Şimdi Ara

PET NASIL KASILIR DİYENLERE İŞTE BÖYLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ATAK PETLER İÇİN ( ayu- gartal- kÖPEK VS)
    Birkere pet kasacaksanız 40 lvl a kadar hiç uğraşmayın 40 lvl üstü olduğunuzda elinize 15 lvl silahlarından bitane alın pedinizi çıkartın Venomdaki 23 lük geyiklerden birini seçin onu kuytu bir kenara çekin ve A ya basarak skil vurmadan devamlı çalışın kastığınız hayvanıda "atak yaptığıma dal" tuşuna basın yani alt sol köşedeki petlerle ilgili tuşlardan soldan ikincisi siz a ile dalarken pedinizde geyiğe dalacaktır. dün akşam 38 lvl ayıyı kastım şuan 42 lvl oldu: sadece şuna dikkat edin hayvanınız fazla aç kalmasın % 65 - % 80 arası en ideali çok tok olursa dalmaz çok aç olursa bidaha doyuramassınız
    binek petlerde de durum aynı siz üzerindeyken A ya basın sabaha kadar kasarsınız.
    iyi oyunlar

• saol bilgilendirdiin icin tesekkurler guzel yontemmis saolasın vallaha cok makbule gecti ty
  • çok güzel bi topic emeğine teşekkürler
  • senn dediğin olay da paraliyzing silah olmalı .yoksa gm quiz i bi çakarsa soluğu dragon castle da alırsın
  • kusra bakmayın topici dirilttim ama paraliyzink skilli silah nedir?
    görevden çıkan ateşli bir kılıç var onunla çok hayvan kasan gördüm.
    bu silah idealmi acaba?

birde aklıma gelmişken arkadaşlar bilgin bir arkadaşımızdan
    görevlerden birini sürekli yaparak para kazanma yöntemini 'oyunda yeni birisinin anlayacağı bir dille'
    anlatmasını istiyorum.milenyum sucrul var 1 tane onunda bununla bir alakası varmı?
    detaylı bir şekilde anlatacak arkadaşıma şimdiden minnettarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfAsiA

kusra bakmayın topici dirilttim ama paraliyzink skilli silah nedir?
    görevden çıkan ateşli bir kılıç var onunla çok hayvan kasan gördüm.
    bu silah idealmi acaba?

görevlerden birini sürekli yaparak para kazanma yöntemini 'oyunda yeni birisinin anlayacağı bir dille'
    anlatmasını istiyorum.milenyum sucrul var 1 tane onunda bununla bir alakası varmı?

Para. silah dondurur güçü ve süresi yazar silahta zaten. Ateşli silah basit bişey görevden çıkıyor pek bir işe yaramıyor.

• Para. silah dondurur güçü ve süresi yazar silahta zaten. Ateşli silah basit bişey görevden çıkıyor pek bir işe yaramıyor.

bab işte yeniyim şimdi senin yazdığında bişe anlamadım.para silah doldurur demişsin ciddeb fransız capon kaldım.

o ateşli silah bi işe yaramıyor ama hayvan kasmada etkili bi silahmıki genelde hayvan kasanların onu kullandığını görüyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sosun Sizce ne kadar yapar?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinalden alıntı: PrinceOfAsiA

Para. silah dondurur güçü ve süresi yazar silahta zaten. Ateşli silah basit bişey görevden çıkıyor pek bir işe yaramıyor.

bab işte yeniyim şimdi senin yazdığında bişe anlamadım.para silah doldurur demişsin ciddeb fransız capon kaldım.

o ateşli silah bi işe yaramıyor ama hayvan kasmada etkili bi silahmıki genelde hayvan kasanların onu kullandığını görüyorum?

Kusura bakma yanlış yazmışım mob yani yaratık dondurur. O silahla vurduğunda belli süre hareket edemez.

Ateşli silah ise dediğim gibi hiçbir işe yaramaz 45-50 dmg vuruyo sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 14 Mayıs 2007; 19:20:30 >
  • Paralysis silahlar paralysis crsytal kullanarak basılır.Paralysis crystaller 350-400 k arasında değişir.Hunterların kesinlikle sahip olması gerekn silah türüdür.Ayrıca pet kasarken çok işe yararlar.Hayvanı dondururlar bu sayede senin petine saldıramaz.
  • uppp
  • birde aklıma gelmişken arkadaşlar bilgin bir arkadaşımızdan

• saol dostum çok güzel paylaşım teşkür
  • kardeş bende sol alt köşede eski pacvhde vardı pet skillerini gösteren yer ama şimdi yok atac nasıl yaptıracam bilmiyorum hangi tuşsa buraya yazarsanız sevinirim ...
  • yukarda adamını gösteren yerde avoid atack defans gi seyler yazar odur
  • Sol üstte petin resminin altında combat vb. şeyler yazıyo.Onlara basıcan.

O box of love görevi.Sana itemlerini veriyo sende onları birleştirip 1m ye ya da ayrı olarak satıyosun.İçinden iyi şeyler çıkabiliyo.
  • lvl kaçta açılıyor o görev bende yok..?
  • Paylaşım İçin Saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.