Şimdi Ara

Pert Araç Davası Açıldı (DAVA SONUÇLANDI) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
43
Favori
124.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam öncelikle geçmiş olsun ancak bilmediğim bi husus var bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdi araç eski sahibine geri verilecek eski sahibinin araç bedelini size nasıl ödeyecek ?
  • Gözünüz aydın. Çok tebrik ediyorum gerçekten işte böyle herkes azimli olsa keşke. haklılar hep kazansa.
    Peki atıyorum aracı 4 sene önce 20000 e aldınız şimdi size diğer ödenecekler hariç 20000 mi iade edecek size aracı satan önceki sahibi ?
  • Karşı taraf yargıtaya gidecek daha SELÇUKALAGÖZ dava daha bitmedi.Gerekçeli kararınızı da yayınlayın da istifade etsik mahdur arkadaşlar.Ben Allahın izni ile 5 şubatta kesinleşmiş olan gerekçeli kararımı yayınlayacağım İnşallah.Herkese sabırlar!
  • Adolf35 nerdesin?
  • SelçukALAGÖZ sizin dava hangi mahkemede görüldü.Dosya numarası ile açıklayabilir misiniz?
  • helal olsun sana ...buraya yazarak kac kısıye örnek oldun yada olacan...acıklamaların ıcın tesekkurler...
  • tebrik ederim çok uzun sürmüş dava ama
  • Gözünüz aydın, çok sevindim.
  • Gözünüz Aydın geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

dava 4 sene sürmüş. araç epey prim yapmış olmalı. geçmiş faizleri günümüz fiyatlarını karşılıyor mu?

Hocam dava yaklaşık 2.5 yıl sürdü. Dava süresince aracı da kullandığımdan sanırım faiz almıyacağım. Sadece aracı teslim ettiğimden itibaren bana paramı vermediği süre boyunca yasal faizi alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_RS

hocam öncelikle geçmiş olsun ancak bilmediğim bi husus var bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdi araç eski sahibine geri verilecek eski sahibinin araç bedelini size nasıl ödeyecek ?

Teşekkür ederim hocam. Tevdii Mahali Tayini diye bir olay var. Karar çıktan sonra Sulh Ceza mahkemesine başvuruda bulunacağım. Onlar bana bir yer(yedi emin tarzı) gösterecek. Arabayı gidip oraya teslim edeceğim. Sonra devlet bankasında da bir hesap belirleyecekler. Satıcı parayı oraya yatırıp aracı teslim alacak. Bu işi elden yapma imkanımızda var ama ben adamla uğraşmak istemiyorum. Mahkeme uğraşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Gözünüz aydın. Çok tebrik ediyorum gerçekten işte böyle herkes azimli olsa keşke. haklılar hep kazansa.
    Peki atıyorum aracı 4 sene önce 20000 e aldınız şimdi size diğer ödenecekler hariç 20000 mi iade edecek size aracı satan önceki sahibi ?

Teşekkür ederim hocam, herkes hakkını arasa zaten bugünlere hiç gelmeyiz. İnsanlar hakkını armadıkları için namussuz insanlar bu kadar cüretkar oldu zaten.

Dava süresince aracı kullandığımdan dolayı tamda sizin belirttiğiniz gibi, yalnızca aracı satın alırken vermiş olduğum parayı alacağım. Hakim aracı kullanmama saydı neticede.
  • serkan2707 : Serkan bey sizin adınıza da çok sevendim. Karşı tarafın yargıtaya gideceğini pek sanmıyorum çünkü kendisi duruşmalara bile katılmayan biri. Bilirkişi raporunda bazı yargıtay kararlarından da bahsetmişti. Hepsi benim lehime tabiki. Yargıtaya da gitse çok çok biraz daha zaman alır.

1 ay içinde kararın açıklanacağını söyledi Hakim. O zaman burada paylaşacağım tabiki.

aviregal : Teşekkür ederim hocam. Bir çok insanın mağdur olduğu bu konuda dürüst insanlara azıcık bir faydam olduysa ne mutlu bana.

arlper : Evet hocam dava uzun sürdü. Ama Bu Ülkede onlarca yıl süren davalarıda düşününce bunada şükür diyor insan.

ARCHITECT : Teşekkür ederim hocam, çok sağolun.

tarals40 : Teşekkür ederim hocam, sağolun.
  • olayı anlamadım faiz alamayacaksın o parayı alacaksın dimi? 2010 dan beri fiyatlar katladı? şimdi pert fiyatına satsan bile daha karlı çıkmazmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

olayı anlamadım faiz alamayacaksın o parayı alacaksın dimi? 2010 dan beri fiyatlar katladı? şimdi pert fiyatına satsan bile daha karlı çıkmazmısın?

Hocam doğru diyorsunuzda Araçta gittikçe eskiyor. Şuan benim aldığım zamana göre 3 yıl daha eski bir araca sahibim. Eee opel de VW,Honda gibi durdukça değerlenen bir araç değil neticede. Ayrıca sahibinden.com fiyatları aşırı yüksek. Ben bu 2006 model Astra H en boş aracı bugün pertli olarak 18 bin TL ye ancak satabilirim.
  • Selçuk Bey gözünüz aydın. İnşallah dava tam olarak lehinize sonuçlanır. Uzun zamandır takip ediyorum bende sevindim sizin adınıza.
  • temyiz ederse olay uzamayacak mı?
  • alsace34 : Çok Teşekkür ederim hocam. Hakim kararını verdi bundan sonrası diğer yasal prosedürler.

benimadimturboline : Evet hocam, temyize giderse süreç uzayacak. Ama yargıtayın bu konuda benim lehime vermiş olduğu kararlar var. İş uzasada bir şey değişmeyecektir.
  • hocam gözünüz aydın öncelikle ama üzülerek sunu söyleyebilirim ki yine karlı olan aracı aldığınız adam olacak çünkü verdiğiniz paradan daha fazlasına baskasına satacak aracı keske yaptığınız masrafların parasını da alabilseydiniz yine de davayı kazandığınız için zafer kazandınız tebrik ederim.
  • Geçmiş olsun ibret alarak takip ettik bu süreç boyunca.Bu duruma düşenler için bir örnek olacak konunuz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.