Şimdi Ara

Pes 2013 Kafa Topları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
23.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar peste bir insan hiç mi kafa topu alamaz çok nadir alıyorum.Oynadığım arkadaşların tümü kafa topu almayı iyi biliyor(x e basıpta alma değil bunların bildikleri) ama bana söyllemiyorlar.Pesi kafa topları dışında mükemmel oynarım.Arkadaşın biri benden messiyle kafa topunu alıyor ya var mı böyle bir şey

Birde çok nadir kişiler tarafından bilinen taktikleri paylaşır mısınız ?

• top havadayken sürekli x e bas basıp çekme elini topa kafa atana kadar bas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aynı dertten muzdaribim benden kısa olan adam bile kafa topu alıyo nedir bu işin sırrı
  • orta gol yapmak zor gibi.
  • Beyler ortayla gol atmak zor. O yüzden ben orta acacagım yere kadar gıdıyorum ondan sonra ceza sahasına katedıyorum sonra dısarı pas cıkart vur gol olsun % 85 i gol oluyo cogu golumu boyle atıyorum .

• Rakip kaleci degaj kullandığında ve orta sahadaki hava toplarında X'e sonuna kadar basarım. Adamım avantajlı pozisyondaysa o kadar kasmam, X'e hafif basıp yön tuşuyla pasımı veririm. Kendi ceza saham içinde bunu asla yapmam. Yaparsam saçma sapan yerlere gidiyor top. Kendi kaleme gol atma veya rakibe kaptırma ihtimali yüksek. En iyisi ceza sahası içindeki hava şutlarında şuta sürekli basıp çekmek. Rakibi rahatsız ediyorum böyle yaparak, işe de yarıyor.

• Orta gol yapmak isteyenler orta açarken yuvarlağa iki kere bassın. O zaman daha tehlikeli ortalar oluyor. Ben Beşiktaş ve Stoke takımlarıyla oynuyorum, K. Jones ve H. Almeida olduğu için hep şişiriyorum. Nadiren indiremiyorlar. Uzun top oynuyorum. Eğer oyuncunuz avantajlıysa çarpıyla istediğiniz yere indirebilirsiniz. Eğer oyuncunuzun konumu kafa vurmaya uygun değilse, geride kalmışsa R2 tuşuyla avantajlı konuma geçirebilirsiniz. Bunların hepsi pratik isteyen şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xbox 360 fifa 2015 ayağa pas
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

Orta gol yapmak isteyenler orta açarken yuvarlağa iki kere bassın. O zaman daha tehlikeli ortalar oluyor. Ben Beşiktaş ve Stoke takımlarıyla oynuyorum, K. Jones ve H. Almeida olduğu için hep şişiriyorum. Nadiren indiremiyorlar. Uzun top oynuyorum. Eğer oyuncunuz avantajlıysa çarpıyla istediğiniz yere indirebilirsiniz. Eğer oyuncunuzun konumu kafa vurmaya uygun değilse, geride kalmışsa R2 tuşuyla avantajlı konuma geçirebilirsiniz. Bunların hepsi pratik isteyen şeyler.

Hıh. Aranan Cevap Geldı En Sonunda .Avantajlı pozisyona gecmek ıcın basılmasu gereken tus R2'ymis.

• pasa bas sadece avantajlıysa adamın vurursun zaten r2 ile alakası yok
  • pasa bas adam senın oyuncundan kotuyse alamaz
  • quote:

Orta gol yapmak isteyenler orta açarken yuvarlağa iki kere bassın. O zaman daha tehlikeli ortalar oluyor. Ben Beşiktaş ve Stoke takımlarıyla oynuyorum, K. Jones ve H. Almeida olduğu için hep şişiriyorum. Nadiren indiremiyorlar. Uzun top oynuyorum. Eğer oyuncunuz avantajlıysa çarpıyla istediğiniz yere indirebilirsiniz. Eğer oyuncunuzun konumu kafa vurmaya uygun değilse, geride kalmışsa R2 tuşuyla avantajlı konuma geçirebilirsiniz. Bunların hepsi pratik isteyen şeyler.

R2 Dediğin sag alttaki tus degilmi hocam?
  • kafa ile gol atmak peste zor biraz adam boş pozisyonda aşırtma atmaya çalışıyor tabi auta atıyor.nadire güzel vuruyor o da kesin gol
  • andy carrolu koy ileriye tuia basmadan her topu toplarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

quote:

R2 Dediğin sag alttaki tus degilmi hocam?

evet
  • Ben de hiç orta yapıp gol atamıyorum kaleci alıyor hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

Ben de hiç orta yapıp gol atamıyorum kaleci alıyor hep

hocam L1 e basılı tut orta tusuna art arda 2 kere bas havadan oyuncuya dogru ortalıyor
    üst üste 3 defa basarsan orta tusuna yerden adama pas atıyor bide bnları dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

Ben de hiç orta yapıp gol atamıyorum kaleci alıyor hep

hocam L1 e basılı tut orta tusuna art arda 2 kere bas havadan oyuncuya dogru ortalıyor
    üst üste 3 defa basarsan orta tusuna yerden adama pas atıyor bide bnları dene

2.sini biliyorumda ilkini l1 tuşuna da bascağımızı yeni öğrendim Eyvallah
  • L1+Orta = En öndeki adamına keser topu.
    L1+2xOrta = En öndeki adamına topu sertçe ve yükseltmeden keser.
    L1+3xOrta= En öndeki adamına doğru yerde ve tuşa basış şiddetine göre sert keser.

