Şimdi Ara

Pet Battle Bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah fixlenen pet battle bugdan yararlanan oldumu acaba dhden ? :D
    Anormal derecede exp geliyordu en basitinden swde 1 lvl petlerden 45 lvlda 9k küsür exp geliyordu 1 saate sadece mage quarterda farm yaparak 45den 63 oldu :)
    Varmı başka yararlana böyle

• dün gece öğrendim hemen başladım 75 den 80 oldum ama 1 level pet le yapamadım şehirler full du 5 6 dan başladım oda uğraştırdi 2 serli kesmek zorunda kaldım ama olsun 80 de iyidir orgrimar da bir pete 10 kişi zıpliyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 88-89 yaptım ne yazik ki 89 dan sonra xp gelmiyordu. Alt karakterimide 59 yaptım
  • 48 den 70 yaptim 2 gunde ogrimmarda
  • haberim olsa bende 87 levelde 3-5 aydır sürünen roguemu 90 yapardım
  • Vay arkadas haberim olsa girer 0dan karakter kasardim. Hay Boyle sansa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow-YB -- 8 Mart 2013; 16:55:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 86dan 86.5a kadar kastım, sonra kasarım diyerek çıktım Şimdi denedim ve yıkıldım resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forgotten Temple Coin Nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki karakterimi de bu yöntemle kasmıştım
  • offical forum da adamlar niye kaldirdiniz diye blizard a kiziyor olay bug dan çıktı :-D

• yeni bir bug ve yine ben yararlanamadım

• dün akşam saat 22:00 gibi 85 oldum sabah 5:00 e kadarda oyundaydım ama öyle normal geziyordum bende son paket olmadığı için pek skntı yapmadım kendime :)

85 ten sonra çok ex gerekiyor mu mesela 85 ten 86 olmak için veya 89 dan 90 olmak gibi ?
  • Çarşamba günü Reckful ietken gördüm. Cuma oyuna girmemle yıkılmam bir oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enlprck

dün akşam saat 22:00 gibi 85 oldum sabah 5:00 e kadarda oyundaydım ama öyle normal geziyordum bende son paket olmadığı için pek skntı yapmadım kendime :)

85 ten sonra çok ex gerekiyor mu mesela 85 ten 86 olmak için veya 89 dan 90 olmak gibi ?

Uzun sürüyor malesef..

• Arkadaşlar dalga geçmeyin de birşey sorucam pet battle la normal char lvl i arasında nasıl bir ilişki varda bu bugdan dolayı hızlı lvl atladınız acaba?
  • Win basina normalde xp aliyorsun battle pet de. Iste o win basina aldigin XP de bi absurtluk soz konusu patchden sonra basladi Persembe gunu zaten millet general chatten bagirmaya basladi bug var kasin diye. Yani kacirdim diyenler biraz general chat e bakip olayi kapip google da search etse 2343243 site cikiyordu bugla ilgili herturlu bilgiye ulasip kasabilirlerdi o yuzden hic yakinmayin :)
  • Olay şöyle bir şeydi

http://tr.twitch.tv/reckful/c/2001077
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.