Bildirim
Pes 14 Te Optimizasyon Sorunumu Var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Pes11-12-13'de bende aynı problemi yaşıyordum aralara giren intro'larda yazı geçişlerinde kasmalar oluyordu fakat bugün pes14 oynadım o sorunla karşılaşmadım . -
Hocam bu cevap çelişkili oldu indirip oynayanlardan cevap vercek varmı -
yokmuuuuuuu -
Korsan oyun problemlerine yardım etmek yasak bildiğim kadarıylan. -
Nası ya -
FORUMDA ILLEGAL KONULAR KONUŞMAK YASAKTIR!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yasak ama şöyle diyim hata var benim sistemde hiç bir şekilde kasma yok ful HD ekran çok rahat oynatıyorum imkan varsa orijinal alın sorunsuz yükleyin cevabı görün
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
pes 2014 de genel bi sıkıntı var hiç olmadık yerde hiç olmasık sistemlerde kasma yapıyor yeni çıkacak güncellemelerde düzelecek inşallah -
yasakta sen hiç oynamadın mı kardeşcimm -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan52400
yasakta sen hiç oynamadın mı kardeşcimm
Yukarda Allah var yalan konuşmıyayım bugüne kadar bütün oynlarım korsandı bitek ekran kartım sayesinde tom black listmi ne öyle bi oyun varmış o orjinal geldi.
Birde Battlefield 4 ü birde gta 5 pc ye çıkarsa orjinal olarak almayı düşünüyorum.
Ben hep korsan oynadım ama şansıma hiç sorun yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bulls23
Selamun aleykum pc me pes 14 indiridim oyun oyun ici 60 fps gidiyor lakin gol sevinclerinde replaylarda agırlık oluyor bugun ps3 e gittim orda oynadım ordada oyle ps3te kasan bi oyun gördüm sizce bu normal mi ?
Sistem
Amd Fx 6300
Hd 7870 XT
8 GB Ram
Aynı sorun bendede var replaylarda fps düşüyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X