dün petekleri temizledik kombiyi açalım dedik havalar soguk olmaya başladı kombi ateşlemeyi yapıyor üstündeki mavi ışık yanıyor biraz petekleri ısıtıyor sonra ışık sönüyor petekler dogal olarak sogumaya başlıyor kombiye gidip ısıyı yükseltiyorum yada tekrar açıp kapatıyor düzeliyor aradan 3-5 dk geçmeden tekrar aynısı oluyor petekler ısınmıyor ama çeşmeden sıcak su geliyor onda bi sorun yok petekler hava mı yaptı diye hepsine baktım öyle bi sorunda yok acaba kombi filtresi mi tıkandı yada pompasında arıza mı var çözemedik bazen açıyorum 15-20 dk sorunsuz çalışıyor sonra tekrardan aynısı oluyor acaba neyden kaynaklı olabilir bu arada kombi markası eca confeo premix < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 28 Kasım 2022; 22:45:31 > |
petekler ısınmıyor

-
-
Petek temizlemek hikaye çalışan sistemi ellememek gerekiyor vanaları kontrol et hocam kombi suyu tam mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 28 Kasım 2022; 22:54:9 > -
kombiye bakım yaptır hocam.
Bende Termoteknik logic var.Uzun yıllar bakım yaptırmamıştım. Alette saçmalamalar başlamıştı.
Servisini çağırdım. Temizledi bakımını yaptı ,alet ilk günkü gibi sorunsuz çalışmaya başladı.
Şaştım kaldım, ben parça arızası beklerken, genel bakım ile hayata döndü alet.
-
petekler temizlendi bugünde kombinin filtrelerini temizledim sorun düzeldi gibi ama bazı peteklerin alt ksıımları bunlara ragmen hala istedigim gibi ısınmıyor şuan tek sorun bu geçen senede böyle bi durum vardı sizce ne yapmalıyız
-
Kombiye uzakliklarina gore reglaj yapmayi denediniz mi? Kombiye en yakin petegi ceyrek tur, sonra yarim gibi deneyin isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baglantilarini alt alt yaparsan sorunun %99 cözülücektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X