Şimdi Ara

PES 6 UFAK TAKILMALAR OLUYOR BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

abit kn9s
    3000 Am2 Athlon
    palit 7600gt
    1gb ddr2 533 kingston
    samsung 80 gb sata2

Sıkıntı oyunu oynerken yani sürekli akıcı değil bazen takılma oluyor bi türlü çözemedim sistem driverlarını güncelledim , biosu güncelledim kasa fiziki yapısını düzelltim soğutmayı ayarladım ama sorun bir türlü çözülmedi.

• Aslında ATI kartlar için bu konu ama, bir dene istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_10218164/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordlenchester

sistemim :

abit kn9s
    3000 Am2 Athlon
    palit 7600gt
    1gb ddr2 533 kingston
    samsung 80 gb sata2

Sıkıntı oyunu oynerken yani sürekli akıcı değil bazen takılma oluyor bi türlü çözemedim sistem driverlarını güncelledim , biosu güncelledim kasa fiziki yapısını düzelltim soğutmayı ayarladım ama sorun bir türlü çözülmedi.

Arkadaşım bahsettiğin takılmalar genelde mi yoksa ceza sahası'nda olduğu zaman mı oluşuyo,hangi çözünürlükte oynuyorsun sen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: billiejean

quote:

Orjinalden alıntı: lordlenchester

sistemim :

abit kn9s
    3000 Am2 Athlon
    palit 7600gt
    1gb ddr2 533 kingston
    samsung 80 gb sata2

Arkadaşım bahsettiğin takılmalar genelde mi yoksa ceza sahası'nda olduğu zaman mı oluşuyo,hangi çözünürlükte oynuyorsun sen?

Aslında bu sorulara gerek yok, çünkü arkadaşın sisteminde PES 6 sağlıklı çalışmıyorsa, problem sistemde değil , oyunda aranır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 5 Kasım 2006; 19:23:53 >

• ya bişi osracam bu pes 6 2007 den iyimi gerçekten hiç oynamaıdm bu oyunu
  • C/Program Files/Konami/PES 6/setting/görüntüyü low yap olmazsa arkadaşların dediklerini yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

C/Program Files/Konami/PES 6/setting/görüntüyü low yap olmazsa arkadaşların dediklerini yap

o kadar da değil ben onboard kartla mediumda nadir takılarak oynuyorum
    arkadaş 7600gt ile low detailde oynarsa; nvidia gelir, o kartı adamın elinden alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: pyschoo

ya bişi soracam bu pes 6 2007 den iyimi gerçekten hiç oynamaıdm bu oyunu

kişiye göre değişir bu..
    Ben koyu bi pesci olmama rağmen pes6 yı da fifa 07 yide yukledim
    fifa 99 dan beri hiçbir oyunu begenmememe karsın 2007 yi begendim
    turkcell super lig olması da buyuk artı..
  • Şu şekilde dener misin bir: Çöüzünürlük 1024*1028 (işte en yüksek olanı), Vsync (Sikey senkronizasyon) açık -bunu ekran kartının ayarlarından yapacaksın-.

Bu şekilde herhangi bir takılma ve ya kırılma olmuyor.
  • Y valşla bu yüzden anakartı değiştirdim EPOX ALDIM ULTRA BAKALIM NE OLACAK .
  • tak çalıştır cd denmi oynuyosun eğer öle oynuyosan o takılmalar buyuk bır ıhtımal cd den sürücün cd yi okurken anlık duraklamalar yapar oda oyunda anlık donmalar-takılmalar yaratır tak çalıştır cd kullanıyosan tavsiyem cd nin içindekı butun dosyaları bır klasöre kopyala daha sonra cd yi çıkart ve klasörün içinden pes6.exe yi çalıştır ve sorunsuz oyuna gir
  • sorun kamera acısından kaynaklanıo olabılır **wide** da oynuosan **normal long** u sec duzelme olacaktır
  • Bende de oluyor...

Daha çok kornerlerde ve ceza sahasına yapılan ortalarda oluyor bu..

Nedenını çözemedim..
  • Aynen bendede böyle bi sorun mevcut maalesef..
  • maalesef ben de aynı sorun mevcut grafik ayarlarını biraz kısınca daha iyi oluyoor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.