Şimdi Ara

Permütasyon, kombinasyon, binom kimden dinlenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu bir türlü anlamıyorum iyi ve net anlatabilen bir hoca var mı YouTube üzerinden dinleyebileceğim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 20 liraya çap fasikül al devam et ordan bence hocam. hic kasma yutupla falan
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Bireyin fasikkülleri var fakat birkaç işlem yanlışlığı gördüm çözümlerde ondan sinir oldum iyi midir

Bu arada çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için

• ben de yakında alıp çözmeye başlayacağım. bu konuda epey zayıf olan yakın bir arkadaşım alıp çözdü fasikülü, şu an yok ediyor. işlem yanlışına falan rastlamazsın o bakımdan sıkıntı yok.
    Aslında bende kaf3 de var ama kaf 3 video süresi dolduğu için videoları açamıyorum bakacağım. içeriğini atabilir misin bana arkadaşında varsa?

İçeriği derken birkaçsayfasının fotoğrafı demek istedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• hocam su an onla ugrasamam ya:D üşendim valla ne yalan söyliyim. ama ekstra bir video izleme ihtiyacı duymadan kitabı bitirdi. öyle diyim. hele uzman soruları baya sağlamdı.
    Canın sağ olsun hocam

• Matematiğin güler yüzü kanalını tavsiye ederim hiç şüphen olmasınn güzel anlatıyor

• Hocam konuyu dinlemedim daha yanlışım olmasın ama bıyıklı matematikten ilerliyorum genel olarak o pkob'u da güzel anlatmıştır diye düşünüyorum aklınızda olsun bir bakın derim..
  • bu konular izleyerek halledilecek türden konular değil. her hoca aynı şeyi anlatıyor zaten. oturup kafa yorman lazım.
  • bu kanaldan log bakayım dedim, bazı kısımlarda mantığı anlatmaktansa ezber yönteme başvurunca bu kanaldan soğudum diyebilirim. ama pkob nasıl anlatmıstır bilemicem...
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Bir konuyu ilk önce anlamak daha sonra üstünde kafa yormak daha mantıklı ikisinde de çok iyi olmayan birisi olarak sadece ezber değil mantığıma nasıl oturtup anlamlandırmam gerektiğini öğrenmeliyim ki ardından rahatça kafa yorabileyim. Ayrıca kafa yormak sorularla olur bir konuyu bilmeden anlamadan kafa yorsan da fark etmez benim düşübcem bu aksini iddia ediyor olabilirsin fakat unutma herkesin kendine göre çalışma sitili ve anlamlandırma şekli vardır verdiğin cevapla yardımcı olmaya çalıştığının farkındayım teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim :)

• Teşekkür ederim

• Arkadaşa malum pkob videolarından lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazar Angel0v kullanıcısına yanıt
    Lütfen rica ediyorum :)))))

• hocam işte bu konular izlemeyle anlaşılacak konular değil. mesela hoca soruları çözerken ne yapacağını bildiği için anlatırken kolay geliyor. ben Eyüp b hocadan izledim, hoca konu anlatımı yapmıyor ama soru üzerinden anlatıyor, pek başarılı değil anlatımı ama ben videoları durdurdum düşündüm öyle öyle eskisinden daha iyi hale geldim. illa Eyüp hoca olmak zorunda değil ben örnek verdim. yani demek istiyorum ki bu konuda hocadan çok senin çaba sarfetmen gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum çabalayacağım :) verdiğin tavsiye için sağol bir de bunu deneyelim bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.