Arkadaşlar PES 2012de taktikleri bir türlü ayarlayamıyorum. Birinci sorunum kanatlar koşu yapmıyor ileri doğru bu yuzden adam kacıramıyorum. Adebayoru aldım IF oynatmama ragmen kornerlerde ceza sahası dısında takılıyor. Sağbek oynayan adamım sahanın ortalarında geziniyor. Bu ayarları nasıl ve nerden yapıcam bilen varmı?Yada bu tarz taktikleri anlatan video veya site varmı acaba?
aynen arkadaslar bende kafayı yemek uzereyım kanatlar kacmıyor ataga cıkamıorm bole sacma bır taktık olurmu gobege adamları cekerken kanattakı adam ofansıf ozellıgı yok sankı cok sacma bı oyun olmus ne yazıkkı herseye baktım ama bole bı taktık yok oyunu bu sekıle gore oynamak lazım taktık seceneklerını kısıtlamıslar oysakı 2011 de taktık seceneklerı cok guzeldı takımın butun taktıklerını oyuncudan tut herseye ap acık bı sekılde yapabılıorduk
Arkadaşlar ben şöle yapıyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum .... şimdi takımın sahaya diziliş şeklini yapıyorum 3-4-3 mesela sonra R1 tuşuna basıp mevkilerindeki puanlarına bakıyorum ve kim nerde daha yükse puandaysa onu orda oynatıyorum örneğin barcelona ... sol bek adriano iyi sağ bek alves ortada iniesta ve xavi sağ açık sanchez solda hatırlamıyorum iyi biri :) ileri sağı messi sol villa bu şekilde herkes yerli yerinde oynuyor deneyin bence ..
olmaz olurmu var oyun planından duran tolardan istediğiniz sağ sol bek def çıkartabiliyorsunuz bakmamışınız benim 2 bekimde rakip kalenin ordalar devamlı bindirme yapıyorlar