R2+Orta = Topu yukardan aşağı kavisli ,aşırtmaya benzer ve yumuşak atar ,eğer ceza alanında uzun bir oyuncunuz yoksa denememeli çünki ortanın sert olmuyacağından dolayı defans oyuncuları kolay pozisyon alacaklardır ve topa hakimiyetleri daha istikrarlı olucaktır.

L1+2xOrta+Üçken = İse ortanın çok çok sert gitmesine neden olur.

L1+Üçken = Ceza sahası köşesine doğru çapraz iniyorsanız ve ikiye iki bir pozisyonda iseniz 2. rakip oyuncu arkadaşınızı sizin pas atıcağınız yönde marke ediceğinden (Bu pozisyonda el yeteneği önemli) L1+Üçken tuşuna basarsanız (Üçken tuşunun paslardaki +görevi arkadaşınızın pas attığınız yöne koşmasını sağlar) top arkadaşınızın topa vuruş yapabileceği yada önüne alıp face atacağı yada kaleci ile karşı karşıya kalacağı güzel bir yere gider.

Bir dikkat edilmesi gereken konu ise kanat oyuncusuyla taç çizgisine paralel orta yapmak için depara kalkıldıysa genellikle sıfıra kadar inmeyin rakip ceza sahası ön çizgisini yakın bir yeri sınır olarak tespitleyin o mevkiye geldiğinizde ortayı açarsanız sizin sıfıra inmek için katettiğiniz süreyi kısaltarak defans oyuncularının markaj yada yer tutmalarını engelleniş olursunuz ve topa koşan forvetiniz ise bu toplara müthiş vurarak kalecinin konturpiyede kalmasına neden olur.

Bu seçenekleri mümkün olduğunca kullanmaya çalışmak Pes13 'de çok zor olan kafa ile gol atnayı bir nebze olsun aşmamıza sebep olur.

• M.City'i al.Oradaki tüm adamlar iri yarı.Daha kolay kafa atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

L1+Orta = En öndeki adamına keser topu.
    L1+2xOrta = En öndeki adamına topu sertçe ve yükseltmeden keser.
    L1+3xOrta= En öndeki adamına doğru yerde ve tuşa basış şiddetine göre sert keser.

R2+Orta = Topu yukardan aşağı kavisli ,aşırtmaya benzer ve yumuşak atar ,eğer ceza alanında uzun bir oyuncunuz yoksa denememeli çünki ortanın sert olmuyacağından dolayı defans oyuncuları kolay pozisyon alacaklardır ve topa hakimiyetleri daha istikrarlı olucaktır.

L1+2xOrta+Üçken = İse ortanın çok çok sert gitmesine neden olur.

L1+Üçken = Ceza sahası köşesine doğru çapraz iniyorsanız ve ikiye iki bir pozisyonda iseniz 2. rakip oyuncu arkadaşınızı sizin pas atıcağınız yönde marke ediceğinden (Bu pozisyonda el yeteneği önemli) L1+Üçken tuşuna basarsanız (Üçken tuşunun paslardaki +görevi arkadaşınızın pas attığınız yöne koşmasını sağlar) top arkadaşınızın topa vuruş yapabileceği yada önüne alıp face atacağı yada kaleci ile karşı karşıya kalacağı güzel bir yere gider.

Bir dikkat edilmesi gereken konu ise kanat oyuncusuyla taç çizgisine paralel orta yapmak için depara kalkıldıysa genellikle sıfıra kadar inmeyin rakip ceza sahası ön çizgisini yakın bir yeri sınır olarak tespitleyin o mevkiye geldiğinizde ortayı açarsanız sizin sıfıra inmek için katettiğiniz süreyi kısaltarak defans oyuncularının markaj yada yer tutmalarını engelleniş olursunuz ve topa koşan forvetiniz ise bu toplara müthiş vurarak kalecinin konturpiyede kalmasına neden olur.

Bu seçenekleri mümkün olduğunca kullanmaya çalışmak Pes13 'de çok zor olan kafa ile gol atnayı bir nebze olsun aşmamıza sebep olur.

bu adam mucit :D pes de en zorunda bile 4-5 tane sallarken rakip tanimazken kafa golu atamıyorum diye dalga geciyorlar (hepsini yenmeme ragmen) kafa toplarını indirebiliyorum orta sahada falan zor posizyonlarda bile ama orta kafa yapamıyordum deneyecegim :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.