Şimdi Ara

pes 2013 bu yönteme defans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım yaptığı gol atma taktiği bu kanatlarda genellikle GF SLA oluyor o kanatlardaki oyunculara atıyor bazen içeri doğru girip hemen ceza sahası dışındaki oyuncusuna atıyor benim oyuncularda içeri girerken takip ettiği için,arkadaki oyuncularımda o anda içeri giren oyuncuya müdahale için kaleme doğru geldiği için tam pası attığında oyuncular ters ayakta yakalanıyor ve bomboş köşeye vuruyor ve gol.6-7 tane atıyorsa 5 tanesi böyle nerdeyse tek gol atma yöntemi bu.bu taktiğe nasıl defans yapılır.

• var mı bir defans yöntemi?
  • Klasik pes de gol atma taktiklerinden birisi . Cevabım ise yok
  • Oos kullanıyosa dos oynayan bi futbolcu ile markaja al ve ara pasına basıp kaleciyi yönet ve ayarlardan defans çizgisini yükselt defans oyuncusu ile boş alan bırakmadan rakibe top gelir gelmez kosup topa kay korkma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Adamı oraya kadar getirtip pas verdiriyorsan geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frier90

Adamı oraya kadar getirtip pas verdiriyorsan geçmiş olsun.

getirmemek için çok uğraşıyorum pres bazen 2 kişilik pres her türlü taktiği denedim markaj yaptım.şöyle birşey var.ben onun adamlarını durduramıyorum.ben arapas atayım onun defasn youncusu arkadan gelir omuz omuzada yopu alır ama benim defans oyuncum önde olsun onun forveti geriden geliyor topu alıyor gol atıyor.çok defans yapıyor ve nasıl yapıyor anlamadım çok hızlı koşuyor.sorduğumda koşu için R1 defans için R1+X yapıyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2019 maç başlama sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frier90

Adamı oraya kadar getirtip pas verdiriyorsan geçmiş olsun.

resme baktıysan oraya kadar içeri kadar bazen geliyor resimde gösterdiğim vb yerlerden hızlı kanatlara atıyor 1-2 sn sonra dışarı çıkarıoyr vuruyor ve gol hep aynı taktik.illa kanatlar değil forvete atıyor oradan geri çıkartıyor vb nerdeyse her gol bu taktik ile kanatlara at veya forvete ve dışarı çıkar gol.
  • up
  • 5-4-1 oyna
  • baya geçmiş ama al :)

normalde arkadaşlar kendi arasında yaptığı maçlarda en az 10 15 gol olur

ben 5 6 atıyorum en fazla 2 3 yiyorum.Oda pesin dandikliği işte ne yapsan gol yiyorsun ama bazen hiç yemiyorum sıkılıp çıkıyorlar maçtan.

sağ bekte mevkiğinde gösterdiğim kişiyi STP yap ve orda sağ bek değilde defans oyuncusu oynat.Ama hızlı olsun. Vede SLA mevkisindeki oyuncuya özel markaj yaptır..Baktın beceremedin Dos mevkisinde oynayan oyuncuyuda SLA daki oyuncuya markaj yaptır..Defans oyuncuların geride kalacaktır ileri çıkmazlar.

Ve defans dörtlüsünü yan yana birleştir. Mesafe açık olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 15 Ağustos 2014; 2:24:18 >

• sağ analog ile 2. oyuncuyu kontrol edebiliyorsun , 2. oyuncuyu pas atabilecek kişilere yönlendir, markajda tut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.