Şimdi Ara

Pes etmem dedim.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [:(!]Asla pes etmediğiniz şeyler var mı hatta pestlikden çıkan şeyler....Mesela ben müdürümle dalaşmak da 1 noyum. Sınavlarıma çok çalışamasam da asla pest etmemişimdir geçtim arkadaşlar İşletme 3 deyim. Gelelim İngilizce ye beni mahfetti ama yok öğreneceğim dedim ya... Daha çok.... Beraber yazışırız....

• hiç bir _ey yüzünden pes etmedim bu hayatta sadece ümidim cok kez kirildi o kadar
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Red_Girl</i>
    <br />[:(!]Asla pes etmediğiniz şeyler var mı hatta pestlikden çıkan şeyler....Mesela ben müdürümle dalaşmak da 1 noyum. Sınavlarıma çok çalışamasam da asla pest etmemişimdir geçtim arkadaşlar İşletme 3 deyim. Gelelim İngilizce ye beni mahfetti ama yok öğreneceğim dedim ya... Daha çok.... Beraber yazışırız....
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bi de ne demek istediğini anlatabilseydin...
  • pes etme tabi edipte ne yapacan sonra başına iş alacan boşver etme zaten sana bu yakışırdı.bak pes edenlere ne hallere düştü :))

yaw bu arada forsaken çok artist gibisin dedim durgun suya bir taş attım ama bakıyorum hatunlar yok ortada valla bu iltifatı geri alacam sonra :)))
  • hocam senin nick değişmiş sanırım eski nicki söyle tanıyayım önce bi seni...

durgun su meselesine gelince 1 hafta önce direkten döndüm,hem de tam çataldan.çok güsel bir kontra yapmıştım.bana atak yaparken kalesini boş bırakmıştı.topu nazikçe içeri yuvarlayacağıma rövaşataya kalktım resmen fantazi olsun diye.sonuçta direkten döndüm.gol olsa efsane olacaktı ama o attırmadı değil ben kaçırdım...uzun hikaye...başlangıcı imzamdaki linkte.

şimdilerde ise inzivadayım.3 günde bir maç yapmak yoruyor adamı ve kaybetme oranın artıyor.ama yakınlarda yine antremanlara başlayacağım zira bir dahaki karşılaşmaya hem taktik hem fizik olarak hazır olmalıyım.

ne derler hep "bu maçı unuttuk şimdi önümüze bakacağız"...ben de unutmaya çalışıyorum

• RGL pes etmek kolay şey degil zaten insan kendine kolay kolay yediremiyor yani başa çıkamayacagın bazı şeyler vardır ama çıkabilecegini düşündügün bir konuda pes etmek zaten düşünülemez tabi hayattan bıkarsan o ayrı.
    Zaman zaman pes ettigim oldu ama hala burdaysam tam olarak pes etmemiş ve üstesinden gelmişim demektir.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Red_Girl</i>
    <br />[:(!]Asla pes etmediğiniz şeyler var mı hatta pestlikden çıkan şeyler....Mesela ben müdürümle dalaşmak da 1 noyum. Sınavlarıma çok çalışamasam da asla pest etmemişimdir geçtim arkadaşlar İşletme 3 deyim. Gelelim İngilizce ye beni mahfetti ama yok öğreneceğim dedim ya... Daha çok.... Beraber yazışırız....
    Hangi üniv.de okuyosun bölüm adaşi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes ettim...
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önceki nick ozgurcuk tü
    oo biz daha duvar pası plase yapıyoruz sen röveşata yapmışsın olsun bunlar birgün gol olur hoca merak etme :))
  • ben duvar pasına girecektim ama rakibin defansi benim arkadaşı iyi etüd etmiş olduğu için (yani benim arkadaşı aracı falan yapsam çakardı iş bozulrdu çünkü onu tanıyordu) o riske girmedim

az kaldı...
    unutulmaz golcüler arasına gireceğim.. :)
  • her sey son vurusa bagli,ne kadar calim atarsan at nafile...:)
  • çok doğru...
  • ohoooo boyle caktirmadan iyi anlasiyonuz bakiyom da:)) son vurus hakkinda bana danisabilirsiniz bu arada,iyi vururum nerde olursa olsun ormanda ,plajda ,pizzacida farketmez:))))))))
  • kendine guvenmen iyi.korkak olarak hicbisey elde edilmez...
  • aslında benim son vuruş olarak kastettiğim tam olarak o değildi shener,yani onu elde etmek sana bağlamak...

ama herkesin stili farklı tabii...
  • Anlamamana şaşırmadım 1-2 tane çıkar maalesef...Gayet açık aslında bak örnek de vermişim istersen çoğaltada bilirim.Ayrıca sinir olurum bu tür
    katılımcılara ya cevap yaz yada yorum yapma umarım bunu anlamışsındır...
  • forumu parselliyor önüne gelen "bu topic benim ya yorum yaz konuyla ilgili ya da sus" gibisinden.

laf lafı açar bunu bile bilmekten acizsin.. :)

neyse uzatmalayım ama cidden yine anlamadım maalesef 1-2 tane çıkan nedir?

