Şimdi Ara

Pes 16 İptal Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konami 2015 yılına ait finansal raporlarını açıkladı. Bu raporda firmanın çıkacak oyunları yer alıyor. Ancak listede PES 2016 yok! PES 2016 iptal edilmiş olabilir.
    Oyun sektöründe Konami ile EA arasında büyük bir rekabet vardı. FIFA mı PES mi? sorusu yıllardır futbol oyunu sevenlerin vazgeçilmez tartışma soruları arasında yer alıyordu. Ancak 2013 yılından sonra Konami, PES ile bir duraklama dönemine girmiş ve zirve yarışında FIFA’nın gerisinde kalmıştı.
    Satış rakamları da FIFA 15’in açık ara lider olduğunu kanıtlıyor. Serinin yeni oyunlarında FIFA ile PES arasında rekabet ne olacak derken PES 2016 hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.
    Konami, 2015 yılına ait finansal raporlarını açıkladı. Bu raporlarda firmanın 2015 yılı içerisinde satışa sunacağı Metal Gear Solid V, Yu-Gi-Oh ARC-V Tagforce Special ve ShadowPrincess gibi oyunlar yer alıyor. Sadece Japonya’da satışa sunulacak olan Winning Eleven 2015 myClub’ın da bulunduğu oyun listesinde maalesef ki PES 2016 yer almıyor.
    Açıklanan raporda PES 2016’nın yer almaması oyunun iptal edildiği iddialarını gündeme getirdi. Şu an konuyla ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. Bakalım ilerleyen günlerde PES 2016 hakkında bilgiler gelecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenTalay -- 14 Mayıs 2015; 10:55:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya adam akıllı oyun çıkarsınlar yada iptal edilsin. Fifa 2002 den beri futbol oyunları oynuyorum Winning Eleven ile tanıdım bu seriyi ps2 de gayet iyiydi oyunlar daha doğrusu Pes 12 hariç 13 e kadar olan bütün oyunlar iyiydi beğeniyordum yani ama arkadaş ben Pes 14 ve 15 hayatımda bu kadar rezil oyunlar görmedim. Pes 5,6,7 nin grafiklerini iyileştirip koysalardı daha iyiydi.
  • Şirket CEO'su Hideki Hayakawa, mobil oyun platformuna yöneleceklerini söylemiş.
  • Şirketten böyle bir açıklama çıkmadı yani çıkacak. KONAMI'nin resmi hesaplarını takip etmenizi öneririm. Çoğu yerde hep yalan haber dolu.
  • PES gerekirse 1 sene oyun çıkarmasın. Biraz toplasın kendini. Çok fazla geriye gittiler. Oynanışta bile fifa geçti, pes futbol simülasyonuydu, grafik yoktu oynanış vardı. Şimdi hiçbiri yok. Fifa da hem oynanış hem grafik var. 2016 yı çıkarmaz ve 17 için çalışırsa toplar kendini diye düşünüyorum.
  • pes 4 ve 5 zamanları çok güzeldi , şahsen o sıralar fifanın yüzüne bakmazdım sonrasında sapıtmışlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.