Şimdi Ara

Personal Hotspot -WiFi Baglanti Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir baglanti sorunu yasiyorum yardim edebilirseniz sevinirim. Sorunum asagida acikladigim sekilde;
    TTNET ADSL baglanti sorunum oldugundan bugun hotspot ile baglanayim dedim. Daha once 4.3.4 surumu(simdi 4.3.5 yuklu) varken baglantimda bir problem olmuyordu. Ancak simdi sadece usb ile baglanabiliyorum hotspota.
    Hotspot u actigimda laptopumdan(win vista hom pre) kablosuz ag olarak iphone umu gorebiliyorum ancak baglan dedigimde baglanti bir turlu kurulamiyor. Usb ile baglanma opsiyonunu da pil sagligini etkiledigi icin(doldur bosalt ve fazla isinmadan dolayi) kullanmak istemiyorum. Vodafone kullanicisiyim. En son 4.3.4 kurulu iken 2 ay once sorunsuz kullanabiliyordum. Cozum onerilerinizi bekliyorum.
    Tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken4eva -- 14 Ağustos 2011; 0:15:23 >

• Genel-Ağ-hücresel veri ağı burada APN internet yaziyorsa vodafone yap duzelmesi gerek.
  • Usbye takili durdugu sure icinde doldur bosalt dedigin tabirle pilin sagliginin bozuldugunu kimden duydun okudun merak ettim :)
  • @ golgeee

Evet kontrol ettim ayarlarla ilgili bir sorun yok. Baska Pc de baglanabiliyorum kendi Pc'm de sorun oluyor nedense..

@ latour

Piller sarj olurlen minimum yipranma icin cihazin kapali olmasi tavsiye edilir. Sarj oldugu sure boyunca sarfiyatin olmasi pilin uzun sure sonra kapasitesinde beklenenden daha fazla bozulmalarin yasanmasina yol acar. Ayrica cihazin fazla isinmasi da yine pilin iyonik ayrisimi icin negatif bir etkendir. Konu ile ya da ise yarar bir onerin varsa belirt lutfen. Yoksa nolur burayi da bulandirmayin, forum gittikce amacindan uzaklasiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Router arasi VPN kurulumu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.