcısına yanıt

Bu dediğini bir daha düşün. Sanayide gırla dükkan sahte parça satıyor

• Yorumlara bakıyorum da sanki yetkili servis çok kalitleli ürünler kullanıyor.

Motor yağı FMY opet üretimi
    Filtlerin hepsi yerli. Focusun hava filtresini fil üretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 26 Ekim 2021; 9:45:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yağ da Motul econergy 5w30 kullanabilirsiniz

• Trendyol,n11, Hepsiburada da limonoto ve netpar orjinal bakım ürünleri yapan satıcılar. En az 5 arabaya toplamda 80-90 bin kmdir bakım yapıyoruz herhangi bir sorun karşılaşmadım Shell yağ ürünleri alıyoruz. Tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 litre yağı 200 liraya veriyorum diyen yerden koşarak kaç, şu anda 5 litre 5-30 yağlar 300-350 bandında (net fiyatı)

• yakuza283 kullanıcısına yanıt

Uyum problemi yaşar mıyız acaba?

• Ford varken buradan ürün aldım

https://www.fordtoptancisi.com/

• Otosan orijinal takacaksanız gidin Mann alın daha iyi.
    Genunie Ford Fomoco olmadıktan sonra Motocaft - Otosan bunlar hikaye.
    Mann alın ki onun da bolca çakması var.
    İnternetten kesinlikle yağ almayın ki Castrol en çok çakması olan yağ.
    Bilindik yerden alın.
    İlla orijinal olsun derseniz gidin servisten alın dışarda taktırın.

• labidu kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum. Isterseniz n11 uzerinden de alabilirsiniz. Mann ve Filtron bayisi olduklarını yazmışlar, ürün bilgilerinde yazıyor. Şase nosuyla da kontrol edebiliyorlar.

Ben mann yağ filtresi ve filtron hava filtresi aldım, sorun yaşamadım. Guvenilir ve uygun fiyatlar olduğunu düşünüyorum.

https://urun.n11.com/yag-filtresi/ford-fiesta-6-125-14-10-08-mann-yag-filtresi-P378735758

• İster orjinal servis ürünleri, isterseniz mann marka. Buyurun seçin alın. Nerden aldığımı sormak isterseniz dm den yazabilirsiniz. 3 yıldır ürünlerimi aynı yerden alırım. İstanbul'da iki büyük deposunda elden teslim ya da netten sipariş edip kargolatabilirsiniz.

• Gerçek orijinal Ford yağ filtresi ne örnek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.