Bildirim
Pes 5 Açmıyor Yardım (SİYAH EKRAN)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevap basit elindeki kopya da bozukluk var -
iyide yükledikten sonra bir defa açtı ve oynadım.ama bilgisayarı açıp kapadıktan sonra bir daha kısmet olmadı.
ayrıca herkesde kopya var oynuyor -
Ben kopyadan oynadığına bişey demiyorum :D o senin tasarrufundur.
Sendeki kopyada sorun var diyorum -
benim de olmuştu ama yeniden yükledim sorun kalmadı bide oyun açılana kadar sürekli space tuşuna basmayı dene.... -
Entera bas 2 kere -
hiçbişey olmayabilir ama herşey de olabilir
bence kaldır yeniden kur oda olmadı başka cd dene odamı olmadı ekran kartını yenile -
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
... olmadı ekran kartını yenile
-
bazı codecler yuzunden açmıyor eğer codec yuklediysen makinana onları kaldırıp tekrar dene ben boyle hallettim sorunumu -
quote:
Orjinalden alıntı: zed
bazı codecler yuzunden açmıyor eğer codec yuklediysen makinana onları kaldırıp tekrar dene ben boyle hallettim sorunumu
kaldırmasına gerek yok codeclerin efecti açıktır efectleri kapat tabii eğer yüklü codec varsa.bi de ek paket falan yükledin mi mesela gold patch çıktı onu yükledin mi? -
vga driver uptade de sorunu çözebılır.. -
Ekran kartın ne? -
o sorun bende pes 4 tede oluyordu ama çözdüm
konami yazısı çıktıktan sonra escape tuşuna 2 3 kere bas sorun tımam
ne küfürler etmiştim zamanında siyah ekran çıktığında -
ekran kartını yeni aldım saphire 256 mb 9600XT.
dediğiniz gibi format çektinden sonra codec yüklemiştim.sanırım ondan olabilir.space tuşuna basıp açmayı deneyim bakalım sonuç ne olacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X