Bildirim
PES 2008 ALIŞMA SORUNU
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
KONAMİ şu anda burada değil. Geldiği zaman mesajınızı iletiriz.
Teşekkürler. -
quote:
Orjinalden alıntı: elderzeus
KONAMİ şu anda burada değil. Geldiği zaman mesajınızı iletiriz.
Teşekkürler.
arkadaş fevri bi anında klavyeye saldırmış bakalım geri dönünce ne yazacak
"konamiyi buldum konuştum oda kabul etti oyunun kötü olduğunu" diyomuş
-
Adamlar önünüze ne koysa mükemmel diyorsunuz.Pes şöyle pes böyle peste pes.Alın şimdi görün pesi.Adamlar bunu vermiş şükredelim.Daha kötüsünüde yapabilirlerdi.Bu kadar övgüyü banada yapsanız bende oh ne rahat ne versem yiyorlar deyip kasmazdım hiç kendimi. -
quote:
Orjinalden alıntı: ugurmurat360x
Adamlar önünüze ne koysa mükemmel diyorsunuz.Pes şöyle pes böyle peste pes.Alın şimdi görün pesi.Adamlar bunu vermiş şükredelim.Daha kötüsünüde yapabilirlerdi.Bu kadar övgüyü banada yapsanız bende oh ne rahat ne versem yiyorlar deyip kasmazdım hiç kendimi.
aynen fifa kötüydü adamlar hırs yaptı düzeltmeye çalıştılar en azından bazı şeyleri ama pes çok başarılıydı eski nesilde ve yeni nesilde de öyle olcagını zannettiler ama galiba olmadı..... -
Ana Konudan Devam Ediniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X