Şimdi Ara

PES2014 ile PES2015 arasında dağlar kadar fark var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazı yorumları okudum, bölüm sonu canavarı videosunu izledim

pes2014 ile pes2015 aynı diyorlar

bence hiç alakası yok.

demoyu indirdim pes 2015 oynadım ve sonra geçen sene sadece bir kaç maç oynayıp rafa kaldırdığım pes 2014 ile bir kaç maç yaptım

her şekilde arada çok fark var. PES 2014 ile düşündüklerimi sahaya yansıtamazken PES 2015'de tıpkı PES 2013'de olduğu gibi düşündülerimi sahaya yansıtarak pozisyonlara girdim

PES 2015 bu sene olmuş gibi arkadaşlar

• pes 2014 bence iyiydi ama çoğu kişi beceremediği için oynayamadı analog tuşunu adam akıllı kullanan oynardı çok rahat tek sıkıntı şutlardaydı oda berbat ettiydi zaten oyunu.
  • Bir FIFA olmasada idare eder.
    the bomb has been planted...
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    pes 2014e iyi diyen nadir kişilerdensiniz hocam. WE6dan beri WE-PES oyuncusuyum ilk defa böyle dandik bir oyun oynadım.Ama zaten pek fazla oynamadım çünkü saçmalıklara ve hatalara dayanamadım. PES 2015in böyle berbat olmayacağı kesin gibi yani en azından pes2014den kat kat iyi olacak videolara göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 6 Kasım 2014; 23:38:20 >
  • 10 yıldır pes oynarım. En kötüsü 2014
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    pes14 gayet iyiydi sadece grafik ve oyun akışı bozuktu diye laf yapıyosunuz ben bir fifacı olararak yıllar sonra ilk kez bir pes oyunun beğendim oda pes14 oldu pes15 çok daha güzel şimdi gelip saçma sapan konuşmayın ha ama halen fifa önde

çok iyi decedece fifa oynarım
    (ps3nick:alcatraznukro) denemek isteyen varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

pes14 gayet iyiydi sadece grafik ve oyun akışı bozuktu diye laf yapıyosunuz ben bir fifacı olararak yıllar sonra ilk kez bir pes oyunun beğendim oda pes14 oldu pes15 çok daha güzel şimdi gelip saçma sapan konuşmayın ha ama halen fifa önde

çok iyi decedece fifa oynarım
    (ps3nick:alcatraznukro) denemek isteyen varsa

Fifa gibi hızlı bir oyunu oynayan biri olarak, insanı topu almaya çalısırken, çalım atarken, şut cekerken yavaşlıktan dolayı kanser eden Pesi özellikle serinin en yavaş oyunlarından 2014ü begenmişsiniz helal olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Oyun eski peslere göre ka. Kat gercekçi ve top fifadaki gibi yere çarpınca her zaman hızlanmıyor durumuna göre hızlanıp duruma göre yavaşlıyor, top falsosu hem yerde hem havada fifadan çok daha iyi son ekstra özelli vuruş zamanlayıcısı var top gelmeden basarsan erken zıplıyor ama fifada öyle deıl bunlar sadece fifadan üstün özellikleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yönleri tabiki vardır ama oynanış bakımından kötü olduktan sonra benim için gerisi önemli değil, zevk vermeyen bir oyun bana ve etrafımdaki çoğu kişiye göre. Pes 2015i bekliyorum tekrar pes oynayabilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 11 Kasım 2014; 21:46:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pes 2014 ün beğenilecek hiç bir yanı yok oyunu kurduğum gibi maçtan sonra silmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steamde 65 liraya görünce hemen aldım. videoları beni tatmin etti bakalım oynanış inşallah tatmin eder. fifa bu sene çok pahalı olduğu için ve originden soğuduğum için pek alasım gelmedi. pesi steamde görünce dayanamadım gönlümü kazandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

İyi yönleri tabiki vardır ama oynanış bakımından kötü olduktan sonra benim için gerisi önemli değil, zevk vermeyen bir oyun bana ve etrafımdaki çoğu kişiye göre. Pes 2015i bekliyorum tekrar pes oynayabilmek için.

Evet beklediğim gibi güzel bir oyun çıktı. 2014te sadece FIFA oynuyordum 2015te hem FIFA hem PES oynayabileceğim. PES 2015i çok beğendim hele ki 2014e göre olağanüstü olmuş
  • Bende pes 2013 var. 2 gün önce pes 2014 indirdim resmen 2013'e geri dön demişler

2015 için yorum yapamayacağım oynamadım.
  • Pesin artık oynanışını değiştirmesi gerekiyordu ve yaptılarda pes artık bundan sonra bunun üzerine koyarak devam edecektir ileride konamiden daha iyi oyunlar görebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Bende pes 2013 var. 2 gün önce pes 2014 indirdim resmen 2013'e geri dön demişler

2015 için yorum yapamayacağım oynamadım.

15i indirseydiniz ya hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.