Şimdi Ara

Pes 2011 Artık Klasman Yok İçindesiniz! Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Online maç oynarken; adam kendi kalesine 5 6 tane mi ne gol attı ve uygunsuz hareketten dolayı maç sona erdi. Sonrasında kullancıı ayrıntılarıma girdim. Sıralama olan kısıma tire çekilmiş. Sıralamada yoktum artık. Bi kaç hafta sonra düzeldi. Dereceme göre dünya sıralamasına giriyordum. Daha sonra aynı haltı ben yedim. Kendi kaleme gol attım ve uygunsuz hareketten oyun sona erdi. Sıralamada yokum yine. 1 aydan fazla oldu. Salı günleri sunucu bakımı yapılıyor standart. Bakımdan sonra oyuna girdiğimde Artık Klasman Yok İçindesiniz diyor. Bunun süresi nedir? Komple mi çıkarıldım sıralamadan? Birde konamiye nasıl ulaşabiliriz mail yoluyla.

Şimdiden teşekkürler... :)

•  Pes 2011 Artık Klasman Yok İçindesiniz! Yardım...

iyi gider ...

canın sağolsun kardeş :(
  • karşımdaki leaverler yüzünden bende bu hale geldim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin2

Pes 2011 Artık Klasman Yok İçindesiniz! Yardım...

iyi gider ...

canın sağolsun kardeş :(

KOptum resmen... Bu su benim içinde gelsin madem öyle

• Hakikaten klasman dışına neden çıkılıyor? Ve de bu işin sonu nereye gider ?
  • bağlantınızı koptuğunda, oyundan düştükçe ya da hile yapayım derken yapamazsanız isminizin yanında ki top sönmeye başlıyor
    yarıdan daha fazla sönerse o top, sıralamaya girmiyorsunuz hileli hareketlerinizden dolayı.
    ya da bir hafta boyunca hiç maç yapmazsanız online modda o zaman da klasman dışında kalıyorsunuz.

Bir hafta boyunca düzenli 10-15 maç yaparsanız düzelir.
  • Doğrusu oyunu soğutanlar sinir olup oyunu kapattığım oldu bir kaç kez.. Ne yapayım adam her pozisyonun tekrarını izliyor.. Hele birde gerideysem çılgına dönüyorum.. sövmekten yorulunca oyunu kapatıyorum en sonunda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şİmdi adinin biri maçı alamayacağını anlayınca kendi kalesine atmaya başladı maç iptal tabi Bu gibi şeyler yüzünden tadı kaçıyor bu oyunun
  • 3 hafta once kadar , altyapı çalışması vardı izmirde o nedenle bizim internetler sürekli gidiyordu.. o zaman çok düşmeye uğradım.. 3 haftadır hiç bir şekilde birşey olmamasına rağmen inatla klasman yoktayım..Gelse 6. sırada olacağım genel sıralamada ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi évaN -- 21 Aralık 2010; 19:31:02 >
  • Bende D3'ten D1'e geçtim.Yeni düzenleme oldu herhalde.
  • aynı sorun bende de 2-3 aydır var . ilk başlarda netim durmadan koptuğu için klasman dışında kaldım.
    oyundan çıkıyorum gibi sayıldı.top iyice söndü.
    şimdi online turnuvalarda derece aldıkça topum şişmeye başladı.ben klasmana ne zaman girerim :-D
    haftada düzenli 10-15 maç yapıyorum artık kopma olmadan gelişme yok halen :) çözzüm üretelim war :D
  • Klasman neye göre atlanıyor? D3teyim ben ama puanım düşsede yükselsede klasman D3'ten ne aşağı ne yukarı gidebiliyorum Bu neye göre değişiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game_Breed

Klasman neye göre atlanıyor? D3teyim ben ama puanım düşsede yükselsede klasman D3'ten ne aşağı ne yukarı gidebiliyorum Bu neye göre değişiyor?

Puana göre. Ama top simgesinin şişik olması lazım klasmanlara girebilmek için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.