Şimdi Ara

petek vanadan paslı su damlatıyor hemen değiştireceğim yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resim attığım yerden vanayı değiştirmek istiyorum ama eğer vanayı çıkarırsam alttaki beyaz borudan tazlikli su gelir mi nasıl değiştireceğim söyler misiniz? petek vanadan paslı su damlatıyor hemen değiştireceğim yardım edin

• Havlupanin tepesinde hava alma purjoru var..oradan sistemin basincini alin sonra vanayi sokebilirsiniz..altina legen koymayi ihmal etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isnuerog

Havlupanin tepesinde hava alma purjoru var..oradan sistemin basincini alin sonra vanayi sokebilirsiniz..altina legen koymayi ihmal etmeyin.

cevabınız için çok teşekkür ederim acaba havayı aldıktan sonra su gelmeye başlayınca vanayı kapatıyımmı yoksa suyu hava atma yerinden mi fışkırtayım

acaba alttaki beyaz boruyu çıkarttığımda normal çeşme suyu gibi basınçlı su gelir mi ????????????????????????
  • furkanys F kullanıcısına yanıt
    Vanayi sokeceginiz icin kapali durmasinin bir anlami yok..

Evinizi kombili varsayiyorum..eger oyleyse havlupanin tepesindeki purjoru acin hava su ne varsa basinci gidene kadar acik kalsin..tazyik bittikten sonra sokum asamasina gecebilirsiniz..vanayi sokerken tazyikli su gelmez merak etmeyin.dedigim gibi vanalar acik kalsin..

Islem bittikten sonra tekrar kombiye su basarsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.