Şimdi Ara

Pes 2015 steam_api.dll Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konunun sebepsiz yere silinmesini anlamış değilim.PES 2015 steam_api.dll dll sini bilgisayarım virüslü buluyor ve siliyor.Bu yüzden de oyun açılmıyor.Tarama dışı ögelere alma gibi bir seçenek de yok virüs programımda.Başka bir steam_api.dll dosyası indirdim.Bu sefer de oyun açıldıktan 1 saniye sonra kapanıyor.Yardım lütfen!

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2015 steam_api.dll Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

PES 2015 oynarken steam_api.dll hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanır:

• Bozuk veya eksik steam_api.dll dosyası
    • PES 2015'in eski bir sürümü
    • Üçüncü taraf yazılım çatışmaları
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım bulaşması

Hatanın Çözümleri

steam_api.dll hatasını çözmek için şu adımları deneyebilirsin:

• steam_api.dll Dosyasını Yeniden Yükle: Steam'i yeniden yüklemek, bozuk veya eksik steam_api.dll dosyasını değiştirebilir.
    • PES 2015'i Güncelle: PES 2015'in en son sürümünü yüklemek, hataya neden olan hataları giderebilir.
    • Üçüncü Taraf Yazılımları Kaldır: PES 2015 ile çakışan üçüncü taraf yazılımları kaldırmak sorunu çözebilir.
    • Bilgisayarını Virüslere Karşı Tara: Virüs veya kötü amaçlı yazılım bulaşması, steam_api.dll hatasına neden olabilir. Bilgisayarını virüslere karşı tarayarak bulaşmaları temizle.
    • steam_api.dll Dosyasını İndir: Bozuk veya eksik steam_api.dll dosyasını güvenilir bir kaynaktan indirip PES 2015'in kurulum dizinine kopyalayabilirsin.

Crackli PES 2015'te steam_api.dll Hatası

Crackli PES 2015 sürümlerinde steam_api.dll hatası daha sık görülebilir. Crackli sürümler genellikle eksik veya bozuk dosyalara sahip olabilir. Bu nedenle, orijinal PES 2015 sürümünü kullanman önerilir.

Önemli Not: Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra PES 2015'i yeniden başlatmayı unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • SORUNU HALLETTİM.KONU DURSUN DA AYNI HATAYI ALAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLUR.OYUNU TAMAMEN SİLDİM.ESKİ VİRÜS PROGRAMIMI DA TAMAMEN SİLDİM.ESED NOD32 YÜKLEDİM VE ARTIK BU HATAYI ALMIYORUM.OYUN AÇILDI.HİÇBİR SORUN KALMADI
  • Ben mcafee aldım 99.00 tlye e napıcam silemem bende aynı hatayı alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomern Muslu

Ben mcafee aldım 99.00 tlye e napıcam silemem bende aynı hatayı alıyorum

kolayı var silmeye ne gerek var

bu tür dosyalar karantinaya taşınır oraya gidip izin vereceksin.
  • laz_usagu kullanıcısına yanıt
    Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum kaç defa karantinaya alınanlara girdim ve steam_api.dll yi sildim ama tekrar karantinaya alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomern Muslu

Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum kaç defa karantinaya alınanlara girdim ve steam_api.dll yi sildim ama tekrar karantinaya alınıyor

silmeyeceksin izin vereceksin ( silersen tekrar algılar karantinaya taşınır)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.