Bir Lvl Sınırı Var Sanırım Benim ki 10 Lvl Ama Konusmuyor.Bilen Biri Varsa Yardımcı Olursa Sevinirim.Optiondaki Sekmeyide Açmama Rağmen Konusmuyor
quote:Orjinalden alıntı: Noobsunsen bnmkisi 22 lvl olduda nasıl konusturuyoruz onu bilmiyorum bilen biri warsa lütfen yardım Max Seed den Optiona Gel Familiar Optiondan Not use chat balons seçeneğinden sekmeyi kaldır all chattan hi yaz sonucunu bekliyorum
İstedigin gibi konusmasından bahsediyosan tbl dosyalarını degistirince oluyor.Ban sebebi diye biliyorum.
Serverın yarısı ban yıecek desenize herkes küfür yazıp duruyor petiyle kimisi muhabbet ediyor kendı kendıne server da adam kalmadı ne yapsınlar
quote:Orjinalden alıntı: Turkhes Serverın yarısı ban yıecek desenize herkes küfür yazıp duruyor petiyle kimisi muhabbet ediyor kendı kendıne server da adam kalmadı ne yapsınlar .....Koptum....
petlerin tbl değiştirilerek türkçe konuşturulması ban sebebi değil hatta resim vardı ticketa cevap olarakta bulamadım
quote:Orjinalden alıntı: 1nSaN1Ms1 quote:Orjinalden alıntı: Turkhes Serverın yarısı ban yıecek desenize herkes küfür yazıp duruyor petiyle kimisi muhabbet ediyor kendı kendıne server da adam kalmadı ne yapsınlar .....Koptum.... öle değil mi ama abi yalansam söle millet kendi petiyle konusup küfür yazıyor sürekli