Bildirim
Pes 2013 kendini yere atma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaç yıldır pes oynuyorum ilk defa böyle bir şey duyuyorum -
Bildiğim kadarıyla En son Pes 2010 a da vardı. Ceza sahasında kendini yere atıp penaltı kazanabiliyodun.. 2010 dan sonra ki oyunlarda bu özellik kaldırlmış olması lazım. Şayet ben hiç rastlamadım çünkü.. -
quote:
Orijinalden alıntı: GunslingeR085
Kaç yıldır pes oynuyorum ilk defa böyle bir şey duyuyorum
Kardeşim gecen arkadaşla pes oynuyorduk çocuk hareket yapıyım derken kendini yere attı faul falan kazandı ben daha adamı ellememiştim. Çocuğa sordum falan çocuk hareket yaparken oldu dedi bende bilmiyorum dedi sonra maç boyu denedik falan olmadı ama çocuk yaptı -
Burak Yılmaz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Shepherd.
Burak Yılmaz ?
Ahaha bu güzeldi. -
arkadaşlar pes 2013 orjinal oyunum var bayadır oynamıyodum fifa14 almıstım ama orada momentum yuzunden kızdım sildim onu pese geri dondum fakat onlıne oynamam için en guncel sürümü yükleyin diyo sanırım bi sitedee konami vs. bunların tam olarak guncellemesi iniyomuş bana lin atabilir misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: xcosarx
arkadaşlar pes 2013 orjinal oyunum var bayadır oynamıyodum fifa14 almıstım ama orada momentum yuzunden kızdım sildim onu pese geri dondum fakat onlıne oynamam için en guncel sürümü yükleyin diyo sanırım bi sitedee konami vs. bunların tam olarak guncellemesi iniyomuş bana lin atabilir misiniz?
Kardeş git konu aç burası onun yeri değil -
Ayarlardan hareketlere gireceksin. Orda istediğin tuşa ayarlayıp yapacaksın. -
Kardeş biliyorum da işte hangi şeyle yapıldığını bilsem yapıcam ama senin dediğin şeyi herkes biliyor -
ne olacak farklı konuysa canım yazın yorum işte.bayağıdır haber beklıyorum bunu beceremedim -
Kardeim nasıl yani hangi şeyle. Orda haraketler çıkıyor birsürü kenini yere atmayı bulacaksın ve hangi analog veya yön tuşlarına basınca olmaını sitiyorsan ona göre ayarlıyacaksın -
Yere atma var Peste, Gamepaddaki her tuşa rastgele basıp atıyorum ben. Genelde sarı kart gören ben oluyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Her zaman yemiyor ama hakem. -
hatırladığım kadaryıla ayarsız hali l1 e basarken analoğu yukarı kaldırcaktık veya r2 öyle hatırlıyoru veya dediğim gibi ayarlardan seçiceksin tuşu ayarlıcaksın -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pes 2013'te bağlı çalımlardan yapabilirsin ancak. hakem 10 yere düşmenin 9'unu yemiyor basıyor sarıyı bilgin olsun. zamanında denedim çok kırmızıdan eksik kaldım. hiç girmeyin derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Scarfeys
pes 2013'te bağlı çalımlardan yapabilirsin ancak. hakem 10 yere düşmenin 9'unu yemiyor basıyor sarıyı bilgin olsun. zamanında denedim çok kırmızıdan eksik kaldım. hiç girmeyin derim.
Pes 2010 çıktığında babamdan öğrenmiştim ben hep penaltı kazanıyordum babama karşı. Sürekli yiyorlardı nedense. Babamı penaltı kazanmaktan yeniyodum hep sonra babam benle oynamayı bıraktı -
quote:
Orijinalden alıntı: BreadMoney
quote:
Orijinalden alıntı: Scarfeys
pes 2013'te bağlı çalımlardan yapabilirsin ancak. hakem 10 yere düşmenin 9'unu yemiyor basıyor sarıyı bilgin olsun. zamanında denedim çok kırmızıdan eksik kaldım. hiç girmeyin derim.
Pes 2010 çıktığında babamdan öğrenmiştim ben hep penaltı kazanıyordum babama karşı. Sürekli yiyorlardı nedense. Babamı penaltı kazanmaktan yeniyodum hep sonra babam benle oynamayı bıraktı
ne diyelim artık babanın ahı tutmuş demek ki:) eskisi gibi değil malesef yoksa benden de kaçmazdı:)
-
Çalımlardan ayarlanabiliyor ama hiç uğraşmayın abi ne zaman kendini yere atsan hakem kart gösteriyor.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X