Şimdi Ara

Pes 5 video compilations

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pes 5 den barcelona ile çeşitli golleri ve hareketleri alarak duzenlenen pes 5 video compilations

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinaldi10 -- 29 Kasım 2005, 19:20:48 >

• duzeltttım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinaldi10 -- 29 Kasım 2005, 19:21:20 >
  • tam olarak ne var bunda hareketler mi goller mi?
  • hepsi var
  • Rinaldi bu derleme nin eşilğinde çalan parçanın adı ne ya da nerden indirebilirim yardımcı olursan çok sevinirim çok hoş bir parça gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya peki şu pes5 in başındaki video yu nereden indirebilirim???bi de pes4 gold patch in videosunu???bu arada video çok ii
  • tsk. Dj Mummy vs Sean Paul - Nuttin No Go So rapide upload etttım

buradan ındırebılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinaldi10 -- 1 Aralık 2005, 17:50:33 >
  • Ya parça çok uymuş videoya çok iyi bir seçim yapmışsın
    Bu tarz parçalar biliyo musun başka
  • pm attttım
  • Kendisi dj olurda
  • aldım
  • güsel müzik istiosanız pes 5 in intro müziği var valla tarzım olmasa bile güsel müzik diyebilirim

kasabian_club foot aynı zamanda juiced ında soundtrack i
  • o da hoş var mı linki
  • Güzel olmuş eline sağlık. Şu frikikin ipucunu bize de verin yaw. İleri + şut sonra üçgene(arapas) mi basıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Kendisi dj olurda

• arkadaşlar pes 5 için option dosyasını bulamadım forumda bir tane var hani 999 ile biten bir tane ama işe yaramadı hala bende takımlar adı sanı belli değil hele futbolcular fenerbahçe constantin diye var ya var mı böyle birşey man.united ise man .red falan bunu nasıl düzeltebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidolgoo

arkadaşlar pes 5 için option dosyasını bulamadım forumda bir tane var hani 999 ile biten bir tane ama işe yaramadı hala bende takımlar adı sanı belli değil hele futbolcular fenerbahçe constantin diye var ya var mı böyle birşey man.united ise man .red falan bunu nasıl düzeltebilirim

gold patch ile arkadaşım şu an yayında mı bilmiyorum ama 2 gün yayına girdi sonra kalktı allahtan kuzen indirmiş benim bende ondan alıp kurdum isterseniz bi bakınwww.soccercenter.net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.