Şimdi Ara

PersonellPLUS Yeni Ücretlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25.04.2007 tarihi itibariyle Avea500 den gelen kısa mesajda 1 mayıs 2007 den itibaren tarife fiyatlarında değişiklik yapıldığı bildiriliyor.Buna göre ayda 15,00 YTL'ye grup içi limitsiz, grup dışı 25 YKr, ev-iş ve diğer operatörler 30 YKr.Ayrıca grup içi 600 sms bedava.

• Bu arada birşeyi merak ediyorum.Bu grupiçi kavramını açıklar mısınız?Hangi kurumlar grupiçine dahil acaba?
  • Hattınız hangisiydi, sağlık hattı, milli eğitim hattı vb. ?
  • Tarifem MEB öğretmen tarifesiydi.PersonellPLUS'a geçiş yapmıştım bir sene önce.
  • Sağlık hattı kullananlara da aynı mesaj gelmiş. Avea yı arayıp sorun bence grup içi sadece milli eğitim mi, yoksa tüm kamu mu..
  • Bu PersonellPLUS tarifesinin yeni çıkan TümKamu tarifesinden farkları neler bilginiz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsoykan

Bu PersonellPLUS tarifesinin yeni çıkan TümKamu tarifesinden farkları neler bilginiz var mı?

PersonelPlus tarifesini biliyorsanız TümKamu için aşağıdaki linkten bilgi alabilirsiniz..

http://www.avea.com.tr/sta/personell/tarifeler/tumkamu.shtml?pagemenu=personell.tumkamu

Ayrıca PersonelPlus için grup içi denilen PersonelPlus ta ücretsiz ve limitsiz konuştuğunuz gruplardır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adalet Bakanlığı,Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü personelleri grupiçi kabul ediliyor ve personellplus tarifesinde birbirleriyle ücretsiz konuşabiliyor.
  • banada aynı mesaj geldi sağlık bakanlığı hattı kullanıyorum personel plus tarifesindeyim. avea 500 arayıp sordum, grup içi dediği tüm kamu hatları grup dışı dediği diğer avea hatları imiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: biologist

banada aynı mesaj geldi sağlık bakanlığı hattı kullanıyorum personel plus tarifesindeyim. avea 500 arayıp sordum, grup içi dediği tüm kamu hatları grup dışı dediği diğer avea hatları imiş

Aynı avea 500 sağlık personel plus tarifesinde olan arkadaşıma grup içi olarak daha önceki personel plusta ücretsiz konuştuklarınız ( sağlık+eğitim+adalet ), bütün kamu hatları değil demiştir.. Gerçi plus ta bulunanlar zaten kamu hatlarının büyük bir çoğunluğunu kapsamakta..
    Bilginize..
  • Ben bu tarifeyi kullanıyorum.OGM(ormancılar),Adalet Bakanlığı,Kültür Bakanlığı,EGM,TSK ve MEB tarifeli hatları bulunan akrabalarım ve arkadaşlarım var.Hepsiyle ücretsiz görüşüyorum.Kısaca tüm kamu tarifesi kullanan tüm devlet kurumlarının personeli ile ücretsiz görüşüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aheng35 -- 29 Nisan 2007; 11:12:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: biologist

banada aynı mesaj geldi sağlık bakanlığı hattı kullanıyorum personel plus tarifesindeyim. avea 500 arayıp sordum, grup içi dediği tüm kamu hatları grup dışı dediği diğer avea hatları imiş

doğru tüm kamu hatlarıyla ücretsiz ve sınırsız konuşulabiliyor.
  • TÜMKAMU tarifesini kapsamıyor anladığım kadarıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.