Şimdi Ara

Pert aracım halen serviste. Servis para ister mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

23.01.2012 tarihinde babam ve annem Trabzon'da kaza yaptı. Kaza sonrası babam hemen acile kaldırıldı ve iki ayağında da kırık çıktı. Şu anda Kayseri'de ayakları alçıda istirahat ediyor.

Aracı hemen o gün Renault servisine çektirdim ve babamı Kayseriye götürdüm. Ardından eksper gelmiş pert demiş. Aksigorta ile anlaştık para konusunda. Şimdi En-Ka diye bir şirketten aramışlar. Aracın alınması satılması falan bu şirket ile halledilecekmiş.

Merak ettiğim konu şu: Aracımız halen serviste. Babam ayağa kalkamadığı için trafikten çekmeymiş, vergi borcu belgesiymiş vs. işlemler yapılamıyor. Bu süre zarfında aracın serviste kalmasından ötürü servis para isterse bu parayı biz mi ödeyeceğiz?

En-Ka adlı şirketin sitesinde bu tür sorunların giderildiği yazıyor. Deneyimi olan arkadaşlardan da fikir almak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• Geçmiş olsun öncelikle babana Allahtan şifa dilerim. Tez zamanda eski sihatine ulaşır inşallah.

17.01.12 tarihinde benim başımada bir kaza geldi ve araç pert oldu.Aracı yetkili servise çektirdim, ama sordular anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketimi diye yoksa park ücreti falan alınıyormuş.Sizinde servisiniz anlaşmalı ise onlar bişey talep edemezler benden etmediler 1 ay orada kaldı aracım. Sonra hurdasını alan firma oradan aldı götürdü.

Ben trafikten arabayı çektirdim.Vergi dairesine ek-1 denilen belge ve ruhsat fotokopisini faxladım.(bunu muhakkak yap gidemiyorsan)Sonra vekaletname aldım noterden ve yolladım herşeyi alacak firmaya 3 4 gün sonra param yattı arabada satılmıştı.

Sorunun cevabından fazlasını yazdım.Yine geçmiş olsun.
  • Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için. Size de büyük geçmiş olsun. Umarım zarar sadece arabadadır.

Servis Renault yetkili servisi Koçmak otomotiv. Aksigorta sitesinde anlaşmalı servis olduğu yazıyor. Yine de ben babamdan poliçe bilgilerini falan istedim. Gönderir göndermez adamları bi arayacağım. Detaylı aklıma takılan herşeyi öğreneceğim. Kafamıza bişey takılmasın.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrelix -- 21 Şubat 2012; 11:38:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.