Şimdi Ara

PES 2014 çalım olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben hiç çalım atamıyorum, beceremiyorum. eskiden mesela içe sektirme vardı, geri yön tuşu ardından sağ ileri analog ile yapılabiliyordu. bu oyunda yok mu böyle bir şey? nasıl yapacağım biri anlatsın, illet oldum.

• eternal soul kullanıcısına yanıt
    Performans antrenmanına gir, ordan ileri düzeyin bi üstünde seviye ardı adı aklıma gelmedi şimdi, ona gir. orda anlatıyor nasıl olacağını. ben de dün akşam çözdüm. biraz vakit alıyor ama güzel çok zor değil.
  • Benim şuana kadar uyguladığım en iyi çalım şu ; oyuncuyla koşmadan yürüyerek ilerliyorum karşıma rakip çıktığında birden koşu tuşuna basarak farklı yöne gidiyorum hep geçiyorum öyle , koşarak giderken sağa sola kaçarak zaten çalım atmak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Benim şuana kadar uyguladığım en iyi çalım şu ; oyuncuyla koşmadan yürüyerek ilerliyorum karşıma rakip çıktığında birden koşu tuşuna basarak farklı yöne gidiyorum hep geçiyorum öyle , koşarak giderken sağa sola kaçarak zaten çalım atmak zor

Ya gerçekten çok zor çalım atılıyor zor derken gamepad den bahsediyorum çalım kombinasyonları aşırı fazla ve istemeden çalım atıyorsunuz. Örneğin ben deft touch dribling yapmaya çalışırken adam sağdan atıyo soldan geçiyor. Yani analoğu çapraz yerine dik şekilde çeksen bile çalımını kabul etmiyor gerçekten çok zorlaştırmışlar işi. Bir çalıma alışayım diye 1 gün geçiyo yok böyle bir şey ya. Tabi bilen varsa yazarsa seviniriz arkadaşlar.
  • pes 2015 i bekle haa birde performans antrenanından yapmak var
  • cagan1234 C kullanıcısına yanıt
    sistemden kullanıcı ya gir otomatik çalımı kapat tikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2019 maç başlama sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.