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Red_Girl</i>
    <br />Ayrıca sinir olurum bu tür
    katılımcılara ya cevap yaz yada yorum yapma umarım bunu anlamışsındır...

sadece okudum...
  • 1 tanesi sensin mesela...Ayrıca laf lafımı açıyormuş bak bunu bilmiyordum o yüzden burdayım.Yazdıklarımı tekrarlamana gerek de yok herkez görüyor zaten...Ben sana laf atmadım ayrıca..! Neyse boşver.
  • yazdıklarını haybeye tekrarlamıyorum,neye ne cevap verdim açık olsun,yazdıklarımı okuyan rahatlıkla anlayabilsin boşu boşuna yanlış anlama olmasın diye eğer birşeye cevap yazıyorsam belirtiyorum sadece.

bana veya başkasına sinir ol önemli değil kendi fikrindir ama lütfen biraz bizi de düşün.yazdıklarını o anki hislerinle yazmış olabilirsin ve yazdıkların senin düşüncelerini tamamlayıcı olabilir ama dışarıdan okuyunca birbiriyle bağlı olmayan cümleler dizisi şeklinde oluyor.bir de üzerine yanlış yazım falan eklenince iyice anlaşılması zor bir hale geliyor.

bu dediklerim aslında bütün herkese bir çağrım.mesela ben yazdıklarımı 2 kere hatta 3 kere okumaya çalışırım göndermeden yeterince anlaşılabilir yazmış mıyım,tam olarak ne anlatmaya çalıştığımı açıklayabilir miyim diye.

senden ve herkesten ricam istersen 50 sayfa yaz ama birazcık özen.böylece hem böyle gereksiz gerginlikler olmamış olur hem de daha çok katılım olur emin ol.

olumlu anlaman dileğiyle...(mektup gibi oldu ama olsun)

hadi size iyi muhabbetler...

• Karamsar olmayın sadece günü yaşayın.. Sizi sizin kadar tanıyan biri; sizi düşünen, düşünmeyi öğrenmiş, sakin, uslu, efendi,
    oturmayı kalkmayı bilen, sevmeden edemediğiniz biri; Size sizi anlatmayı seven, sizi başkalarına anlatmayı her şeyden çok seven,
    sizin için çok şey yapmaya hazır biri; bazen biraz fazla konuştuğundan yakındığınız ama ne söylediğini bildiğinden hep emin olduğunuz, sizi tanıdığı kadar kendini ve hayatı da tanıyan biri;
    yalnızca eşinize anlatabildiğiniz sırlarınızı anlatmaktan çekinmediğiniz, bazen düşüncesine şiddetle ihtiyaç duyduğunuz biri; sabahın üçünde "ayıp olur mu" diye endişelenmeden arayabildiğiniz ve üçüne beşine bakmadan size duymanız gerekenleri söyleyen, gecenin o karanlığında kalkıp ışığı yakan, masanın başına geçen biri; kaleminiz, kağıdınız, aynanız, saatiniz, kravatınız olan bazen gölgeniz olan biri; ve bazen vicdanınız, eh, bazen de,
    uykusuz bıraktığınız için, vicdan azabınız olan biri...
    Hayatınızda böyle biri... Var mı? Varsa, kıymetini bilin. Haftanın kaç günü kafanıza -tokadan başka- hiçbir şey takmıyor ve keyfinizce yaşıyorsunuz? Hiç diyenler... Kaybetti! İki gün diyenler... Yaklaştı! Ama "Cumartesi ve Pazar" diyenler. Bilemedi! Gerçekten böyle iki gün var! Bir tanesinin adı: Dün! Hatalar, acılar, yanlış anlamalar. Oysa onlar geçti gitti, geçmişte kaldı, zamanı geriye döndürmeye imkan yok! Dünyanın bütün parasını yan yana getirin, bir dakika önceye dönemezsiniz. Yaptığınız hiçbir hareketi aynen geri alamazsınız.
    Ettiğiniz hiçbir lafı silemezsiniz. Dün dündü, bitti !
    Kafanıza takmayacağınız ikinci günün adı: Yarın! Yarını bugünden kontrol altına almazsınız. Yarın güneş doğacak elbette? Ama pırıl pırıl mı doğar, Bulutların arasında mı çıkar, bugünden bilemezsiniz.
    Geriye tek bir gün kalıyor. Bugün! Bir gün hayatla mücadele edecek güç, hepimizde var. Güç ne zaman tükeniyor? Dünü ve yarını işin içine kattığınızda!
    Günü yaşayın!

• Düşüncelerine katılıyorum.Yazarken fazla özen gösteremiyorum bu doğru çünkü işyerinde fazla zaman bulamıyorum.İnan şunu bile yazmam bile 15 dakika sürdü. Eğer vaktim olsaydı bunları diyemezdin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.